Sevgililik ve evlilik arasında çok fark var nişanlılık kısmını da ben yine flört döneminin içine katıyorum . Sevgiliyken senelerce beraber olduğun kişiyi evlenince sanki ilk kez tanıyomuş gibi oluyo . Bu şöyle oluyo huylar filan değişmiyo aynı da sadece böyle evlenince herşey farklı dışarda buluşmak görüşmek yeirne artık aynı evdesin filan neblym akşam işten gelince aynı evde buluşmak aynı evi paylaşmak her şeyde yannda olması artık özleme durumu olmuoy filan neblym bi değişik oluyo . Ortam değişiyo insan bi garipsiyo artık kendine ait bi evin var ama sanki o ev senin değil sen hala kendi ailenle kaldığın eve benim evim diyosun oraya gitmek istiyosun ilginç geliyo ama zamanla kendi evini benimsiyosun bu seferde ailenle yaşadığın ev yabancı kendi evin kendi evin olmaya başlıyo . Artık ailenle yaşadığın evde bile kendi evinde olduğun kadar kendini rahat hissetmiyosun . Ama bu senin için kötü değil güzel bişey haline geliyo .
Ortam çevre durum değişince tabi ilk sene çok kavga edilinebiliyo biz de hep ilk zamanlar sürekli hergün kavga ediyorduk baya da çok ediyoduk hemde . ama sonra alıştıkça düzeldi 3.5 yıl flört ettik ama evliliğin ilk zamanları bir soğukluk oluyo soğuklukda değilde bi değişik oluyo insan sanki yeni tanımaya çıkmaya başlar gibi kendini bi çekiyosun bu da ortamdan kaynaklanıyo . herşey ondan sonra anlaşılır cnm . bende 1 sene 3 aylık evliym daha :) Evlenince şyle lur böyle olur da diyemiyoki insan . Evlenmeden anlıyamazsın . Burda bakman gereken nişanlının genel karakteri genel kişiliği sinirlenince nereye kdar gidebilceği ne kdr ileri gittiği . Bunlar evlenincee değişmiyceği için bunları düşünerek anlıyablrsin ne olup ne olmayacağını .
Sevgililik ve evlilik arasında çok fark var nişanlılık kısmını da ben yine flört döneminin içine katıyorum . Sevgiliyken senelerce beraber olduğun kişiyi evlenince sanki ilk kez tanıyomuş gibi oluyo . Bu şöyle oluyo huylar filan değişmiyo aynı da sadece böyle evlenince herşey farklı dışarda buluşmak görüşmek yeirne artık aynı evdesin filan neblym akşam işten gelince aynı evde buluşmak aynı evi paylaşmak her şeyde yannda olması artık özleme durumu olmuoy filan neblym bi değişik oluyo . Ortam değişiyo insan bi garipsiyo artık kendine ait bi evin var ama sanki o ev senin değil sen hala kendi ailenle kaldığın eve benim evim diyosun oraya gitmek istiyosun ilginç geliyo ama zamanla kendi evini benimsiyosun bu seferde ailenle yaşadığın ev yabancı kendi evin kendi evin olmaya başlıyo . Artık ailenle yaşadığın evde bile kendi evinde olduğun kadar kendini rahat hissetmiyosun . Ama bu senin için kötü değil güzel bişey haline geliyo .
Ortam çevre durum değişince tabi ilk sene çok kavga edilinebiliyo biz de hep ilk zamanlar sürekli hergün kavga ediyorduk baya da çok ediyoduk hemde . ama sonra alıştıkça düzeldi 3.5 yıl flört ettik ama evliliğin ilk zamanları bir soğukluk oluyo soğuklukda değilde bi değişik oluyo insan sanki yeni tanımaya çıkmaya başlar gibi kendini bi çekiyosun bu da ortamdan kaynaklanıyo . herşey ondan sonra anlaşılır cnm . bende 1 sene 3 aylık evliym daha :) Evlenince şyle lur böyle olur da diyemiyoki insan . Evlenmeden anlıyamazsın . Burda bakman gereken nişanlının genel karakteri genel kişiliği sinirlenince nereye kdar gidebilceği ne kdr ileri gittiği . Bunlar evlenincee değişmiyceği için bunları düşünerek anlıyablrsin ne olup ne olmayacağını .
Bir iLiskide sayqi bitmisse hersey bitmis demektir yawas yawas sorunlar cogaldikca iliski kopma asamasina gelir cok seversen tutunursun ama kararsizsan bosanmaya kadar qider aileler varsa isin icinde hele yasanmaz hale gelir kavqa gurultu senin annen senin baban sekline geldiyse kac kurtar kendini o sekle gelir ya sorununu coz ya birak gitsin ..
Ama sana yaZilmissa kaderinde varsa sen vazgecsende o seni birakmaz ..
OyLe canimm benimm ALnina yaziLmissa sen istemesende er yada qec oLur sıkma canını hayırLısini iste dua etGerçekten böyle değilmi bende çok inanıyorum dediğinize kaderimde varsa olmazmı zaten döner dolaşır beni bulmazmı
Siyrilirsin ama cok yipranirsin ..ailevi sorunlarmız yok bizim sadece benim kafamdaki sorular. sorular varkende sevgimle baglym ona ayrlmş olsamda sevgim bitmeyecek bir kalemde. bu sorunların içinden sıyrılabilirmiyim diye düşünüyorum
Tartışma kavga olabilir gergin bir süreç ama o krizin nasıl yönetildiği önemli, her kavgada sayıp sövüp avamlaşan biri mi bu adam yoksa sorunlara çözüm odaklı mı yaklaşıyor, hep ben bilirim mi diyor yoksa biz ne istiyoruz nasıl orta yol bulabiliriz diye mi bakıyor,bunlar çok önemli
cevabın için çok teşekkürler sanki kendim evlendikten sonramı yasyomusum hissiyle okudum. dediğin doğru sanırım duygularıda katmadan genel karakteri sinirliliği nereye kadar gideceği. ama çok fazla sinir var genel karakterine bakncada hiçbir kusuru kötü huyu yok sadece beni kırması sinirliyken sergilediği tavrlar sorun çözmeye değilde sorun üretmeye kurulu bi yapısı var
sürekli sorun üretmeye yönelik bi kafa yapısı var. aslında normalde benden önce kızmayacagı seylere ben yapınca kzar hale geldi adı kıskançlık oldu ama bana göre kıskançlık değil bu sorunlarmz o kadar komikki sorun bile denemez belki saçma sapan. ama bunu sinirinden sonra algılıyo çözümünü kavga bitince sergiliyor ben kırıldıktan sonra yani çok seviyorum ama mantıklı düşünmek istiyorum akıl almak istiyorum sonradan keşke dememek için emin adım atmak istiyorum. Anlattgnz kişi benim daha çok her zaman sakinliğimi korurum o bişey yapsa dahi soğukkanlılığımı korurum kavgada ben haklysam dahi anlatrm onun yaptığı davranıs yüzünden çıktığını bir daha tekrarlamasn diye ben daha çok açık fikirliyimdir ufak sorunlarda boğulmak beni boğuyo daha çok büyük sorunlarla savasmak istiyiyorum. simdiden diyorum ufak sorunlarla kırılıyosam evlenince daha büyük sorunlarmz olcak yanyanayken daha mı çabuk asarız yoksa asamazmıyız
Siyrilirsin ama cok yipranirsin ..
Benim eşimde aşırı sinirlidir ve tek kötü huyu da budur :) Benim eşim gerçekten çok sinirlidir ve gıcıktır agressifdirde . Başka kötü bi huyu yoksa ve sevginiz çoksa bence bu sorun aşılablr . O sorunu kudukça siz onunla pek muhattap olmayın bu şekilde bence büyümz ben de karşmdaki sinirlenince sinirlenip cevap veren biriyimdir ama ikimzde böyle olunca ilk zamanlar çok tartıştık hemde aşırı . ama sonra ben onun huyunu anladıkça he he dedim geçtim ve tartışmalar bitti . O sorun yarattıkça sizde dinlemeyin neblym o ortamdan başka odaya uzaklaşıp gidin o zaman sorunlar büyümeden çözülür . Ama evlenince evi terk edip gitmeyin hiçbir zaman bu da bi kuraldr . Ve ailenize her kavganızda anlatmayın . Benim eşim annesinin evinde beni kızdırdı ben çekip gittim evden şapkamı atkımı pencereden aşağı fırlattı eşim ben kaldırımda oturup ağladım aama yinede annemi arayıp anlatmadım . Bu şekilde olursa aileye anlatılmaz ve ev terk edilmezse sorunun üstüne dhada hiddetle gidilmzse sevgi de çok fazlaysa herşey çözülür . Saygıda tabiki :)
Aminnnn aminnn cümLemize..annenLe konusmayi denesene tatLimm eminim bizden daha tecrübeLi ve iLeri bir qörüşe sahiptir.bazen anneLer iLeriyi qörebiLiyor açıL benceDualarınız için sağolun unutmayn benide duanızda inanın okadar ihtiyacım varki Rabbim sizede huzur mutluluk versin. yıpranmaya başladğımı farkediyorum daha evlenmeden evlilik çok başka birseymiş konuştukça anlyorum
Nisanlilik gibi en guzel olmasi gereken donemde agir hakaretler soylenmisse, duzelecegini pek sanmiyorum.. Hatta daha kotu oluyor.. Nisandan donmeyip bosanmis biri olarak yaziyorum bunlari..merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
merhaba kzlar. Nişanlıyım düğünüme 5 ay gibi bir süre var. Nişanlımla en ufak sebepten tartsmalarmz hep vardı nişanlılıktada hep oldu. cok ağır seyler yasadk ikimizde agır laflar duydum nişanlımdan sinirli zamanlarnda. yoruldum bıktım daha şimdiden dert sahibi olduk ikimizde mmutsuzluğumuz basladı. nişan atmayı düşünür hale geldim kimi ayrılma diyor kimi iyi düşün. Evlenince bu yasadıgımız seyleri yorgunlukları ettiğimiz kavgaları unuturmuyuz. yoksa hep böyle mi devam eder. okadar korkuyorumki evlenince keske demekten. erkekler garantiye aldımı davransları tutumları değişirmi yoksa bana sinirliyken söylediği lafları yutmasamıydım. evli olanlar biraz olsun bilirler erkekleri eşlerini evlendikten sonrasını
"7 sinde neyse 70 nde o " diyorumevlenincede bitmez yani böyle devam eder diyosunuz
Aminnnn aminnn cümLemize..annenLe konusmayi denesene tatLimm eminim bizden daha tecrübeLi ve iLeri bir qörüşe sahiptir.bazen anneLer iLeriyi qörebiLiyor açıL bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?