Evli oldugum Halde esimle hic diyalogum yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bosanmaya neden cesaretiniz yok.?
Sizi tutan ne mesela?
Denedim, bir psikolojim yerlerde sürünüyor bosanmaya kalkinca, adam daha da Beter davraniyor, degersiz hissettiriyor, geleneksel bir ailede büyüdüm, yurtdisinda hayat kurdum ve ailemden Kimse yok orada Cok yalnizim

Denedim, bir psikolojim yerlerde sürünüyor bosanmaya kalkinca, adam daha da Beter davraniyor, degersiz hissettiriyor, geleneksel bir ailede büyüdüm, yurtdisinda hayat kurdum ve ailemden Kimse yok orada Cok yalnizim
Zaten sureklı degersiz hissediyorsunuz bu artık olarak kotu hıssettırmemelı sıze.
Suanda da degersiz hissediyorsunuz. Hepimiz geleneksel ailelerde Buyuduk ama, deger saygı görmediğim evlilikte gelenekselız anacım caresi yok katlanacam demedik, ben demedim.

Saygı gormuyorsam orda duramam.
Durmadım.

Dunyaya bir kere geliyoruz, bugun ölsen saygı gormeden sevilmeden öleceksin. Deger mı?

Sevilmek saygı görmek arzuyla sevısmek, oturup film izlemek sohbet etmek esle o kadar guzel seyler ki.
Neden bunları yasamayasınız.

Genclık gıdınce bosansan ne olacak ki, bu adam bosayacak seni sımdı degılse de ilerde.
Ac konularını oku, baskası yazmıs gibi oku.
Kendine genclıgıne yazık etme.
Sevilmek guzel sey ve her kadın bunu hakedıyor.

Evlendigimizde vardi
Ben buna inanmıyorum.
Evlendıgınde flört ederken vs mutlaka vardır da, muhabbet var muhabbet var. İlgi var ilgi var.
Adamın evlenır evlenmez degıstgını asla dusunmuyorum, hadi evlendikten sonra size sevgisi bıttı degıstı. Adam evladını merak edip aramıyor bu tamamen karakter meselesi ve kocanda karakter yok.

Siz baya razı gelmıssınız biseylere.

Bazı yorumlar çok acımasız, canının yandığı belli üzüldüm. Maalesef eşin senden çok başka bir noktada, hayatında biri de olabilir. Senin yapabileceğin bişey yok canım, böyle bi adama ne fayda etsin 😔

Konuya son kez bir sey yazcam ve bırakıcam.

Sevılmemeyı kabullenmek ozgurluktur.
Neden Nıcın nasıl diye sorgulamadan sevilmiyorum dıyıp gitmek hayat kurtarır.
Sevılmeyenın hayatını.

Cok emek harcadım, zorlu yollardan gectık kavusmak ıcın cok asıktık.. Bunları bırkenara bırakacaksın. Asıktık ama artık degılız ya da degıl dıyebıleceksıın.
Degıstırmekle ugrasmak beyhude caba, omrunden gider..

Ailem geleneksel, annem babam uzulur yaslılar, ozunde ıyı bırı, cok ıyı bir baba, yuvana ne emekler harcadım, seviyor beni aslında göstermiyor, cok bagırıyor rezil ediyor ama huyu bu aslında bana asık...
Yemin ederim hepsi bahane.
Bı sabah uyandım ve sevilmediğim konusunda bir aydınlanma yasadım. Olur yani. Eskiden cok asıktır ama artık degıldır
Ee?
Genclıgıne yazık etme derim ben nacızane
İyi gunler

Önceki konuları bilmiyorum ama 1 hafta hic normal degil. Siz hic aradiniz mi? Allah korusun başına bisey gelmiş olmasın?

Eğer sadece siz arayinca konusuyorsaniz tartıştınız ve sonra sehir dışına mi çıktınız? Yani kendince tepki mi veriyor? Keske biraz detaylı yazsaydınız

Bu tür sorunlarda zıt cevap verdiğimizde kıskandırmayın nispet yapmayın deniliyor ama direk kıyaslamaya giriliyor ister istemez. Bende memleketteyim daha 1 hafta olmadan eşim biletini keselim gelin demeye başladı özledim diyip. 2.3 dakika da olsa görüntülü arıyor bebeğini özlüyor. sizi arayıp sormuyorsa kafası cok rahat belli ki. ömür boyu rahat bırakın onu

Çok üzgünüm ama eski konularınıza şöyle bir göze attım, hepsini okumadım bile. Ama eşinizle diyaloğunuzun olması daha şaşırtıcı olurdu bu durumda. Şiddet, küfür, çok ağır hakaretler var. Bahanelerin ardına saklanıp daha ne kadar bu "evliliği" sürdüreceksiniz?

Actıgınız tum konular esınızle kabalıgıyla sızınle ılgılenmemesıyle mutsuz olmanızla alakalı.

Adam sadece sızı sevmiyor degıl, evladını merak etmeyecek kadar da tıynetsiz.

Istedıgınız cevabı verin Degısmez. Bunca zaman degısmemis konularıniza bir bakin.
Zaten size bir seyde sormuyor, neye cevap vereceksınız ki.

Ya bismillah dıyıp basacaksınız tekmeyi yada cekeceksınız.
Degisim beklerseniz omur gecer hıcbısey Degısmez.
O kadar net bir yorum ki.. Umarım konu sahibi şu yorumu bol bol okur ve düşünür

Bazı insanlar içinde bulundukları olumsuz havadan besleniyor. Çözüme değil sorunun kendisine bağımlılar. Ellerinden o şikayet edip durdukları sorunu çekip alın yaşayamaz, var olamazlar. Sadece mağdur olmalılar, çaresiz olmalılar.. Bin tane çözüm yolu gösterin istisnasız hepsine aynı gerekçeyse sırt çevirirler. İçinde bulundukları koşulları kesinlikle değiştirmez, bu koşullarla başa çıkmayı tercih etmez, hayatlarını böyle olduğu gibi kabullenip mutlu olmaya çalışmazlar. Mutsuzluktan besleniyorlar. Benim böyle 2-3 arkadaşım vardı, çıkardım hayatımdan. Siz de böyle birisiniz sevgili konu sahibi.

Evliliginizin kurtulmasi icin hala umutlariniz var ama adam hic cabalamiyor. Bosanamiyorsunuz da. Ya durumu kabullenip devam edeceksiniz ya da sevgi saygi gormediginiz evliligi bitireceksiniz. Adamin 180 derece dönmesi imkansiz

1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim

Evli olmayan eşler de mi varmış yani? 🤔
Türkçenize kurban...
Neyse konuya geleyim, "evli olduğun halde" eşin seni aramıyorsa şimdi ne bilelim evliliğinizin niteliklerini? Normalde arıyor muydu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X