Evli midir acabaa ?

1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Akşamları bir kaç defa görüntülü ara ya da sosyal medyada özellikle face de anne babasına bak yaşı büyükler face e böyle şeyler atar

Ne is bu yapar bu adam
isine git sor birine ara sık sık ara mesela şuan ara bakalım açıcam mi

1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Bekarsa gece 3te de arasan acar. Demek evli. Bu soruyu soruyorsan demek icinden bi ses evli diyor. Onu dinle bence😉

Evlendigi halde eski kimliğini saklayan şerefsizler okumuştum KK'da.
O yüzden bu da çözüm sayılmaz..
Bence şimdilik, uygunlu uygunsuz zamanlarda aramayı denesin. Açınca lafa tutsun...bakalım adam açacak mi?
Ev adresini istesin, mektup yollasın ,bakalım adam çekinmeden verecek mi. Yanlış ev adresi riskine karşılık adam 'evdeyim hayatim' dediği bir vakit aynı adrese getir'den cikolata, yemeksepeti'nden tatlı falan söylesin. Bakalım adam evdeyken geliyor mu...
Hiç paraya acımadin. Az hesaplı ol. Sen benim bildiğim yengenç değilsin😂😂😂

şaka yapıyorum kizmazsin inşallah. o_O

Bekarsa gece 3te de arasan acar. Demek evli. Bu soruyu soruyorsan demek icinden bi ses evli diyor. Onu dinle bence😉
Yaa icimdeki ses evli diyor ama bana bir ara eski sevgililer muhabbeti acilmisken eski sevgilisinden bahsetti vs.Bir de cok ozgurlugume duskunum falan dedi .Sonra evlilik ve cocugun cok buyuk seorumluljk oldugundan falan bahsetti anlamadim kj hic yalan mi soyluyor yoksa gercekten bekarmi..

Aksam bi bahaneyle ara. Sosyal medyada soyadını aratıp o soyaddaki kadınların profiline de bakabilirsin artık yasadıgı sehire gore falan.. Bunlardan belli olmazsa da bir şey gonderme bahanesiyle ev adresini iste, tepkisinden anlarsın zaten. Hic gorustunuz mu?

Yaa icimdeki ses evli diyor ama bana bir ara eski sevgililer muhabbeti acilmisken eski sevgilisinden bahsetti vs.Bir de cok ozgurlugume duskunum falan dedi .Sonra evlilik ve cocugun cok buyuk seorumluljk oldugundan falan bahsetti anlamadim kj hic yalan mi soyluyor yoksa gercekten bekarmi..
Akşamları görüşme nasıl bitiyor. Akşam hiç yazmıyor mu size?

Ne is bu yapar bu adam
isine git sor birine ara sık sık ara mesela şuan ara bakalım açıcam mi
Farkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim

Whatsapp tan mesaj atin sohbet acın sohbetin ortasında arayın dan diye , bakalım ne tepki verecek arayayım mi diye teklif bile etmeyin ki evliyse ortamdan uzaklaşıp aramaya cevap vermesin dan diye arayın açmazsa şüphelenmeye başlayabilirsiniz. Telefonla bence anca bu kadar anlaşılır. Görüntülü arayamam derseniz baska sansiniz yok bence.

Farkli illerde yasiyoruz hakkinda cok sey biliyorum aslinda ama evli mi bekar mi onu bilmiyorum kendisi bana bekarim dedi ama hareketleri cok sacma yani saat 21.30 da ya da 22.30 da arayacagim
böyle kuşku içinde yaşayıp kafanı yorucagina iyiden bağlanmadan bırak gitsin

kesin evli.anlamanıza gerek yok.insanın en boş vakitleri akşam yediden sonradır.demek ki eşi çocuğu var ki size zamanı yokk :rolleyes:

Back
X