Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

babam zaten en büyük suçlu ama o kadın sebep olmasaydı keşke annemi de tanıyor benim annem melek gibi bir kadın herkese iyi davranır ona da zamanında iyi yaklaşmıştı

Anneniz ses etmedikçe kendinizi parçalasanız da nafile ..

Basıcak tekmeyi .!

Kocalık , adamlık , babalık yapamayana ev aile yok .
Yok olsunlar ..

Kadınlar en şeytani varlıklar bizde kadınız ama bu gerçeği değiştirmiyor.

Siz bence annenize sorun 'insan defalarca aldatıldığı bir kocayı daha niye boşamaz' diye, şimdi sorgulanması gereken kişi anneniz. Bırakın elalemin kadınını. Hadi onlar şerefsiz, babanız niye kendi ailesini düşünmemiş? Bütün o suçlamalarınızı dışarıdaki kadınlardan çok babanız hakediyor. Evli, çocuklu olan o, sadakat sözü veren o. Babanızın aldatması dışarda bir kadının kur yapmasına bakıyorsa işiniz var.

Babasının birlikte olduğu kadını savunanları, o olmasa başkası olurdu diyenleri de anlamak zor, napsın kız siz de mağdursunuz, babamın suçu sizin değil diyip bağrına mı bassın kadıncıkları???

Sanki bi onları suçlamış, herkesi aklamış.

Çok ilginçsiniz..

Annem hep dua etmiş beni aldatıyosa göster bana ayrılayım diye defalarca dua etmiş şimdi Allah gösterdi ama ayrılmıyor

Bütün iş annede bitiyo, ne düşünüpde boşanmıyo acaba. Kadınlar her yönden ilginç, evli adamla birlikte olanıda, aldatılılıp genede o adamdan vazgeçmeyenide, bi mantığa koyamıyosun yani

Boşanmamayı da tercih edebilir.Belki onu özgür kılmayarak daha büyük bir ceza veriyor.Onun hayatı ve tercihi siz karışmayın bence.

En büyük suçta kadınların bunu bildgi halde hala devam eden kaınların allah versin cezasını benimde halmın basında var böle durum kadn bilio küçük çoçukları var bile bile beyin ısrarı ya adamn pşinide brakmadı suç adamda birse kadında iki .

bende ikinci kadının suçu ne o olmasa başkası olurdu diyen hemcinslerimi anlayamıyorum.
savunmayın şu kadınları. adam zaten suçlu bahsi bile olmaz.
yahu kadında suçlu ve bunun adı da her toplumda ahlaksızlık. bile isteye bir ailenin bozulmasına sebep oluyorsan, bunun affı olmaz.
nefsinize tüküreyim ben.
çekmeyen bilmez.

O kadınlar metres olmayı seviyorlar. Zaten ancak metres olabilirler öyleleri bir hanımefendi, bir eş olamazlar.

ben zaten babamın en büyük suçlu olduğunu başta söyledim o kadınları savunmak niye ??
Allah belalarını versin yaşatıklarını yaşasınlar dilerim Allahtan pıslik midesiz insanlar yuva yıkanın yuvası olmaz ve olmasın inşallaahhh evini cocuklarını huzursuz etmeye deyermi midesiz bir kadın icin babanızla birlikteyken Allah bilir daha kac kişi var bunun gibilerinin hayatında

tamam o kadınlar da az zilli değiller de sonuçta onlar sizin muhatabınız değil.
burada birinci sorun babanız
ikinci sorun da anneniz, hala o adamla yaşıyor bir de daha da hizmet mi ediyor, etrafında mı dönüyor, sanki "aferin kocacım ne iyi ettin de beni aldattın", der gibi, pes.
daha neler duyacağız
annenizle konuştuğunuzda ne diyor? anne "babam seni hep aldatır böyle yaparsan" demediniz mi hiç?

Annenize kesin akıl veren biri var. Yada ego yapıp o kadınlara altın Tepside sunmam bosanipta adamın rahat rahat sorumluluktan kaçıp eglenmesine izin vermeyim diye düşünüyor olabilir. Baban gibilere boşanmak hediye gibi. Ama yinede ayrılsa kendi önüne baksa en doğrusu. Maddi olarak annen kendine guvenemiyor olabilir. Bu arada baban çocuklarına karşı nasıl ????

Rabbim şeytana uydurmasın. .
Annen boşansın kurtulsun. .

Malesef tanıdığım biri var.
Hayatına giren tüm adamlar evli. Sebebi kendisinin evliliğe sıcak bakmaması.
Diyecek laf yok. Kendisini gördüğüm de bile tüylerin diken diken.
Bu tarz kadınların sonu gelmeyecektir. Eminim

Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki.. kovmalar hakaretler bizde de var babamın senin babandan farkı yoktur fazlası vardır.
Çok zor günler geçiriyoruz iki yıldır. Allah o ikinci kadınların belasını versin bile bile devam Ediyolar. Annemin her gozyasinin hesabını allah sorsun onlardan. Gidecek yerimiz yok olsada babam Gondermiyo silah dayiyo giderseniz oldururum diye çok çaresiziz allah size de bi çıkış yolu göstersin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…