Evli,mutlu,çocuklularrr;))

aslında bizim sana ihtiyacımız var nasıl mutlu oluyorsun anlat bize hiç mi derdim yok ? mükemmel bir kariyerin var ? kocanla mükemmel bir ilişkin var ? seni sevgiyle kuşatan bir ailen var ? çocukluğun tam da istediğin gibi geçti? nasıl mutlusun ?

hepinize ayar oluyorum evli mutlu çocuklular,ben böylesine evsiz mutsuz çocuksuzken şaka bi yana allah bozmasın mutluluğunuzu hatta kat be kat artsın inşallah

Ailenle görüşmüyorken nasıl bu kadar mutlusun? maşallah Allah bozmasın ne diyim.

Ailenle görüşmüyorken nasıl bu kadar mutlusun? maşallah Allah bozmasın ne diyim.
Onlarla görüsmüyodum diye çocuğum la eşim le niye mutlu Olmim başka sığınak im yok yüzümü güldüren tek şey onlar.yapacak birşeyim yok yuvamda bkyrm onlar içimde bi yara önüme bkym

ben sadece mutlu olarak geldim diğer şıkları kendimde barındırmıyorum

yanlış anlamayın ama anneniz ve babanızla aranız önceden iyi değil miydi? neden kaçtınız?
ben mesela deli gibi aşık olsam da annemi babamı ezemezdim onların rızası olsun isterdim. Eğer kaçmış olsam da onlara bunu yaptığım için hiçbir zaman huzurum olmazdı. İçim hep yaralı olurdu ve tam anlamıyla kendimi mutlu olarak tanımlayamazdım. Aile ilişkileriniz pek sıkı değildi sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…