Nişanlılıkla nasılsa evlilikte de aynısı olacak değişen birşey yok yani. O yüzden ona göre düşünüp karar ver artıları eksileriyle.
Sorunlariniz neler kiskanclik mi ailen mi ailesi mi? Kendi problemlerinizi kendiniz halledebiliyosaniz sorun yok ama 3. Kisiler dahil oldu mu olay buyuyor. Bende yeni evliyim. Nisanliykende tartismalarimiz oluyordu suan da oluyor ama esimin ailesi yuzunden bizim kavgalarimiz. Esim haksizsa susuyor kaciyor bende cok ustune gidiyorum illa haklisin demeli bana istiyorum. Biz uzun zaman beraberdik onu ne kdr taniyorum desemde evlenince gercekten yeniden tanimaya basliyorsun. Sorunlariniz gercekten buyukse hic evlenip hayatini karartma burda o kdr cok kadin varki hamileyken bosanan. Ben bu adami degistiririm bastiririm diye dusunme. Olmuyor oyle
Aynı evin içinde tabiki farklı oluyo hele şuan maddi açıdan falan tartışıyosanız. Evlenince daha artacak tartışmalardeğişir gözüyle değerlendirmek istemiyorum hiç ama bir büyüğümlede konustummu aynı çatı altnda çok farklı oluyor gibi laflarda duyuyorum evli olanlar iyi bilir o evde neler yasandgnı erkekleri yada nişanlılık dönemi sorunlarnın evlenince azalıpmı devam ettiğini yoksa çoğaldıgınımı o kadar karşğm ki sevgiyle bu düşünceler karstı ama mantıklı karar vermek istiyorum
Asla yuva yikilsin istemem ama. Sizi hoş tutmasi gereken bir dönemde kırıyor. Aynı şekilde bende yaşadım. Keşke bitirseydim nisanda dedigim cok oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun
Aynı evin içinde tabiki farklı oluyo hele şuan maddi açıdan falan tartışıyosanız. Evlenince daha artacak tartışmalar
Canım sevgiliyken nasildi? Biz de nişanlılık döneminde cok tartıştık. Ama öncesinde hiç sıkıntımız yoktu çok çok iyiydik o dönemde benimde stresli oldugum icin tartismalarimiz uzuyordu. Oncesine güvenerek ben nişan atmadım iyi ki atmamisim çünkü şimdi cok iyiz. Bence sende öncesini bi düşün iyi karar vermerhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
özelden mesaj atmak istedim size fakat gizlilik ayarlarından ötürü kapalıydı. stres vb tabi etkiler ama o süreçte mutluluktan havalara uçanları da hesaba katarsak demekki mutlu etmeyi beceren insanlarda varsizlerin düşünceleri benim için çok önemli çünkü yaşadınız biliyorsunuz
Ben çok şaşırıyorum "Nişanlılık kavga dönemidir" diyenlere. İlişkinin en keyifli zamanlarından aslında; tamam zor, düşünülmesi gereken çok ayrıntı var ama aynı zamanda gerçekten omuz omuza verildiği dönem de bu. Ben 1 sene nişanlı kaldım eşimle; mobilyacıda eşyanın fiyatı çok gelip mağazayla dalga geçtikten sonra kıkır kıkır çıktık hep. Her şeyi kendimiz yaptık ama hiç ezmedik ve ezdirmedik birbirimizi. Bakıyorum, benzer şekilde "Evliliğin ilk yılları çok zor" dendiği hâlde, 6 aydır yine bir sorunumuz yok.
Nasıl başlarsa öyle gidiyor bana kalırsa, evlilik bir amaç değil mutlu ve beraber olmak için araçtır; tekrar düşünmenizi tavsiye edebilirim ancak.
Ben çok şaşırıyorum "Nişanlılık kavga dönemidir" diyenlere. İlişkinin en keyifli zamanlarından aslında; tamam zor, düşünülmesi gereken çok ayrıntı var ama aynı zamanda gerçekten omuz omuza verildiği dönem de bu. Ben 1 sene nişanlı kaldım eşimle; mobilyacıda eşyanın fiyatı çok gelip mağazayla dalga geçtikten sonra kıkır kıkır çıktık hep. Her şeyi kendimiz yaptık ama hiç ezmedik ve ezdirmedik birbirimizi. Bakıyorum, benzer şekilde "Evliliğin ilk yılları çok zor" dendiği hâlde, 6 aydır yine bir sorunumuz yok.
Nasıl başlarsa öyle gidiyor bana kalırsa, evlilik bir amaç değil mutlu ve beraber olmak için araçtır; tekrar düşünmenizi tavsiye edebilirim ancak.
8 ay nişanlı kaldım ve hiçbir kavgamız, tartışmamız olmadı.
Öncesinde 7 senelik bir beraberlik söz konusu olduğundan, zaten kavga edebileceğimiz şeyleri önceden görüp önlem almıştık.
Tabi evlenince durumlar farklı.
Karşınızdaki insan anlayışlı, vicdanlı ve size değer veren biriyse bu kavgalar gerilimdendir.
Fakat ailesi söz konusu olduğunda sizi hiçe sayıyor, saygısızlık yapıyor ve gücendiriyorsa oturup düşünmeniz lazım.
merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
özelden mesaj atmak istedim size fakat gizlilik ayarlarından ötürü kapalıydı. stres vb tabi etkiler ama o süreçte mutluluktan havalara uçanları da hesaba katarsak demekki mutlu etmeyi beceren insanlarda var
Küfür ediyo mu size kırıyor mu sizi?
Canım sevgiliyken nasildi? Biz de nişanlılık döneminde cok tartıştık. Ama öncesinde hiç sıkıntımız yoktu çok çok iyiydik o dönemde benimde stresli oldugum icin tartismalarimiz uzuyordu. Oncesine güvenerek ben nişan atmadım iyi ki atmamisim çünkü şimdi cok iyiz. Bence sende öncesini bi düşün iyi karar ver
Aynen oyLe daha faZLasi oLur ewLenince huyLar gun yuzune cikiyor tahammul edilemeyecek hallere geLebiLiyor cookk iyi dusun kimse vazgeciLmez degiL hakkinda hayirLisi oLsun canim aLLah yardimcin oLsun.ama seni dahada mutsuz edecek bir ewLiLik yasama.biz nisanlilikta hic kavqaetmezdik taaki ewlenene kadar 4senedir ewLiyim kavqaLarimiz hic bitmiyorr.huyu oysa hic degismez yani umut etme bosuna degisir diye ..evlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?