evlı mutlu cocuklu olmak ısteyenler umudumuz subat buyrun sohbete

bencede daha erken dur bakalım biraz daha canım :29:

Slm leydiler,
26 subat yanio dun bat gunumdu. Hala kirmizi kart gormedim. Ancak iki defa test yaptim gecen hafta.
Belki de cok erken yaptim testleri ama aldigim testin uzerinde bes gun onceden tespit edildigi yaziyodu o yuzden ben de dayanamadim erkenden yaptim iki testi.
Ikisinde de negatifi gorunce kalbime sanki hancer saplandi :(
hamile kalma hayallerimi marta erteleyip Mart ayindaki yumurtlama donemimi hesaplamaya bile koyuldum.
Ancak bugun kirmizi gelmeyince umut bu ya iste..
Tekrar umutlandim. Acaba gebe olma ihtimalim var mi? bisey yazin lutfen??
Idrarda erken tespit eden testlerin yanilma payi var mi?
Ancak eger adetim bugun de yarin da gelmezse tekrar test yapip negatifi gorup kendimi uzmeye hic niyetim yok.
En az bir hafta test yapmicam..

bende olmadım canım... neden böyle oldu anlamadım... galiba fazla kafaya taktığım için :( değerim çok düşük 0,32 :25: sen test yaptınmı?

belki gün geçtikçe değerlerin artar biraz bekle.çok da düşünme.diyene de bak dicen şimdi:)bende dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bende daha olmadım bekicem 2 3 gün sonra kan testi yaptıracam özel hastanede mi yaptırıyosun sağlık ocağında da yapıolarmı

belki gün geçtikçe değerlerin artar biraz bekle.çok da düşünme.diyene de bak dicen şimdi:)bende dün idrar testi yaptım negatif çıktı ama bende daha olmadım bekicem 2 3 gün sonra kan testi yaptıracam özel hastanede mi yaptırıyosun sağlık ocağında da yapıolarmı

ben devlet hastanesinde yaptırdım ama sağlık ocağındada yapıyorlar canım. diyene bak demem :)) çünkü bende sana derim kendim düşünür dururum :1: 1 marta özel bi hastaneye randevu aldım adet olsamda olmasamda gidicem kontrole hayırlısı bakalım. canım test yapar yapmaz bana haber ver olurmu merak ediyorum seni çok. inşallah hamişsindir yaa... ama bekle 2-3 gün garanti olsun

ben devlet hastanesinde yaptırdım ama sağlık ocağındada yapıyorlar canım. diyene bak demem :)) çünkü bende sana derim kendim düşünür dururum :1: 1 marta özel bi hastaneye randevu aldım adet olsamda olmasamda gidicem kontrole hayırlısı bakalım. canım test yapar yapmaz bana haber ver olurmu merak ediyorum seni çok. inşallah hamişsindir yaa... ama bekle 2-3 gün garanti olsun

inş canım beklicem.haber veririm sende bana haber ver ii geceler:)

doktora gıttın mı ne kadarlıkmıs

canım kusura bakma sen bana bu soruyu soralı 1 ay olmuş ve ben yeni cevap verebildim bulantı ve kusmadan gözümü açamıyodum değil ki bilgisayarı açmak:) 7. ve 8. haftam kötü geçti ama şükürler olsun şimdi iyim 9 hafta yarın bitiyo hemen hemen seninle aynı heralde son adet tarihin neydi benimki 17 ocak

Back
X