Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan aramıyor işte..Yanyanaykende bir paylasimimiz yok
Denedim, bir psikolojim yerlerde sürünüyor bosanmaya kalkinca, adam daha da Beter davraniyor, degersiz hissettiriyor, geleneksel bir ailede büyüdüm, yurtdisinda hayat kurdum ve ailemden Kimse yok orada Cok yalnizimBosanmaya neden cesaretiniz yok.?
Sizi tutan ne mesela?
Evlendigimizde vardiHiç diyaloğunuz olmadığı biriyle nasıl evlendiniz ?
Hiç tanımıyorsunuz o zaman eşinizi
Kaç senelik evlisiniz kiEvlendigimizde vardi
Zaten sureklı degersiz hissediyorsunuz bu artık olarak kotu hıssettırmemelı sıze.Denedim, bir psikolojim yerlerde sürünüyor bosanmaya kalkinca, adam daha da Beter davraniyor, degersiz hissettiriyor, geleneksel bir ailede büyüdüm, yurtdisinda hayat kurdum ve ailemden Kimse yok orada Cok yalnizim
Ben buna inanmıyorum.Evlendigimizde vardi
O kadar net bir yorum ki.. Umarım konu sahibi şu yorumu bol bol okur ve düşünürActıgınız tum konular esınızle kabalıgıyla sızınle ılgılenmemesıyle mutsuz olmanızla alakalı.
Adam sadece sızı sevmiyor degıl, evladını merak etmeyecek kadar da tıynetsiz.
Istedıgınız cevabı verin Degısmez. Bunca zaman degısmemis konularıniza bir bakin.
Zaten size bir seyde sormuyor, neye cevap vereceksınız ki.
Ya bismillah dıyıp basacaksınız tekmeyi yada cekeceksınız.
Degisim beklerseniz omur gecer hıcbısey Degısmez.
1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim