- 19 Mart 2016
- 1.628
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
Doğru cimcik yemiş gibi oldum ama iyi geldizaten bu pandemi doneminde misafir cagirmaniz cok yanlis, basta saglik calisanlari olmak uzere bir suru insanin hakkina giriyorsunuz. oruc tutup milleti iftara cagiriyorsunuz ama yaptiginiz gunahtan haberiniz yok, hepsini odeyin umarim. bu bir.
ikincisi de feci fesatsiniz. gayet basit seyleri yok taksi cevirmiyorlar bilmem ne diye buyutmeyin bence. baskasinin cocugunun sorumlulugunu almak istemiyor olabilirsiniz ama onun disinda her seyi bu kadar abartmayin. insanlara bir iyilik yapip iki kap yemek vereceksiniz diye herkesin beynini yemeyin. cagirmayin ondan iyi.
Gerçekten mi doğru gerçi zırt zırt gelenlerde varNe fenasın konu sahıbı.
Kaynana hıc sevmem ama konuyu okuyunca kaynanayı sevdim, cagırmadan gelmemesi bıle buyuk sans.
Guzel bi erdem hatalarini kabul etmek. Tebrik ederim. Hepimiz kusurluyuz cunku insaniz duzeltmeye calismak en dogrusu. İnsanlari birilerinin evladi anasi babasi cani cigeri olarak gorup yardim etmek islerini kolaylastirmak guzeldir. Bosverin gerisini.Doğru cimcik yemiş gibi oldum ama iyi geldi
İnternetten alabilirsiniz. Biz suyu bile sanaldan alıyoruz .Ben ona yarın ütü ve mikser almaya gidicem beni akşam alır mısın dedim alamam dedi ve oğlum çok hareketli ben çocukla onları taşıcam annesi çalışan kadın bi taksi çevirebilir
Yasak varken cagirmanin mantığı ne pardonArkadaşlar eşimi çok seviyorum ama ailesini hiç..çünkü çok düşüncesizler iki ramazandır eşimin annesi bizi çağırmıyo virüse dikkat ettiğinden değil kendini zorlamak istemiyo ama çağrınca geliyo çağırmadan da gelmez eşim de ben 6 ay gel demesem annem gelsin demez bayadır annesini almıyorum eşime Ramazan’da kimleri almak istersin dedim annemle ablamı dedi ama şöyle bi sorun var bize gelecekleri zaman her gün dolmuşa binen kadınların prenseslikleri tutuyo ve eşime kendilerini aldırıyolar ev sahipleri bi taksi çevirmiyolar ve görümcem mutlaka büyük oğlunu yatılı bırakır kayınvalidem de zaten kalır bi gece sahur hazırlıcam bide o çocuğa bakmak istemiyorum zaten oğlum çok yaramaz bunu eşime nasıl izah etmeliyim? Birde çok hareketli bi oğlum var eşim de araba var ama çalıştığı İçin ben gittiğim yerden kendim dönüyorum eğer gidip annesini ablasını arabayla alırsa ona ne demeliyim çok kırılırım
Habire dediginiz 6 ayda bir mi:)) pek inanamadım aslında da neyse7 yaşında ama ben yenge eviyim ve evleri iki durak ötede o orda kalsın bende evde yaylanim derdinde hani ben anne evi anane evi değilim ki yatılı çocuk bakim habire
Sen taksiye bin gel çok zor olmasa gerekBen ona yarın ütü ve mikser almaya gidicem beni akşam alır mısın dedim alamam dedi ve oğlum çok hareketli ben çocukla onları taşıcam annesi çalışan kadın bi taksi çevirebilir
Herkes böyle diyoBence konudaki tek sıkıntı yeğenin yatıya kalması. Gerisinde bir sorun yok.
Habire değilmiş ki ?? Siz dediniz çağırınca geliyorlar diye . Bence empati yapın . Yıllar çabucak geçer bir bakmışsınız oğlunuz kocaman olmuş . Evlenmiş , barklanmış. Oğlunuza ayda yılda bir nazlanmak istemez misiniz ? Anne duası alır hem . Allah arabanın tekerine taş değdirmesin , kazasız belasız kullan oğlum der. Ayrıca sadece senin evin değil orası dayısının evi . Dayının , amcanın evinde kalmak güzeldir . Hele halalarda kalmak düğün gibi gelirdi bana .7 yaşında ama ben yenge eviyim ve evleri iki durak ötede o orda kalsın bende evde yaylanim derdinde hani ben anne evi anane evi değilim ki yatılı çocuk bakim habire
Ama o çalışmıyor. Demek ki eşi para da vermiyormuş. Ben ona da ihtimal vermiyorum ya. Bu kadar kaynanayi falan kötüleyecek bir şey aramak da yani. Gelse suç gelmese suçSen taksiye bin gel çok zor olmasa gerek
Yani bende bi sorun göremedim be güzel kaynana işte rahatsız etmiyor ama iştr gelinlere be yapsan yaranamazsın adın kaynana bi kere üzücü.Ama o çalışmıyor. Demek ki eşi para da vermiyormuş. Ben ona da ihtimal vermiyorum ya. Bu kadar kaynanayi falan kötüleyecek bir şey aramak da yani. Gelse suç gelmese suç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?