evli olanlardan bir akıl istiyorum

Nişanlılıkla nasılsa evlilikte de aynısı olacak değişen birşey yok yani. O yüzden ona göre düşünüp karar ver artıları eksileriyle.

değişir gözüyle değerlendirmek istemiyorum hiç ama bir büyüğümlede konustummu aynı çatı altnda çok farklı oluyor gibi laflarda duyuyorum evli olanlar iyi bilir o evde neler yasandgnı erkekleri yada nişanlılık dönemi sorunlarnın evlenince azalıpmı devam ettiğini yoksa çoğaldıgınımı o kadar karşğm ki sevgiyle bu düşünceler karstı ama mantıklı karar vermek istiyorum

kimse yüzünden değil hep kıskançlık sürekli kıskançlık. ama sebep saçma da olsa söylenen sözlerle kırılıyor birkere insan en ufak problemi büyütmesi beni korkutuyor evlenince bizi daha ne sorunlar bekliyor bilmiyorum caresizim

Aynı evin içinde tabiki farklı oluyo hele şuan maddi açıdan falan tartışıyosanız. Evlenince daha artacak tartışmalar

Asla yuva yikilsin istemem ama. Sizi hoş tutmasi gereken bir dönemde kırıyor. Aynı şekilde bende yaşadım. Keşke bitirseydim nisanda dedigim cok oldu. Hakkınızda hayırlısı olsun

sağolun çok teşekkür ederm duanız için bende öyle demek istemiyorum ilerde sevgi için katlanabilirmiyim bir ömür bilmiyorum

Aynı evin içinde tabiki farklı oluyo hele şuan maddi açıdan falan tartışıyosanız. Evlenince daha artacak tartışmalar

bizimkisi hep kıskançlık oldu hep beni hareketlerimi sorguladı öyle neden yaptın neden öyle dedin kırdı beni sinirlendiği zamanlarda bir insann sevdiğiyle bu düşünceler arasında kalması o kadar zor ki

Ben çok şaşırıyorum "Nişanlılık kavga dönemidir" diyenlere. İlişkinin en keyifli zamanlarından aslında; tamam zor, düşünülmesi gereken çok ayrıntı var ama aynı zamanda gerçekten omuz omuza verildiği dönem de bu. Ben 1 sene nişanlı kaldım eşimle; mobilyacıda eşyanın fiyatı çok gelip mağazayla dalga geçtikten sonra kıkır kıkır çıktık hep. Her şeyi kendimiz yaptık ama hiç ezmedik ve ezdirmedik birbirimizi. Bakıyorum, benzer şekilde "Evliliğin ilk yılları çok zor" dendiği hâlde, 6 aydır yine bir sorunumuz yok.

Nasıl başlarsa öyle gidiyor bana kalırsa, evlilik bir amaç değil mutlu ve beraber olmak için araçtır; tekrar düşünmenizi tavsiye edebilirim ancak.

Canım sevgiliyken nasildi? Biz de nişanlılık döneminde cok tartıştık. Ama öncesinde hiç sıkıntımız yoktu çok çok iyiydik o dönemde benimde stresli oldugum icin tartismalarimiz uzuyordu. Oncesine güvenerek ben nişan atmadım iyi ki atmamisim çünkü şimdi cok iyiz. Bence sende öncesini bi düşün iyi karar ver

sizlerin düşünceleri benim için çok önemli çünkü yaşadınız biliyorsunuz
özelden mesaj atmak istedim size fakat gizlilik ayarlarından ötürü kapalıydı. stres vb tabi etkiler ama o süreçte mutluluktan havalara uçanları da hesaba katarsak demekki mutlu etmeyi beceren insanlarda var

Tartışma kavga olabilir gergin bir süreç ama o krizin nasıl yönetildiği önemli, her kavgada sayıp sövüp avamlaşan biri mi bu adam yoksa sorunlara çözüm odaklı mı yaklaşıyor, hep ben bilirim mi diyor yoksa biz ne istiyoruz nasıl orta yol bulabiliriz diye mi bakıyor,bunlar çok önemli

Anla ki bu adam her olumsuzlukta sana böyle davranacak ve inan evlendikten sonra daha çok problemleri oluyor insanın, benim eşim evlenmeden aşkından bayiliyodu resmen gözümün içine bakmaya kiyamiyodu simdi de çok kötü degil ama artık eve girer girmez sofraya bakıyor ne yemek var diye,o aşk bitiyo yani simdiden böyleyse evlendikten sonra daha kötü olur

ne kadar güzel birlikte birşeyler aşmanız daim olsun mutluluğunuz. Bizde sanırım bir taraftan biseyler gitmesi gerekiyor hoşgörümüz yok

ne kadar güzel birlikte birşeyler aşmanız daim olsun mutluluğunuz. Bizde sanırım bir taraftan biseyler gitmesi gerekiyor hoşgörümüz yok

ailevi sorunlarımız yok çok şükür vicdanı var evet ama kırdıktan sonra kavgadan sonra yorulmam bundan sanrm aynı eve girince dahamı kolay aşılır kavgalar yanasıp sırnasıp

Sevgililik ve evlilik arasında çok fark var nişanlılık kısmını da ben yine flört döneminin içine katıyorum . Sevgiliyken senelerce beraber olduğun kişiyi evlenince sanki ilk kez tanıyomuş gibi oluyo . Bu şöyle oluyo huylar filan değişmiyo aynı da sadece böyle evlenince herşey farklı dışarda buluşmak görüşmek yeirne artık aynı evdesin filan neblym akşam işten gelince aynı evde buluşmak aynı evi paylaşmak her şeyde yannda olması artık özleme durumu olmuoy filan neblym bi değişik oluyo . Ortam değişiyo insan bi garipsiyo artık kendine ait bi evin var ama sanki o ev senin değil sen hala kendi ailenle kaldığın eve benim evim diyosun oraya gitmek istiyosun ilginç geliyo ama zamanla kendi evini benimsiyosun bu seferde ailenle yaşadığın ev yabancı kendi evin kendi evin olmaya başlıyo . Artık ailenle yaşadığın evde bile kendi evinde olduğun kadar kendini rahat hissetmiyosun . Ama bu senin için kötü değil güzel bişey haline geliyo .
Ortam çevre durum değişince tabi ilk sene çok kavga edilinebiliyo biz de hep ilk zamanlar sürekli hergün kavga ediyorduk baya da çok ediyoduk hemde . ama sonra alıştıkça düzeldi 3.5 yıl flört ettik ama evliliğin ilk zamanları bir soğukluk oluyo soğuklukda değilde bi değişik oluyo insan sanki yeni tanımaya çıkmaya başlar gibi kendini bi çekiyosun bu da ortamdan kaynaklanıyo . herşey ondan sonra anlaşılır cnm . bende 1 sene 3 aylık evliym daha :) Evlenince şyle lur böyle olur da diyemiyoki insan . Evlenmeden anlıyamazsın . Burda bakman gereken nişanlının genel karakteri genel kişiliği sinirlenince nereye kdar gidebilceği ne kdr ileri gittiği . Bunlar evlenincee değişmiyceği için bunları düşünerek anlıyablrsin ne olup ne olmayacağını .

özelden mesaj atmak istedim size fakat gizlilik ayarlarından ötürü kapalıydı. stres vb tabi etkiler ama o süreçte mutluluktan havalara uçanları da hesaba katarsak demekki mutlu etmeyi beceren insanlarda var

acmaya calstm ama açıldımı mesaj kısmı bilmiyorum birdaha bir bakarmısınız

sevgiliykende aynı ufak sorunlar büyüyordu bizde nişanlannca değişir dedim oturur dedim hep

evlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz
Aynen oyLe daha faZLasi oLur ewLenince huyLar gun yuzune cikiyor tahammul edilemeyecek hallere geLebiLiyor cookk iyi dusun kimse vazgeciLmez degiL hakkinda hayirLisi oLsun canim aLLah yardimcin oLsun.ama seni dahada mutsuz edecek bir ewLiLik yasama.biz nisanlilikta hic kavqaetmezdik taaki ewlenene kadar 4senedir ewLiyim kavqaLarimiz hic bitmiyorr.huyu oysa hic degismez yani umut etme bosuna degisir diye ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…