• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evli midir acabaa ?

Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile psikolojik sorunlarinda var belli millete sariyosun ben buraya arada ayda yilda bir sorunum olursa gelirim bir gunlugune yazarim bir dqha kim bilir ne zman gelirim senin gibi hayatimi bir yerde tıkılıp birilerine sararak gecirmiyorum
evet var böyle birşey. bu üye herkese bunu yapıyor. sanırım size de bulaşmış ve sizi de banlatmış.
sadece insanlarla uğraşmak ve içindeki negatif duyguyu boşaltmak için buraya giriyor. herkese ama herkese sataşıyor.
bakıyorum da her konuda istisnasız birilerini aşağılayıp dalga geçiyor. yazık gerçekten etrafındaki insanlara.
konuya dair ise evli olduğuna dair şüpheniz oluştuysa kalbinin sesini dinle derim. genelde doğru çıkıyor.

evet var böyle birşey. bu üye herkese bunu yapıyor. sanırım size de bulaşmış ve sizi de banlatmış.
sadece insanlarla uğraşmak ve içindeki negatif duyguyu boşaltmak için buraya giriyor. herkese ama herkese sataşıyor.
bakıyorum da her konuda istisnasız birilerini aşağılayıp dalga geçiyor. yazık gerçekten etrafındaki insanlara.
konuya dair ise evli olduğuna dair şüpheniz oluştuysa kalbinin sesini dinle derim. genelde doğru çıkıyor.
insanlar keşke sosyal medyada da gerçek hayatlarında oldukları gibi davransalar.klavye arkasında sanki içlerinden başka bir kişilik çıkıyor.yalan dolann evliyse bekar gösterme kendini zengin gösterme ya da mağdur gösterme türü her oyuna başvuruyolar maalesef

1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
%90 evlidir. Aksam girmiyor cunku esi yakalarsa kotu olur 😅

Buyuk ihtimalle evlidir, guldugume bakma. Iyi arastir, cunku o saatte esiyle birlikte oldugu icin girmiyodur. Dikkatini cekmis bile. Hisler yaniltmaz. Benim etrafimda da var boyle bitane cins. Ne zaman kafami cevirsem baktigini goruyorum, bildigin firlama. Yanindakiler de uyarmiyor. Bekar gibi takiliyor, surekli flortlesme cabasi insanlarla. Bi daha diyecegim cocuk ne zaman diye de uzasin. Insanlar gercekten haddini asiyor farkinda olmadan. Birileri hadlerini bildirmesi gerekiyor. Evlilik bukadar ayak altina dusmemeli. Simdi yeni kimliklerde de yazmiyor insanlar iyice tongaya dusecek.

arada bana öyle gelir yazarım
aman gülün ALLAH gülmeden ayırmasın :KK70:

aakşam konu sahibi aramış ben seni ararım demiş aradı mı bugün ne oldu bilmiyorum
Ben seni ararım deyince, konu sahibi adamı whatsapp’tan engellemişti. Adam geri aramış. Konu sahibi açmayıp adamı normalde de engellemiş.

İşsizliğimden, dün gece uyumaya çalışırken tüm yorumları okumuştum da :D

Ben seni ararım deyince, konu sahibi adamı whatsapp’tan engellemişti. Adam geri aramış. Konu sahibi açmayıp adamı normalde de engellemiş.

İşsizliğimden, dün gece uyumaya çalışırken tüm yorumları okumuştum da :KK70:
evet engelledi konu sahibi ama konu sahibinin engeli açicagini düşünüyorum iyice netleşmesi için belki engelde yapmadı bilemiyorum
ama adam evli bu bir gerçek
konu sahibinin engelli gelse de dese
merak merak öldük güldük koptuk :KK70: :KK70:

hherkeskendi.kocasindan acaba mi ki dedi hahhahahha

evet engelledi konu sahibi ama konu sahibinin engeli açicagini düşünüyorum iyice netleşmesi için belki engelde yapmadı bilemiyorum
ama adam evli bu bir gerçek
konu sahibinin engelli gelse de dese
merak merak öldük güldük koptuk :KK70: :KK70:

hherkeskendi.kocasindan acaba mi ki dedi hahhahahha
Benimkinin telefonu çalmadı neyse ki o gün :D :D Evli de değiliz ama okurken çok güldüm o yorumlara 😂

bende bakayım dedim konu sahibinin ban neden oldu diye
bakamadım

eğlenceli konuydu aynen :halay: :KK76::rapci:
Bir üyeyle baya kötü tartıştılar ya. Konu sahibi, ablasının lise grubundan bulmuş bu kişiyi, 30larının başında demişti galiba adam için. Adamın tipini beğenmiş, yanlışlıkla aramış gibi numara yapmış, öyle başlamışlar konuşmaya. Konu sahibinin bu çabasıyla dalga geçen üyler de oldu 😅.

Bir üyeyle baya kötü tartıştılar ya. Konu sahibi, ablasının lise grubundan bulmuş bu kişiyi, 30larının başında demişti galiba adam için. Adamın tipini beğenmiş, yanlışlıkla aramış gibi numara yapmış, öyle başlamışlar konuşmaya. Konu sahibinin bu çabasıyla dalga geçen üyler de oldu 😅.
o kadar kaptırmışım ki kendimi bir vesikalı üyeyi gördüm okumadım bizim yorumlar konu sahibinin adamla iletişimi derken
konu zaten aldı başını gitti
neyse gelir 3 güne 5 Güne

Back
X