Evli oldugum Halde esimle hic diyalogum yok?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evliliginizin kurtulmasi icin hala umutlariniz var ama adam hic cabalamiyor. Bosanamiyorsunuz da. Ya durumu kabullenip devam edeceksiniz ya da sevgi saygi gormediginiz evliligi bitireceksiniz. Adamin 180 derece dönmesi imkansiz
Umudum kizimin bir ailede büyümesi Icin:( Anne Baba Cocuk Cok zoruma gidiyor Tek büyütmek kizimi

1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim

Siz arayın?
Adam öldümü kaldımı bi öğrenin
Flört döneminde o arasın o sorsunu anlıyorumda, evlilikte ne gerek var böyle oyunlara

1 hafta oldu , ailemin yaninda tatildeyim Ve evli oldugum esim beni aramiyor , Birde cocugumuz var, bir Erkek neden Böyle davranir ve ben nasil cevap vermeliyim
Bizde de vardı o insanımsıdan beni gectim çocuğumuzu aramıyordu.
Ayrıyız şükür hala aynı düşün tek sen değilsin yani:KK43: devam edip etmemek senin tercihin tabii ki

Nasıl tahammül ediyorsunuz? Çocuğunuzu bile merak etmiyor.

Umudum kizimin bir ailede büyümesi Icin:KK43: Anne Baba Cocuk Cok zoruma gidiyor Tek büyütmek kizimi
Çocuklar anne babayla büyüyünce değil mutlu ebeveynle büyüyünce mutlu olur.
Cesaretsizliğinizin skrumluluğunu lütfen şu çocuklara yüklemeyin.
Anne mutluysa mutlu çocuk net.

Direk ne hissettiğimi soyleyeyim, adam sizinle resmen birilerinin cenesini kapatmak icin evlenmis,yani paravan evlilik, aşk yok sevgi tutku hicbiri yok,sadece ve sadece ailesi,esi dostu, çevresinde kim varsa onlarin baskisindan biktigi için yeter artik susun alin bak evlendim ,benim hayatimdan ellerinizi cekin demis resmen!!! Ve muhtemelen daha evvel bir ilişkisi vardi,ve evlilik olmasi olanak dışı olduğu için,bir nevi sizi paravan olarak kullaniyor,bu sebeple sizinle her uzaklaştığında koşa koşa ona gidiyor,o kişi ile de sık sık görüşüyor konuşuyor, aşkını dolu dizgin yasiyor. Sizde neden böyle neden benden uzak diye kendinizi yiyip bitiriyorsunuz😔

Üzgünüm ama evlenmiş olmak için evlenmiş gibi gözüküyor, sevgi yok gibi.. seven düşkün olan insan bir kere bile olsa mı aramaz; bir de başka bir ilişkisi olabilir mi acaba düşündünüz mü?

Zaten sureklı degersiz hissediyorsunuz bu artık olarak kotu hıssettırmemelı sıze.
Suanda da degersiz hissediyorsunuz. Hepimiz geleneksel ailelerde Buyuduk ama, deger saygı görmediğim evlilikte gelenekselız anacım caresi yok katlanacam demedik, ben demedim.

Saygı gormuyorsam orda duramam.
Durmadım.

Dunyaya bir kere geliyoruz, bugun ölsen saygı gormeden sevilmeden öleceksin. Deger mı?

Sevilmek saygı görmek arzuyla sevısmek, oturup film izlemek sohbet etmek esle o kadar guzel seyler ki.
Neden bunları yasamayasınız.

Genclık gıdınce bosansan ne olacak ki, bu adam bosayacak seni sımdı degılse de ilerde.
Ac konularını oku, baskası yazmıs gibi oku.
Kendine genclıgıne yazık etme.
Sevilmek guzel sey ve her kadın bunu hakedıyor.
Bosansam cocukla Yeniden biriyle tanisip evlenmek kolaymiki? O dil kizim var onu nasil baska bir adamla ayni Evde yasatirim

Önceki konularını da biliyorum. Sence sadece seni aramaması mı sorun? 🤦‍♀️
Sana öyle davranan bir herifin seni aramaması neden hayretlere düşürdü? 🤐🤐

Daha önceki açtığınız konulara da baktım ve cidden çok üzüldüm kimse böyle bi muameleyi hak etmiyo acaba iş bulup kendi ayaklarınızın üstünde duramaz mısınız kızınızla yeni bi dünya kursanız ve kimseye bağlı kalmadan yaşasanız yavaş yavaş bi iş bulup düzen kurarsanız size acı vermez hissetmezsiniz bile eşinizin yaptıklarını

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X