Evli kadınlar hiç aldatıldınız mı ?

Boşarım dedigimde ki dayanağım ozguvenim karakterim ve yapımdı ama yapamadım şuanda boş beleş hava yapıyorsunuz ben sizi göremem belki zamanla biseyler yaşadıkça siz kendi içinizde neyin ne olduğunu daha iyi anlarsınız merak ettim de işiniz ne acaba ne mezunusunuz dur ben tahmin ediyim muhasebeci, sekreter bölüm olarakta işletme maliye sosyal hizmetler mezunu falansınızdır not ; önlisans mezunuyum
Önlisans olunca bölümün olmuyor mu ?
Sekreterliği mi küçümsedin ? Ne okudun ?
2 yıllık okumuşsun benim gibi ama ne okudun 2 yıllık doktorluk felan mı 😄
Senin kocanla olan ilişkin seni ilgilendirir ama kimin ne okuduğu seni hiç ilgilendirmez.

Fiziksel olarak aldatildim 2 çocuğumvar affetmek zorunda kaldım buraya şak diye boşarım yazanların %90 da aldatılınca bosayamayacak tek bildiğim bu

Pardon ama adamla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Bu kadar iddialı konuşmayın, parasızlık, çocuklar vs hep bahanedir, midesi olan aldatan adamla tekrar sevişmez.

Meslek sahibi olan biri kolaylıkla boşar.
Çocuğu olsada
Ailesi arkasında duruyosa da kolaylıkla boşar.
Ama bunlar mümkün değilse bi düşünür çocuğu varsa hele ki ben napcam diye zorlaşır onun için boşanmak.
Herkes adına konuşmak bencillik olur
Boşamıyan midesizdir demek cahilce bana göre. Hayat sana kolaylık sağlıyo diye herkesi kendinle bir sanmamak gerekir.

Hayatın çok da farkındayım. Bir insanın ailesi olmayabilir, mesleği olmayabilir, çocukları da olabilir. Türkiye’de böyle terkedilmiş, ailesi ölmüş, eşi ölmüş kadınlar var. Simit satıyorlar ama çalışıyorlar. Çocukları da güzel insanlar oluyor. Bu forumda bile örneği vardır. Babası annesini aldatan ve annenin bu aşağılanmasına şahit olan erkek çocukları gelecekte babalarına dönüşüyor, kız çocukları da sevgi dileniyor.

Bu affeden kadınlar gerçekten bu kadar bahaneye sığınıp boşanmıyor değiller, ben daha kocamı sevmiyorum beni aldattı beni zorla evliyim diyen görmedim. Ne hikmetse affedince hemen kocam fiziksel aldattı, aslında beni seviyor, o kadın aklını çeldi, erkektir elinin kiridir gibi inanılmaz iğrenç savunmalar yapıyorlar. Çatır çatır tekrar çocuk yapıyorlar.

Pardon ama adamla nasıl aynı yatağa giriyorsunuz? Bu kadar iddialı konuşmayın, parasızlık, çocuklar vs hep bahanedir, midesi olan aldatan adamla tekrar sevişmez.
bilip bilmeden konusmayin 11 yillik evliyim cocuklar bu yil olmadi bu olaylardan öncede varlardi boşanmamak için bir çok sebebim var hayatımı ve dünyamı bilmiyorsunuz kafaniza estiği gibi yorumlar yapmayin insanların hayatına

Hayatın çok da farkındayım. Bir insanın ailesi olmayabilir, mesleği olmayabilir, çocukları da olabilir. Türkiye’de böyle terkedilmiş, ailesi ölmüş, eşi ölmüş kadınlar var. Simit satıyorlar ama çalışıyorlar. Çocukları da güzel insanlar oluyor. Bu forumda bile örneği vardır. Babası annesini aldatan ve annenin bu aşağılanmasına şahit olan erkek çocukları gelecekte babalarına dönüşüyor, kız çocukları da sevgi dileniyor.

Bu affeden kadınlar gerçekten bu kadar bahaneye sığınıp boşanmıyor değiller, ben daha kocamı sevmiyorum beni aldattı beni zorla evliyim diyen görmedim. Ne hikmetse affedince hemen kocam fiziksel aldattı, aslında beni seviyor, o kadın aklını çeldi, erkektir elinin kiridir gibi inanılmaz iğrenç savunmalar yapıyorlar. Çatır çatır tekrar çocuk yapıyorlar.
Beni seviyor demiyorum zorla evli gibi hissediyorum bazen kendimi ve eşime asıkda değilim rahatladınız mi mesela ben bunları diyebiliyorum

Ben kindar bir insanım. Affedici bir yapım yok. Çocuk için evli kalsam dahi bu evlilik ikimize de cehennem olur. Yürütemem.
Sevgililikte aldatıldım, aldattığıyla da evlendi. İnsan cidden yıkılıyor. Sindirmesi güç.
Allah düşmanıma yaşatmasın

Sevgililikte aldatıldım, aldattığıyla da evlendi. İnsan cidden yıkılıyor. Sindirmesi güç.

Çok ağır bir şey. Onlar mutluyken, kalan hazmetmeye çalışır.

Çok ağır bir şey. Onlar mutluyken, kalan hazmetmeye çalışır.

Yalan değil ilk bir sene çok yıprattım kendimi. Çocuk mocuk yaptılar bir dr hemen. Ama şimdi fark ediyorum ki çok karaktersizmiş. Beni Allah korumuş.
Her şerde bir hayır var.
Aldatılıp devam etmek çok daha fazla yıpratır eminim. Yani başkasıyla ilişkisini bilip aynı sofraya aynı yatağa girmek çok zor olsa gerek.
Diyorum ya empati dahi kuramıyorum. Düşmanım yaşasın istemem. Evlerden uzak

Yalan değil ilk bir sene çok yıprattım kendimi. Çocuk mocuk yaptılar bir dr hemen. Ama şimdi fark ediyorum ki çok karaktersizmiş. Beni Allah korumuş.
Her şerde bir hayır var.
Aldatılıp devam etmek çok daha fazla yıpratır eminim. Yani başkasıyla ilişkisini bilip aynı sofraya aynı yatağa girmek çok zor olsa gerek.
Diyorum ya empati dahi kuramıyorum. Düşmanım yaşasın istemem. Evlerden uzak

Atlatmanıza sevindim. Onlar mutlu olduklarını sanmaya devam etsinler. Siz gerçekten mutlu olun inşallah.🙏🙏

Atlatmanıza sevindim. Onlar mutlu olduklarını sanmaya devam etsinler. Siz gerçekten mutlu olun inşallah.🙏🙏
Teşekkürler çok eski bir olaydı.
Seneler geçti üstünden🙂
Bir kaç sene sonra evlendim hatta. Daha çok severek daha huzurla. Saha mutluyum esasında. Daha iyi anlaştığımız biri varmış meğer kısmetimde

Ben kindar bir insanım. Affedici bir yapım yok. Çocuk için evli kalsam dahi bu evlilik ikimize de cehennem olur. Yürütemem.
İnsan neden aldatır?
Başkasını ağlatıp da kurduğu yuvanın bir gün o göz yaşları yüzünden bozulabileceği ihtimalini bile bile neden yapar?
Hoş,bunu bilen insan zaten bunu yapmayacak kadar karakterli olur.

Çokda kolay olduğunu sanmıyorum simit satarak çocuğunu bu devirde büyütmek bence aldatılıp boşanamayan kadın çocuğunu düşünür olanak sağladıktan sonra boşanır pat diye boşanamaz çocuğu için bu şu demek değil o adamla aynı yatağa girecek hoşgeldin diye kapıyı açacak falan bunları hiç bi kadının yapacağını sanmıyorum

Çok biliyorsunuz dimi..
Demogoji yapmayın simitçi limondu bilmem ne diye Allah aşkına.

Türkiye şartlarında simitle cayla ev geçindiremezsinuz kadın başınıza.arkanizda aile desteğiniz yeterince devlet desteğiniz yoķsa.
Maval okumak pek kolaylaştı nedense?siz mi ödeyeceksiniz kadının çocuklarının yetişmeyen ihtiyaçlarının parasını?

Kimse hobi olarak aldatılan kadincilik oynamaz aklından zoru yoksa..

Hem ne olacak dimdizlak kalma pahasına boşanınca ? o şerefsiz adam birden ahlak abidesine mi donuşecek ben ne yaptım diye?
yoo ..
Şeref yoksunu olark yaşamaya devam edecek ve bunu alenen yapmaya başlayacak belki de.
Çoluk çocuk yine babamdır görüşücem diyecek.
Eee ...
Örnek alacaği baba profili yine aynı yine aynı...

Kendinde maddi manevi ben kotarabilirim hayatii ve getirdiklerini diyebilen bi kadın elbette boşanabilmeli.bu adilikler nornallestirilmemeli...amma şartlar olgunlaşmadan şövalyelik yapmanin sonu bir şekilde pişmanlıkla sonuçlanır. Hatta insana daha başka büyük hatalar bile yaptırabilir..

Çok biliyorsunuz dimi..
Demogoji yapmayın simitçi limondu bilmem ne diye Allah aşkına.

Türkiye şartlarında simitle cayla ev geçindiremezsinuz kadın başınıza.arkanizda aile desteğiniz yeterince devlet desteğiniz yoķsa.
Maval okumak pek kolaylaştı nedense?siz mi ödeyeceksiniz kadının çocuklarının yetişmeyen ihtiyaçlarının parasını?

Kimse hobi olarak aldatılan kadincilik oynamaz aklından zoru yoksa..

Hem ne olacak dimdizlak kalma pahasına boşanınca ? o şerefsiz adam birden ahlak abidesine mi donuşecek ben ne yaptım diye?
yoo ..
Şeref yoksunu olark yaşamaya devam edecek ve bunu alenen yapmaya başlayacak belki de.
Çoluk çocuk yine babamdır görüşücem diyecek.
Eee ...
Örnek alacaği baba profili yine aynı yine aynı...

Kendinde maddi manevi ben kotarabilirim hayatii ve getirdiklerini diyebilen bi kadın elbette boşanabilmeli.bu adilikler nornallestirilmemeli...amma şartlar olgunlaşmadan şövalyelik yapmanin sonu bir şekilde pişmanlıkla sonuçlanır. Hatta insana daha başka büyük hatalar bile yaptırabilir..
Evet hobi olarak aldatılan kadını oynayanlar var. Aldatılmak ne ki ya.. Maddi gücü, aile desteği, eğitimi her şeyi olupta alkolik, üstüne madde bağımlısı, düzenli olaram kendisini ve çocuklarını döven, tüm bunlara rağmen adam dolandırıcılıktan dolayı hapisteyken açtığı boşanma davasını geri çekip barışanlar var. Barıştım, affettim diyenler var. Boğazına bıçak dayayan adamı affedenler de var. Hiç öyle tehdit edildiğinden de değil. Boşanmak kolay değilmiş o yüzden. Hep bir bahane var. Aldatılıp affedenlere ben şaşırmıyorum. Artık bu hayatta, konu evlilik olunca, kolay kolay hiçbir şeye şaşırmam. Kimse yapmaz vs demeyin boşuna.

Artık lütfen konumu taşımayın. Bir derdim var ki bu soruyu soruyorum. Birde bir arkadaşımın adına soruyorum. Duygusal olarak mı aldatıldınız fiziksel mi ? Nasıl anladınız ? Eşinin ayda kaç kez onunla buluşuyormuş ? Aldatılmadıysanız bile bunu öğrenmiş olsanız ne yapardınız muhattabınız kim olurdu ? Ama en önemli soru tabi ki duygusal mı yoksa fiziksel bir aldatmamı hangisi olduğunu nereden anladınız? Teşekkür ederim şimdiden 😘
Şükür hiç aldatılmadım yani en azıdan benim bildiğim eğer aldatsa idi eşim gözlerini oyar ayaklarını kırar kısmi felç eder bırakırdım biraz fazla kıskancım :işsiz:

renkliistop renkliistop Çocuğu neden babasına gösteriyoruz acaba? Bu forumda da çok örneği var. Adam çocuğun telefonunu açmıyor, sevgilim rahatsız oluyor diye mesaj atıyor halen bir babayla görüştürme merakı hakim. Kadınlar hem insan olamamış baba olamamış erkeklerle evleniyor, fütursuzca ürüyor, hem de boşanmama bahanleri çocuk. Çocuklar rezil oldu bu insanların elinde. Kimse demagoji yapmıyor, hanımefendi, çalışmak zor geliyor bahaneler ardarada diziyor. Affetme fikrini savunan da benim gözümde affeden kadından farksız, güçsüz.

M Mutlak Butlan Tam kastettiğim örnekler yazmışsınız, kadınlarımız için eğitim şart, sadece mesleki değil de kendilerini sevmeyi kendilerine değer vermeyi öğrenmeliler.

Back
X