- 8 Ocak 2012
- 1.644
- 3.287
- 333
- 50
- Konu Sahibi melekangel
-
dün kan tahlili yaptırdım,pozitif çıktı.Hamişim kızlar...
Ayyyy ne mutlu sana:)))
Tbrler canim yaa.
Darisi bizim basimiza ins.
Ben 7 yıllık evliyim.doktorlar asla normal yoldan bebek sahibi olamıyacağımı söylediler.iki defa tüp bebek denedim. Ikiside hüsranla sonuçlandı.yıkıldım üzüldüm ağladım. En son aralık ayında histeroskopi oldum. üçüncü tüp bebeğe başlıyacaktım adet olmayı bekliyordum. Ama güzel allahım bana bir mucize gönderdi.şimdi 5 haftalık hamişim. Ve dünyanın en mutlu kişisiyim:) . Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.
Ben 7 yıllık evliyim.doktorlar asla normal yoldan bebek sahibi olamıyacağımı söylediler.iki defa tüp bebek denedim. Ikiside hüsranla sonuçlandı.yıkıldım üzüldüm ağladım. En son aralık ayında histeroskopi oldum. üçüncü tüp bebeğe başlıyacaktım adet olmayı bekliyordum. Ama güzel allahım bana bir mucize gönderdi.şimdi 5 haftalık hamişim. Ve dünyanın en mutlu kişisiyim:) . Allahım isteyen herkese bebişlerini göndersin işallah.
çok teşekkür ederim kızlar bana yazdıklarınız için:) Rabbim en kısa zamanda olmayanlara da nasip etsin.hayırlı hamilelikler, hayırlı doğumlar, hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah...
melekcım tebrık ederım sen dra gıttınmı ıkız oldugun unezamn ögrendın
melekangel ikiz bebişlerinmi olcakk :))inanılmaz sevindim canım... benim en çok istediğim şeydir ikiz bebek... bi yandan içim tuhaf oldu ama... çünkü bata 8 gün kaldı ama benim hiç umudum yok artık. hiçbir belirtim yok( benim içinde dua et olurmu arkadaşım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?