- Konu Sahibi sekerpare39
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birazda çevrenin olumsuz tepkilerine karşı kendini ispatlama çabası bizimki birazda galiba
umutiklim evlilikle okul yürürde bide üstüne çalışmak gerçekten büyük yük.maddi anlamda sizi çok sarsmayacaksa okul bitene kadar çalışmayın.
mecbur kalınca calısıyo be cancağızım tabi mecbur kalmadan calişmamak en iyiside biz yeni evliyiz mesela borclarımız var bide benim okul evin masrafları falan giderlerimiz artıyo bende yakın zamanda işe girmeyi düşünüyorum acıkcası :/
hmm anladım şekerparecim..
hayat şartları zor.
benimde okul masrafım çok,ikinci öğretimim ve biliyorsun bize harç kalkmadı: (
dersaneyede yazıldım kpss için..
Allahtan eşimin geliri iyi.
bizimde ev borcumuz var o sıkıyor sadece..
hayırlısıyla bitirip işe gireriz inşallah![]()
Bende 3 aylık evliyim üniversitedeyim canım![]()
amin canım gercekten senin içn daha zor ikinci öğretm olmak cok zor ceza gibi harclar kaldırıldqnda sznki kalkmayınca bnde cok tepki gstermiştim yazık günah gercekten allah yardmcnz olsun..
bende çok tepki göstermiştim şekerparecim ama elden ne gelir
Allahtan bu dönem son harcımı vereceğim![]()
ve de hamişsin değil mi? :) ne kadar güzel :)
bende harç yatırıyorum canım uzadı ya o yüzdençok kötü bi sistem bi türlü oturtamıyorlar
![]()
Evet sürpriz bir şekilde hamileyim canım :) Çok teşekkür ederimmm![]()
evet sistem berbat: (
ben farabi ile başka üniye geldim ve burda dereceye girdim,bi araştırayım.bu ortalama kendi okulumda da geçerliyse %10luk dilimdeyim,daha az öderim.
Bildiğim kadarıyla o her üniversitede geçerli bir araştır bak bakalım zaten fazla oluyorsun yazık günah canım benim inşallah kolaylık olur senin için haber ver bana da olur mu merak ederim :)
evet az evvel araştırdım,aradım gerekli yerleri,
transkriptim kendi okulma gidince vereceklermiş.
çok şükür ya..![]()
Hayırlısıyla kucağına alırsın ins bebeğin bol bereket şans getirsin sana :) darısı tüm isteyenlerin başına inşallah :) AMİN! :)
ayy canım benim hadi hayırlısı çok sevindim :)
sağolasın sekerpareceim,bende çok mutlu oldum kesinleşince
hayırlısıyla bir de şu kpss yi kazanırsam daha ne isterim![]()