Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım yeni evlisiniz.
ben para lazım olunca cüzdanımı ortlığa bırakırdım o koyardı. gideceğim yere göre ekleme yapardı.
ilk zamanlar para isteyemezdim. sonra günlük para bırakmaya başladı. ...
zamanla oturtursunuz sizde düzeninizi
erkekler para isiyle ugrasmak istemiyor heralde hep kadınlarda birde kadın pazar market alısverislerini ne ne kadar hesaplı daha iyi biliyor tabi en guzeli paralar kadınlarda olsun:))))
evet 4 aylık evlıyım hanımefendi.... bir türlü ayarlayamadık su para meselesini eşimle.çok canım sıkılıyo....cunku bi bayan olarak ihtiyaclarım var tahmin edersinizki,ayrıca esiminde gayet iyi bi isi var ve kazanci cok iyi,cimri mi ne anlayamadım...cok sikildm artık bu durumdan,kendinin akıl etmesi lazim değılmı bunları?? sikildım ve sogudum bana aylık istedim vermeye yanasmıyor.benımde her seferınde ıstemek hosuma gitmiyor....çocuğum yok.ve hazir yokkende ayrılmayı düsünüyorum bu cimrilik huyu değismesse,,,yapamıyorm böyle
canım benim eşim bana evin ekisini sorar bende liste veririm ama hemde hergün ekmek parasını ve harçlık bırakır gider sen nasıl yapıyosunda fikir almak istedinçalışmayan ev hanımları aylık yada haftalık gelirinizi nasıl ayarlıyorsunuz? eşinden haftalık veya aylık alan var mi acaba? yardımcı olursaniz sevinirimm
sakin ol. anlıyorum seni. çok ağır gelmiş olmalı bu durum.
geliri az da olsa bir iş baksanız.
eşinize işe girmek istediğinizi söyleyin. elbette o neden diye soracaktır. maddi olarak rahat olamıyorum deyin. belki bu durumu düzeltir.
yada iyi bir işe girmenizi sağlar.
aylık vermek en başında gözünü korkutmuştur belki. ama en azından haftalık yada günlük verebilir.
sakin bir şekilde izle..
ve alınacaklar listesi yap eline ver. alışverişin kaç para tuttuğunu görsün ki ona göre para versin.
ve almak istedikleriniz için de alışverişe beraber çıkın hesabı ödesin ve size hak versin.
her erkek para nasıl harcanır bilmez.
yani bir pazar alışverişininin 50 lira tutabiliceğini yada bir market alışverişinin 150 lira tutacağı ona çokmuş gibi gelir. bir kaç kez gidip geldikçe öğrenir ve size de ona göre davranır.
flört döneminde nasıldı?