• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olan arkadaşlar sizin goruşlerinize ihtiyajim var

sevosh

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
26
1
18
Merhaba ben 4 yildir evliyim, bir oglum var 3 yaşinda, ve ikinji çocugun sorumlulugunu nedense alamiyorum birturlu, vakit ayiramamakdan korkuyorum eşime, hemde oglum çok yaramaz. Sizje ikinji çocuk ne zaman daha uygundur evlilikde? kafam çok karişik, sorumlulugu var sonuçda. Lutfen arkadaşlar nasiyetlerinizi istiyorum...

cocuklar arasinda bi 5yas olsa iyi sanki, eger ikinciyi istiyorsaniz..

Bende zaman zaman ikinci çocuğu yapsam ne zaman yaparım diyorum 4 yıl ara iyi fln gibi düşünüyorum ama sonra hayır tek çocukta kaplıcam böyle iyi bu çocuk kolay büyümüyor bir daha alamam bu sorumluluğu diyorum. Çok yardımcı oldum sanırım. :KK25: Ama şöyle bir fikrim var bebeğim 3-4 yaşlarındayken onun fikrini alarak ve kardeş isteği var mı gözlemleyerek ona göre hareket edebilirim

Kardeşler arasi ya 1-3 yaş ya da 8-10 yaş olmali diye düşünüyorum.

hktm, evet aynen, endişeleniyorum işte hazir hissetmiyorum kendimi, amaa gaaliba hamileyim, naapijam bilmiyorum:(. Allah bana guç versin inşallah:(

İlla ki kardeş olmak zorunda değil bununda farkındasınız öyle değilmi? Önemli olan çocuklarınızı yararlı bir birey haline getirebilmek. Yapamayacağınızı düşünüyorsanız lütfen ısrarcı olmayın. Sadece çocuğunuza odaklanın.

hemde kojamin aylesiyle oturuyoruz daha başka eve çikmadik işte para birikdirmeye çalişiyoruz, bi rahatligimda yok anlijaginiz: (

Bence suan tam zamani..

Cocuklar arasinda cok fark olmasini dogru bulmuyorum..

Korkmaniza yada endise etmenize gerek yok ne zamn kendinizi rahat hissederseniz o zaman yapin
Biz kadinlar herseyin ustesinden geliriz

Eger hamileyseniz ve zaten ikinci cocugu dusunuyorsaniz ideal bir yaş araligi bence. Beraber büyüyorlar.

Hakkinizda hayirlisi olsun.

En önemli şey psikolojilerinizin hazır olup olmaması.
Psikolojiniz uygunsa ve kendinizi hazır hissediyorsanız 2 yıl da yeterli, hazır hissetmiyorsanız 5 yıl da yetersiz.

Back
X