- 13 Eylül 2015
- 6.991
- 32.279
- 548
- Konu Sahibi EymenMeyraa
-
Benim kaynanam da hiç karışmaz. Ne yapsam iyi yapmışsınız der hatta abartıp. Hatta bana hep gez der. Aman bırak sen evi mevi oğlum yapsın der. Ve bunu az konuştuğumuz sürelerde yapar. Bak benim kaynanam ne iyi diye anlatmıyorum tabii bunları. Bakin ben ne kadar iyiyim diye anlatiyorum:)) çünkü hiç saçmasapan açık aramıyorum bende hahah:)) şakası bir yana bu kadar az gördüğün birine eşim arabayla alıyor vs diye takılmak da garip yani. 6 ay diyor. Insan annesini arabayla da alamayacaksa...Yani bende bi sorun göremedim be güzel kaynana işte rahatsız etmiyor ama iştr gelinlere be yapsan yaranamazsın adın kaynana bi kere üzücü.
Kayınvalide ise adın ne olursan ol yaranamıyorsun geline . Allah vicdan sahibi insanlarla karşılaştırsın oğullarımı .
Keşke dramatik olsaydım , keşke abartsaydım ama Aşırı realistiğim şu andaDramı seviyorsun sende herhalde
Her kaynana masum her gelin de zalim olmuyor realist düşünürsek... İnsanına göre değişiyor mesela?Keşke dramatik olsaydım , keşke abartsaydım ama Aşırı realistiğim şu anda
Hayır kayınvalidem öyle kaç ay da bir gelir görümcem sürekli çocuğu bizi özlemiş gibi göstere başından atar bize mesela bi ay önce kaldı en son çocuğuHabire dediginiz 6 ayda bir mi:)) pek inanamadım aslında da neyse
yaşattığını yaşamadan ölünmez demiş atalarımız ne kadar da haklılar.bu günlerde bu karanlıkdüşünceler pesssssssss.çok haklısınızbirkac istisna disinda burada ne kadar kotu insanlar var. Ne hale gelmisiz?
pandemi donemi zaten cagirmayin kimseyi, alti ustu iki kap yemek icin yok esim alip getiriyor, yok prenses gibi davraniyorlar.
bi sehzade de siz yetistiriyorsunuz, tahta cikan sehzade sultanin hakkindan gelir(dinimiz amin)
Ben evladıma annelik yapıyorum kendi hayatımı bir kenara bıraktım diğer odada bile yalnız bırakmıyorum onu..kayınvalidem para İçin evlatlarını silen bir kadın bebekken eltisine bırakıp başka şehire çalışmaya gitmiş oğlu büyüyünce çalıştırıp çalıştırıp kendine ev aldırmış şuan biz onun yüzünden borç içindeyiz dönüp bakmıyor bile damadına milyarlar veriyo kızım mutlu olsun diye oğlu da karısıyla gezince arayıp birinci ailen benim diye ağlıyo her hafta sonu arar nerdesiniz der kapatır korona oldum nefessiz kaldım basıl oldun demedi gezdiniz mi diyo ona göre kavga çıkarıcak.... doğurmakla anne olunmuyor o yüzden onlara bu sinirimÇocuğun kalması normal değil ona kızabilirsiniz de ailesini arabayla almasını neden büyüttünüz? Asıl almasaydı o zaman dert etmeliydiniz nasıl bir evlat diye. Kendinizi biraz da şu annelerin yerine koyun bi çocuk büyütmek yetiştirmek kolay mı? Siz eşiyseniz o da annesi . Şuan sizin de evladınız var ilerife evlendiğinizde umarım onun eşi de şuan sizin gibi düşünmez, yoksa bu kez onun için konu açarsınız onca sene büyüttüm beni almaya tenezzül bile etmefi diye
Evetadama kimi çağırmak istersin demişsiniz şimdide yakınıyor musunuz
Herşey anlaşıldı şimdi kafın sana para koklatmıyor diye bu kininBen evladıma annelik yapıyorum kendi hayatımı bir kenara bıraktım diğer odada bile yalnız bırakmıyorum onu..kayınvalidem para İçin evlatlarını silen bir kadın bebekken eltisine bırakıp başka şehire çalışmaya gitmiş oğlu büyüyünce çalıştırıp çalıştırıp kendine ev aldırmış şuan biz onun yüzünden borç içindeyiz dönüp bakmıyor bile damadına milyarlar veriyo kızım mutlu olsun diye oğlu da karısıyla gezince arayıp birinci ailen benim diye ağlıyo her hafta sonu arar nerdesiniz der kapatır korona oldum nefessiz kaldım basıl oldun demedi gezdiniz mi diyo ona göre kavga çıkarıcak.... doğurmakla anne olunmuyor o yüzden onlara bu sinirim
çağırma.kadının iyiliği için çağırma lütfen.hem virüste var
şaka yaptım diyin eşinize
Kadına saygım dahada arttı şu an kötülemeye çalışma boşa ne güzel ki kadın boş durmamış hep çalışmış. Borcun varsa eşini çok düşünüyorsan sen neden çalışmıyorsun derler adama dimi. Senin gibi borcum var diyip boş boş oturmamışBen evladıma annelik yapıyorum kendi hayatımı bir kenara bıraktım diğer odada bile yalnız bırakmıyorum onu..kayınvalidem para İçin evlatlarını silen bir kadın bebekken eltisine bırakıp başka şehire çalışmaya gitmiş oğlu büyüyünce çalıştırıp çalıştırıp kendine ev aldırmış şuan biz onun yüzünden borç içindeyiz dönüp bakmıyor bile damadına milyarlar veriyo kızım mutlu olsun diye oğlu da karısıyla gezince arayıp birinci ailen benim diye ağlıyo her hafta sonu arar nerdesiniz der kapatır korona oldum nefessiz kaldım basıl oldun demedi gezdiniz mi diyo ona göre kavga çıkarıcak.... doğurmakla anne olunmuyor o yüzden onlara bu sinirim
Alnından öpüyorum yorumunun ve seninKadına saygım dahada arttı şuan kötülemeye çalışma boşa ne güzelki kadın boş durmamış hep çalışmış. Borcun varsa eşini çok düşünüyorsan sen neden çalışmıyorsun derler adama dimi. Senin gibi borcum var diyip boş boş oturmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?