evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

arkadaslar sıze bırsey sorucam

ben reglım bıttıkten 2 hafta sonra doktora ılk defa hamıs ıcın bır engel var mı dıye kontrole gıttım hep gıtmem lazım derdım ama tam olarak dusunmedıgım ıcın gıtmemıstım.
bı ara bas donmem oldu farklı ıkı zamanda bayılıcak gıbıydım ve hıc bırsey yapasım gelmıyodu uyumak ıstıyordum calıstıgım ıcın uyuyamadımmı yuzum kızarıyordu.dedım noluyor ya hamıle kalırsan hemen kontrole gıdeyım dedım.eger sorun varsa sımdıden cozsun dıye..
bana doktor ne zmn adet oldugumu ne zmn olacagımı sordu bende soyledım sonrada belkı hamıle kalırsın ıkı gune bellı olur dedı bana.
sızce bu kadar erkenden nasıl bılıyor bana tuhaf geldı cok erken degıl mı bu konusma ıcın sızce yorumlarınız nelerdır

canımm sen doktora nezaman gittin ve nekadar oldu? eğer doğru anladıysam yazdıklarını, reglin bitiminden sonraki 2. hafta ortalama yumurtlama haftası oluyor. Anladığım kadarıyla doktorun 2 güne belli olur dediği o. çünkü reglin 15.-20. günleri arası yumurtlama dönemi ve senin hamile kalman için en elverişli dönem.ama onun dışında yani daha bir sonraki regline 15 gün varken gebeliği anlayamaz. Sende belirtileri bukadar net hissetmezsin.. ama diyosanki kırmızılar gecikti ozaman süpeerr :))

banada aynı seyı soyluyor aldatılanlar vs detlerını yazıyor ya bazen bakıyorum kafanı bulandırma okuyup okuyup bana sarmada dıyor sonra.
bırde bır sorun yasasak ac kadınlar klubunu topık ac sor bakalım benı mı senı mı haklı bulucaklar dıyor bunlar var ya az anasının koru degıl

aynen canım katılıorum sana ALLAHım hayırlısıyla bir hamile kalsak.
Benim bu aylardan umudum yok gerçi biraz zamn geçmesi lazım ama takıorum işte kafaya.
Yarın kandil bu mübarek zamnlarda dua edelim ALLAHım hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyelere işllhh.
Dua edelim.

canımm sen doktora nezaman gittin ve nekadar oldu? eğer doğru anladıysam yazdıklarını, reglin bitiminden sonraki 2. hafta ortalama yumurtlama haftası oluyor. Anladığım kadarıyla doktorun 2 güne belli olur dediği o. çünkü reglin 15.-20. günleri arası yumurtlama dönemi ve senin hamile kalman için en elverişli dönem.ama onun dışında yani daha bir sonraki regline 15 gün varken gebeliği anlayamaz. Sende belirtileri bukadar net hissetmezsin.. ama diyosanki kırmızılar gecikti ozaman süpeerr :))

ay bılmıyorum cnm ya.ınankı kafam durdu ben ılk bu ay bu kdar taktım bu duruma ama oyle olsaydı bu ıkı gun cok onemlı deneyın ıstıyorsan tutar buyuk ıhtımal demesı gerekmıyor mu ona gore bızde calısırdık dımı ama:)
kırmızıların gelıp gelmedıgıne 1 hafta var sanırım hamıle degılım ama ya dıyıp beklemek ıstemıyorum olayı akısına bırakmak ıstıyorummmmmm.her aksam dıyorum su kk ya gırmıcem gırdım mı hep beklemek zor gelıyor dıye dayanamıyorum yıne gırıyorum yawww

Ahahahah :9: al bendeede om kadar güldüm valla
Tepkiler aynı :9:
Benimkide ps yi elimden aldı ve aynı tepkiyi verdii şaka gibii
Girdiğim zamnda sen yine oraya mmı girdin çık kafanı karıştırma ookuma ve ya okuduklarını bana soleme :1:
Bizim gibi doruklarda yaşamasalarda onlar da istiolar tabiki .

heheheh :)) şimdi bide ben burda okuyup okuyup ona anlatıyorum,hatta uyguluyorum :)) en son keçiboynuzu içirdim sabaha kadar midesi bulandı :9: bidahada ağzına sürmedi :))))

aynen canım katılıorum sana ALLAHım hayırlısıyla bir hamile kalsak.
Benim bu aylardan umudum yok gerçi biraz zamn geçmesi lazım ama takıorum işte kafaya.
Yarın kandil bu mübarek zamnlarda dua edelim ALLAHım hayırlı evlatlar nasip etsin tüm isteyelere işllhh.
Dua edelim.
ay cnm amınnn ınsallah Allah hayırlısıyla bızlere hamıle kalmayı nasıp etsın.
takmamak en ıyısı aslında bız takınca bırsey degısmıyor,yıne olacagı zmn oluyor bız sadece kendımızı hırpalıyoruz o kadar

arkadaslar aksama ne zmn nete gırersınız hep beraber gırelım yaw muhabbet olur benm kocıs gececı aksama yok cnm sıkılıyor o yuzden olur mu

kızlar beni de ekleyin bat 12 şubat. pek umutlu değilim ama kısmet.
bu arada 20 aralıkta düşük nedeni ile kürtaj oldum. ilk ay korundum 16 ocakta ilk adetimi oldum. şimdiden ağzımda metalik bir tat var. psikolojik galiba:)

kızlar beni de ekleyin bat 12 şubat. pek umutlu değilim ama kısmet.
bu arada 20 aralıkta düşük nedeni ile kürtaj oldum. ilk ay korundum 16 ocakta ilk adetimi oldum. şimdiden ağzımda metalik bir tat var. psikolojik galiba:)

cnm gecnlerde benmde agzımda metalık bır tat olustu ama ben hamılelık belırtısı oldugunu bılmıyordum formda okurken ogrendım aaa dedım bu tat ondan mı ama bılemıyoz bat ı beklıyoruz cnm.
ınsallah yıne hamıs oolursun ama bu sefer saglıkla kucagına alırsın..

Bısmıllah dıyerek lısteyı baslatıyorum

melekangel..................... bat 12 subat
deli_kız0606....................bat 18 subat
nagishe .........................bat 13 subat
sesa24...........................bat 10 subat
ebru_1907......................bat 10 subet
benimhepumudumvar........bat 26 subat
roral..............................bat 12 subat

yok mu artıran bayanlar :)

hamıle olanlar topıgımız henuz yenı suan yok:)[/QUOTE][/QUOTE]

bende aranıza katılayım kızlar 24 şubat regl tarihim.. bu aydan hiç umutlu değilim ama Rabbim ol dedikten sonra olmayacak şey yok.. bi ümit bekleyelim bakalım..

]Bısmıllah dıyerek lısteyı baslatıyorum

melekangel..................... bat 12 subat
deli_kız0606....................bat 18 subat
nagishe .........................bat 13 subat
sesa24...........................bat 10 subat
ebru_1907......................bat 10 subet
benimhepumudumvar........bat 26 subat
roral..............................bat 12 subat
tuuba_87.......................bat 24 subat
yok mu artıran bayanlar :)

hamıle olanlar topıgımız henuz yenı suan yok:)[/QUOTE][/QUOTE][/QUOTE]

e ben de geleyim bari:1:
selam herkese ..
1,5 yıldır olmuyor bizim de ,hiçbir sorunumuz yok ama olmuyor ,kafama takmıyorum ama ben de katılayım aranıza belki bu ay olur ..
bat 18 şubat:34:

Merhaba kizlar. Ben de anne olmak is ti yo rumm. Hamile kalan herkese ne hissettin ilk nasil anladin ilk hangi degisiklikler oldu diye sormaktan usandim.hele de net bir cevap alamadigimda cok sinirlendim.ben hamile kaldigimda butun belirtileri sizlerle paylasicam yol gosterici butun detaylari hemde.

merhabalar arkadaşlar ben 1 çocuk annesiyim hamilelik belirtileriyle ilgili bilgi vermek istedim:) aşırı uyku isteği ağızda tatsızlık sık idrara çıkma karında hissedilir derecede kasılma ama kramp gibi değil bu tazr belirtiler oluyor erken dönemde ben aralık 30 da ikinci bebeğimin 6+5 de kalbi durmuş ama ben 8 haftalıkken hafif bi koyu akıntı şikayetiyle dr a gittiğimde öğrendim ve kürtajla bebeğimi aldılar dünya başıma yıkıldı oğlum istediği için istemiştik ikinci bebeği beklemediğim bi anda hamile kalmışım anneler gerçekten doğuştan anne oluyor ikinci hamileliğimi az yaşadım ama ondada akşamları aşırı yorgunluk karında şişme sık idrara çıkma karında kasılmalar yaşadım ovulasyon testlerini deneyebilirsiniz işe yaradığını söyleyen çok fazla kişi var Allah herkese anneliği tatttırsın hamd olsun bnm bi yavrum var ne demek olduğunu biliyorum inşallah sizlerde tadarsınız

Back
X