- Konu Sahibi Lopipopiii
Orayı kacirmisimKonu sahibine atıfta bulundum aslında. Kendisi Cool olduğu için aramiyordu bu adamı. Ordan espiri şey ettim.![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orayı kacirmisimKonu sahibine atıfta bulundum aslında. Kendisi Cool olduğu için aramiyordu bu adamı. Ordan espiri şey ettim.![]()
Amin canımAllah mutluluğunuzu bozmasın. Herkes kötü art niyetli yalancı değil sosyal medyada. Dürüstü de var dolandırıcısı da cinsellik peşinde koşanı da var.
sonucu bekliyoruz hep beraberrrKonu sahibi uçtu mu ayol ?![]()
evet var böyle birşey. bu üye herkese bunu yapıyor. sanırım size de bulaşmış ve sizi de banlatmış.Ya kziim eminim tip olarak benim tirnagim olamazsin karakterden bahsetmiyorum bile psikolojik sorunlarinda var belli millete sariyosun ben buraya arada ayda yilda bir sorunum olursa gelirim bir gunlugune yazarim bir dqha kim bilir ne zman gelirim senin gibi hayatimi bir yerde tıkılıp birilerine sararak gecirmiyorum
insanlar keşke sosyal medyada da gerçek hayatlarında oldukları gibi davransalar.klavye arkasında sanki içlerinden başka bir kişilik çıkıyor.yalan dolann evliyse bekar gösterme kendini zengin gösterme ya da mağdur gösterme türü her oyuna başvuruyolar maalesefevet var böyle birşey. bu üye herkese bunu yapıyor. sanırım size de bulaşmış ve sizi de banlatmış.
sadece insanlarla uğraşmak ve içindeki negatif duyguyu boşaltmak için buraya giriyor. herkese ama herkese sataşıyor.
bakıyorum da her konuda istisnasız birilerini aşağılayıp dalga geçiyor. yazık gerçekten etrafındaki insanlara.
konuya dair ise evli olduğuna dair şüpheniz oluştuysa kalbinin sesini dinle derim. genelde doğru çıkıyor.
%90 evlidir. Aksam girmiyor cunku esi yakalarsa kotu olur1 aydir bir adamla gorusuyorum 30 lu yaslarin baslarinda bana cok guzel davraniyor begendiginden bahsediyor onunla farkli illerde yasiyoruz.Simdi bu adam gun icinde bana rahat rahat yazarken ve sık sık whatsappa girerken aksam 7 den sonra cok seyrek giriyor.Kendisi bana bekar oldugunu soyledi ama emin degilim ne yapabilirim sizce ? Nasil anlayabilirim evli olup olmadığını?
Ben seni ararım deyince, konu sahibi adamı whatsapp’tan engellemişti. Adam geri aramış. Konu sahibi açmayıp adamı normalde de engellemiş.arada bana öyle gelir yazarım
aman gülün ALLAH gülmeden ayırmasın
aakşam konu sahibi aramış ben seni ararım demiş aradı mı bugün ne oldu bilmiyorum
evet engelledi konu sahibi ama konu sahibinin engeli açicagini düşünüyorum iyice netleşmesi için belki engelde yapmadı bilemiyorumBen seni ararım deyince, konu sahibi adamı whatsapp’tan engellemişti. Adam geri aramış. Konu sahibi açmayıp adamı normalde de engellemiş.
İşsizliğimden, dün gece uyumaya çalışırken tüm yorumları okumuştum da![]()
Benimkinin telefonu çalmadı neyse ki o günevet engelledi konu sahibi ama konu sahibinin engeli açicagini düşünüyorum iyice netleşmesi için belki engelde yapmadı bilemiyorum
ama adam evli bu bir gerçek
konu sahibinin engelli gelse de dese
merak merak öldük güldük koptuk![]()
hherkeskendi.kocasindan acaba mi ki dedi hahhahahha
bende bakayım dedim konu sahibinin ban neden oldu diyeBenimkinin telefonu çalmadı neyse ki o gün![]()
Evli de değiliz ama okurken çok güldüm o yorumlara
![]()
cok mu komik, yazık yani üzücü bir durum bir de gülüp dalga geciyorsunuzÇok şaşırdık.![]()
Bir üyeyle baya kötü tartıştılar ya. Konu sahibi, ablasının lise grubundan bulmuş bu kişiyi, 30larının başında demişti galiba adam için. Adamın tipini beğenmiş, yanlışlıkla aramış gibi numara yapmış, öyle başlamışlar konuşmaya. Konu sahibinin bu çabasıyla dalga geçen üyler de oldubende bakayım dedim konu sahibinin ban neden oldu diye
bakamadım
eğlenceli konuydu aynen![]()
![]()
o kadar kaptırmışım ki kendimi bir vesikalı üyeyi gördüm okumadım bizim yorumlar konu sahibinin adamla iletişimi derkenBir üyeyle baya kötü tartıştılar ya. Konu sahibi, ablasının lise grubundan bulmuş bu kişiyi, 30larının başında demişti galiba adam için. Adamın tipini beğenmiş, yanlışlıkla aramış gibi numara yapmış, öyle başlamışlar konuşmaya. Konu sahibinin bu çabasıyla dalga geçen üyler de oldu.