Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

yok babam allah korusun ne ölmesi asla istemez hem onun parasına ihtiyacımız yok

ooooo anlama problemi var sanırım bayanlarda hep aynı konuya değinmişler babamdan nefret ettiğimi yazdım zaten kadını ezip babamı yükseltmedim ah zavallı babam mağdur konumuna getirmedim elbette en büyük suç babamın ama o kadınları da suçlamayayım mı oldu gidip madalya takayım babamla ne güzel şey ettiniz sayenizde ailemiz paramparça oldu diye.

kadına hiç saldırmadım numarasını biliyorum evini biliyorum işini biliyorum kadına kin tutuyor olsak kadından intikamımızı alırdık mahallesine rezil ederdik. Siz durumu anlamıyorsunuz bu kadın için demiyorum bu olmasa başkası olacak sonuçta

böyle terbiyesizlik yapan kişileri tüm toplum dışlamalı ki genel bir çözüm elde edilsin.
Allah size kolaylık versin konu sahibi. Babanızla bilinçli bir küslük içerisinde olmanız gerektiğini düşünüyorum.

Ne geliosa tanıdık o...pular dan gelio ya zaten adiler

daha çok soğumaları gerekmiyor mu ben anlamıyorum annemi de anlamıyorum nasıl kocasını başka bir kadınla paylaşmak ister aklı sen de olmayan adam yanında olsa ne olur olmasa ne olur

bu Stockholm sendromu ne demek

Annenizi ikna edin diyecegim ama daha cok asik oldu hizmet edip duruyor diyorsunuz. Ve bunlara karsilik babaniz her gun evden kovup ihtiyaclarinizi karsilamiyormus. Bence annenizi bir psikologa goturun konussun rahatlasin ve gerceklerin farkina varsin. Normal insan davranisi degil bence. Allah size de sabir versin . Insanin babasindan tiksinmesi cok korkunc olsa gerek.

hem de çok

bu Stockholm sendromu ne demek

Stokholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan literatür terimdir.

Babanız annenızın hayatını rehın almıs, Annenız de buna karsı empatı duyuyor gıbı..

Babanızın nasıl bir midesi var !!! yazıkkkkkkk
Ne annenizi nede siz çocuklarını haketmiyor,
Yapılacak sey ortada ama sanırım askıda ,nereye kadar sürecek bu
Bu adamalara böyle meydan vere vere nereye kadar bilemiyorum.

annem istemiyor babama eskisinden daha da aşık oldu sanırım hizmet edip duruyor sürekli
İmkanlarınız yetiyorsa çıkın o evden kendi hayatınız kurun.
Anneniz de babanızla ne istiyorsa onu yapsın. Siz en azından görüp sinir olup yıpranmazsınız.

aaa olabilir esir gibi zaten adım atma dese atmaz

bana kalsa çoktan kapı dışıydı neymiş burası onun eviymiş biz gidecekmişiz

Adamdaki özgüven tavan hayret birşey ,
Hem suçlu hem güçlü tavıra bak ya !!
oo daha neler neler yanlışınızı duyayım gebertirim sizi falan hiç yokmuş gibi davranıyorum ben de sanki evde hayalet geziyormuş gibi çok bozuluyor

İşte bır kadın,bakın bır kadın evlardının hayatında nelere sebep oluyor,heo derım,tatlım bızımkıde boşamadı,bızım hayatımızı katl etti,kendınınkını edebılır,özgür,ama bızımkının etmemelıydı,senı ıyı anlıyorum,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…