evli olanlardan bir akıl istiyorum

sinirlenince size söylediği laflar yıpratmyormu sizi sussanda bazen o kırıyor sonradan unutuyormusunuz yada evliyken kavga ederken gidip bir sarılmak kavgayı bitiriyormu

Kırıldığım zaman gidiyorum başka odaya yatıyorum üzülyorum ona da bunu yanıma gelmesini bekliyorum gelince anlatıyorum onunda siniri geçmiş oluyo böyle düşünmyorum sinirlendiiğim için onları söyledim diyo . Mesela işte dediki yeter ya çok skldm artk filan sakinleşince sıkılma filan yok sinirlendiğim için söyledim dyor ben buna ikna oluyorum çnkü doğru söylediğini görüyorum sinirlenince zaten hep öyle olduğu için huyunu biliyorum özür diliyo snra barışıyoruz .
Ama çok önemli bi problem varsa da o problemi sakinleşince tekrar düzgünce knşuyoruz . Ama hala çözemediysek o sorunu ne yaparsan yap kendin bana birşey sorma diyorum . İnadına dahada karışmıyorum filan böyle gidiyo .
Bi sarılınca geçmez tabiki . Sankinleşince düzgünce konuşmak lazm o konuyu . Ama ayrı yatmama kuralımızda var bizim .
Bu da şart bence evlilikte . Günlerce küs kalma gibi bi olayımız hiç olamaaz zaten . Yani kavga olucksa o ortamdan uzaklaşıp sakinleşince düzgün bi şekilde knşmak gerekir bence .

Huy meselesi de kötü mesela o sinirlidir ben de çok kavga çıkarırım . Sorun çıkarırım . Sürekli sorun çıkaran birini çekmekde bilmiyorum zor olablr belki . Ben herşeyden şikayet ederim harşeye bişey söylerim . Hep kavga çıkaran kişi benim . Eğer sürekli kavga çıkarıyorsa ortamdan uzaklaşın cevap dahi vermeyin .

canım sizde neydi sorun özelden konuşmak isterim seninle banada çünkü evlenince mutlu olcaz diyor sürekli alım hep o dediği mutluluğa gidiyor

allah yardımcımız olsun kuzeninede sabır versin. Nişanlılık dönemi kavgalımıydı onunda

AnLiyorumm .. o zaman acik acik konus nisanLinLa en iyisi ben boyLe oLursa devam edemem cok yipraniyorum faLan de sana derse bende oyLe dusunuyorum diye zaten kacmak icin yer ariyordur ama yok bitanem oLmaz stresten oLuyo faLan cok mutLu oLcaz gbi geri adim yaparsa ona inan bak bakaLim ayni sorunu yasicakmisiniz 5ay varms daha tekrarLarsa ayriLirsin canimm

canım sizde neydi sorun özelden konuşmak isterim seninle banada çünkü evlenince mutlu olcaz diyor sürekli alım hep o dediği mutluluğa gidiyor
Ayni eski esim iste.. Evlenince cok iyi olacak diyordu.. Ulan evlenince mutlu edecek adam, nisanliyken niye burnundan getirir? Neden "duzelmesi gereken" seyler yapar?
Evlendikten sonra da, ben buyum isine gelirse, diyecek.. O kadar eminim ki.. Sen bana sor bu tipi..

evli yazınca koştum geldim bu yaşadıkların hiçbirşey. karakteri buysa daha ağırını davranacaktır

geri adım yapyor evet mutlu olucaz stresliyiz ikimizde ondan oluyor gibi seyler söylüyor

allah yardımcımız olsun kuzeninede sabır versin. Nişanlılık dönemi kavgalımıydı onunda
ben çok yakınında değildim. hatta ayrılacağını duyunca çok şaşırdım. ketumdur kuzenim. sonradan anlattı ki hep ezmeye çalışmış nişanlıyken. Kadın bu kadar baskın olmaz , çok konuşma, Anama şunu deme, öyle gülme bu eşyayı alma. dışarı çıkma, o akraba ile görüşme. felan felan...
size de allah hayırlı kararlar nasip etsin.

ben buyum işine gelir demesi daha kötü daha çok üzer insanı sen sevip evlenipte onun öyle demesi çok üzücü

sağolun Allah razı olsun

Nişanlıyken ayyynı senin gibiydik düğüne 2 gün kala ayrılmayı bile düşündüm. Evlendikten sonra hiçbişey değişmiyor hatta artık özlemediğin devamlı yanında olduğu için işler daha kötüye gidiyor barışmak daha zor oluyor. Bizim 2 yıl olucak bebeğim oldu daha yeni yeni oturmaya başladı. Eğer çok sevmiyorsan bunlara bi ömür katlanamam diyorsan elalem ne der diye düşünme ayrıl

ben buyum işine gelir demesi daha kötü daha çok üzer insanı sen sevip evlenipte onun öyle demesi çok üzücü
Durumu iyice degerlendir,analiz et ve her hatasina bulduğu "sinirliydim, hakliydim, sen de şöyle yaptin ama" bahanelerini asla kabul etme!

erkekler ayni eve girince ooooh nikahi bastim ister severim ister popomu donerim dedigi icin, evlenmeden once bile kalp kirmiyim uzmiyim diye dusunmeyen adam o imzayi atinca hic ama hic sallamaz. aldi cunku seni artik tapulu malisin cunku ona gore.

çok seviyorum ama sevdiğim için kötü şeylerine katlanırım diyemiyorum eğer öyle dersem gittikçe nefrete dönüşür sevgi elalem hiç umrumda değil benim hayatım önemli çok zor bi durum çok iyi düşünüp kkarar vermem gerekiyor

Durumu iyice degerlendir,analiz et ve her hatasina bulduğu "sinirliydim, hakliydim, sen de şöyle yaptin ama" bahanelerini asla kabul etme!

yaşadınız sizde sanırım bu tarz seyler . tecrübelerinizi dinlemek çok isterim. sinirlennce söyleyip sonrasında pişman olanlardan nişanlım beni üzdüğü içinde üzülüyor ama kırılıyorum birkere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…