- Konu Sahibi melekangel
arkadaslar sıze bırsey sorucam
ben reglım bıttıkten 2 hafta sonra doktora ılk defa hamıs ıcın bır engel var mı dıye kontrole gıttım hep gıtmem lazım derdım ama tam olarak dusunmedıgım ıcın gıtmemıstım.
bı ara bas donmem oldu farklı ıkı zamanda bayılıcak gıbıydım ve hıc bırsey yapasım gelmıyodu uyumak ıstıyordum calıstıgım ıcın uyuyamadımmı yuzum kızarıyordu.dedım noluyor ya hamıle kalırsan hemen kontrole gıdeyım dedım.eger sorun varsa sımdıden cozsun dıye..
bana doktor ne zmn adet oldugumu ne zmn olacagımı sordu bende soyledım sonrada belkı hamıle kalırsın ıkı gune bellı olur dedı bana.
sızce bu kadar erkenden nasıl bılıyor bana tuhaf geldı cok erken degıl mı bu konusma ıcın sızce yorumlarınız nelerdır
canımm sen doktora nezaman gittin ve nekadar oldu? eğer doğru anladıysam yazdıklarını, reglin bitiminden sonraki 2. hafta ortalama yumurtlama haftası oluyor. Anladığım kadarıyla doktorun 2 güne belli olur dediği o. çünkü reglin 15.-20. günleri arası yumurtlama dönemi ve senin hamile kalman için en elverişli dönem.ama onun dışında yani daha bir sonraki regline 15 gün varken gebeliği anlayamaz. Sende belirtileri bukadar net hissetmezsin.. ama diyosanki kırmızılar gecikti ozaman süpeerr :))