anneme herkes boşanma sakın dedi o boşanma diyenlere karşı çıktım
babam zaten en büyük suçlu ama o kadın sebep olmasaydı keşke annemi de tanıyor benim annem melek gibi bir kadın herkese iyi davranır ona da zamanında iyi yaklaşmıştıIlk mesajinizi duzenleyin bence, sanki bosanmalarina engel olmussunuz gibi algilaniyor.
O kadinlari da dusunmeyin, birakin evli adami, evcil hayvanla iliskiye giren kadinlar var. Sizin muhattabiniz babaniz, annenize o kadin ihanet etmedi babaniz ihanet etti (eger baglayip zorla irzina gecmediyse tabi)
babam zaten en büyük suçlu ama o kadın sebep olmasaydı keşke annemi de tanıyor benim annem melek gibi bir kadın herkese iyi davranır ona da zamanında iyi yaklaşmıştı
ve babam bizi evden kovuyor hem de her gün ona para vermiyoruz diye evin hiçbir ihtiyaçlarını karşılamıyor
annem istemiyor babama eskisinden daha da aşık oldu sanırım hizmet edip duruyor sürekli
Onları savunmuyorum asıl farkında olmadan babanızı savunan sizsiniz. Açtığınız başlıktan belliben zaten babamın en büyük suçlu olduğunu başta söyledim o kadınları savunmak niye ??
O kadınlar metres olmayı seviyorlar. Zaten ancak metres olabilirler öyleleri bir hanımefendi, bir eş olamazlar.Benim babam annemi aldattı.
Hem de tanıdığımız bir kadınla.
Kadın daha önceden dayımın sevgilisiymiş.
Çok karşı çıktım ama ne haddime tabi.
Babamın konuşma dökümanlarına bakıyorum başka başka kadınlar.
Ve bu kadınlar babamın evli olduğunu biliyorlar.
Hadi babam şerefsiz de bu kadınlara ne oluyor.
Biz dağıldık paramparça olduk buna nasıl sebep olurlar ?
Annem boşanıcam dedi diye boşanması için ne gerekiyorsa yaptım boşanmayın sakın diyen herkesi karşıma aldım.
Sonuç ne annem boşanmadı.
Ve evde her gün kavga stres.
BıkTıMmM
Buna sebep olanların Allah en kısa zamanda hakettiklerini yaşatsın.
Benim çocukluk aşkımı babamı elimden aldılar, şimdi ondan nefret ediyorum.
Yüzünü görmemek için oda oda kaçıyorum.
Allah belalarını versin yaşatıklarını yaşasınlar dilerim Allahtan pıslik midesiz insanlar yuva yıkanın yuvası olmaz ve olmasın inşallaahhh evini cocuklarını huzursuz etmeye deyermi midesiz bir kadın icin babanızla birlikteyken Allah bilir daha kac kişi var bunun gibilerinin hayatındaben zaten babamın en büyük suçlu olduğunu başta söyledim o kadınları savunmak niye ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?