evli olanlardan bir akıl istiyorum

cevabın için çok teşekkürler sanki kendim evlendikten sonramı yasyomusum hissiyle okudum. dediğin doğru sanırım duygularıda katmadan genel karakteri sinirliliği nereye kadar gideceği. ama çok fazla sinir var genel karakterine bakncada hiçbir kusuru kötü huyu yok sadece beni kırması sinirliyken sergilediği tavrlar sorun çözmeye değilde sorun üretmeye kurulu bi yapısı var

Bir iLiskide sayqi bitmisse hersey bitmis demektir yawas yawas sorunlar cogaldikca iliski kopma asamasina gelir cok seversen tutunursun ama kararsizsan bosanmaya kadar qider aileler varsa isin icinde hele yasanmaz hale gelir kavqa gurultu senin annen senin baban sekline geldiyse kac kurtar kendini o sekle gelir ya sorununu coz ya birak gitsin ..

cevabın için çok teşekkürler sanki kendim evlendikten sonramı yasyomusum hissiyle okudum. dediğin doğru sanırım duygularıda katmadan genel karakteri sinirliliği nereye kadar gideceği. ama çok fazla sinir var genel karakterine bakncada hiçbir kusuru kötü huyu yok sadece beni kırması sinirliyken sergilediği tavrlar sorun çözmeye değilde sorun üretmeye kurulu bi yapısı var

Ama sana yaZilmissa kaderinde varsa sen vazgecsende o seni birakmaz ..

ailevi sorunlarmız yok bizim sadece benim kafamdaki sorular. sorular varkende sevgimle baglym ona ayrlmş olsamda sevgim bitmeyecek bir kalemde. bu sorunların içinden sıyrılabilirmiyim diye düşünüyorum

Gerçekten böyle değilmi bende çok inanıyorum dediğinize kaderimde varsa olmazmı zaten döner dolaşır beni bulmazmı
OyLe canimm benimm ALnina yaziLmissa sen istemesende er yada qec oLur sıkma canını hayırLısini iste dua et

ailevi sorunlarmız yok bizim sadece benim kafamdaki sorular. sorular varkende sevgimle baglym ona ayrlmş olsamda sevgim bitmeyecek bir kalemde. bu sorunların içinden sıyrılabilirmiyim diye düşünüyorum
Siyrilirsin ama cok yipranirsin ..

sürekli sorun üretmeye yönelik bi kafa yapısı var. aslında normalde benden önce kızmayacagı seylere ben yapınca kzar hale geldi adı kıskançlık oldu ama bana göre kıskançlık değil bu sorunlarmz o kadar komikki sorun bile denemez belki saçma sapan. ama bunu sinirinden sonra algılıyo çözümünü kavga bitince sergiliyor ben kırıldıktan sonra yani çok seviyorum ama mantıklı düşünmek istiyorum akıl almak istiyorum sonradan keşke dememek için emin adım atmak istiyorum. Anlattgnz kişi benim daha çok her zaman sakinliğimi korurum o bişey yapsa dahi soğukkanlılığımı korurum kavgada ben haklysam dahi anlatrm onun yaptığı davranıs yüzünden çıktığını bir daha tekrarlamasn diye ben daha çok açık fikirliyimdir ufak sorunlarda boğulmak beni boğuyo daha çok büyük sorunlarla savasmak istiyiyorum. simdiden diyorum ufak sorunlarla kırılıyosam evlenince daha büyük sorunlarmz olcak yanyanayken daha mı çabuk asarız yoksa asamazmıyız

Benim eşimde aşırı sinirlidir ve tek kötü huyu da budur :) Benim eşim gerçekten çok sinirlidir ve gıcıktır agressifdirde . Başka kötü bi huyu yoksa ve sevginiz çoksa bence bu sorun aşılablr . O sorunu kudukça siz onunla pek muhattap olmayın bu şekilde bence büyümz ben de karşmdaki sinirlenince sinirlenip cevap veren biriyimdir ama ikimzde böyle olunca ilk zamanlar çok tartıştık hemde aşırı . ama sonra ben onun huyunu anladıkça he he dedim geçtim ve tartışmalar bitti . O sorun yarattıkça sizde dinlemeyin neblym o ortamdan başka odaya uzaklaşıp gidin o zaman sorunlar büyümeden çözülür . Ama evlenince evi terk edip gitmeyin hiçbir zaman bu da bi kuraldr . Ve ailenize her kavganızda anlatmayın . Benim eşim annesinin evinde beni kızdırdı ben çekip gittim evden şapkamı atkımı pencereden aşağı fırlattı eşim ben kaldırımda oturup ağladım aama yinede annemi arayıp anlatmadım . Bu şekilde olursa aileye anlatılmaz ve ev terk edilmezse sorunun üstüne dhada hiddetle gidilmzse sevgi de çok fazlaysa herşey çözülür . Saygıda tabiki :)

Yerinde olsam evlenmem, uğraşmam yani haklı bile olduğum durumda tane tane laf anlatmaya

sinirlenince size söylediği laflar yıpratmyormu sizi sussanda bazen o kırıyor sonradan unutuyormusunuz yada evliyken kavga ederken gidip bir sarılmak kavgayı bitiriyormu

Aminnnn aminnn cümLemize..annenLe konusmayi denesene tatLimm eminim bizden daha tecrübeLi ve iLeri bir qörüşe sahiptir.bazen anneLer iLeriyi qörebiLiyor açıL bence

Maalesef kuzenim yaşadı yaşadıklarının benzerini. Nişan alışverişinden ağlayarak gelip, evlenince düzelir dedi.
Düzelmedi maalesef. Ilk şiddet girişimi 4. 5. ayda olmuş; bir şans vermiş kuzenim baktı olmuyor ayrıldı 9. ayında. Hala der ki keşke o nişan alışverişinde bırakacak gücüm olsaydı.
Lütfen iyi düşün. Senden daha önemlisi yok bu dünyada

Nisanlilik gibi en guzel olmasi gereken donemde agir hakaretler soylenmisse, duzelecegini pek sanmiyorum.. Hatta daha kotu oluyor.. Nisandan donmeyip bosanmis biri olarak yaziyorum bunlari..
Nisan doneminde bazi seyler bağıra bağıra gelir ama ustunu orteriz.. Sana en buyuk tavsiyem, yaptigi agir seyleri "ay cok sinirliydi, ay aslinda oyle biri degil, dugun stresinden oluyo" diyerek ortme.. Sinirlenmenin de adabı var..
Ne dugun stresi ne siniri.. Karakterdir o..
Dugun stresi varsa biraz telas olur.. Ama kalkip karsi tarafı rencide etmek, surekli moral bozmak, dupeduz gecimsizliktir..

Ooo daha şimdiden kavgalar başlamışsaa evlenince hiç düşünemiyorum ben...

Biz 1.5 yıl nişanlı kaldık hiç kavga etmedik tamam hayatım olur hayatımdan evlenince ben nedersem o durumuna geldik...tabi ben biraz baskın karakter olduğumdan benle başedemiyo o ayrı.. ama az sesimi çıkarmasam ezer her konuda beni...

Canııım aynen bende böyleydim daha nişanlılıkta baslamıstı evlendkten sonra iyicene arttı .sonuç olarak boşanıyorum . çok pişmanım yüzüğü atamadığıma .bir defa attım neyapıp etti kandırdı beni .oysa nşanlılık zaten tanıma dönemi .

Aminnnn aminnn cümLemize..annenLe konusmayi denesene tatLimm eminim bizden daha tecrübeLi ve iLeri bir qörüşe sahiptir.bazen anneLer iLeriyi qörebiLiyor açıL bence

biliyor annemde durumumuzu arkadaş gibiyizdir yeri geldimi.Ama oda kötü bir huyu olmadgı için bişey diyemiyor kavga anında sen yanındasn kapıyı kapatnca sen beraber kalcaksn biz dışardan tanrz sen içini bilirsin diyor ve ben yine basbasa kalyorum kendimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…