yok babam allah korusun ne ölmesi asla istemez hem onun parasına ihtiyacımız yokbır arkadaşımında babası annesini aldattı hatta üvey kardeşleri bile var , arkadaşım diretmesine rağmen boşanmıyor annesi, ölünce emekli maaşı ona kalsın diye böyle bir durum mu var anneniz neden boşanmıyor ? diğer konuda da her iki taraf şuçlu kadın da erkek te dilerim en büyük azapları çeker cehennem ateşlerinde yanarlar zinakar pislikler.
ooooo anlama problemi var sanırım bayanlarda hep aynı konuya değinmişler babamdan nefret ettiğimi yazdım zaten kadını ezip babamı yükseltmedim ah zavallı babam mağdur konumuna getirmedim elbette en büyük suç babamın ama o kadınları da suçlamayayım mı oldu gidip madalya takayım babamla ne güzel şey ettiniz sayenizde ailemiz paramparça oldu diye.Bir türk kadını klasiği..aldattığı kadına kin gütmek..aldattığı kadın sizi hiç ilgilendirmez,size karşı sorumluluğu olan tek kişi babanız..ve anneniz de bu kadar kendi değerini bilmediği sürece,onurlu gururlu bir duruş sergilemediği sürece,daha çok aldatılır.
Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın ama tam anlamıyla gerçekler bu..(bana göre)
kadına hiç saldırmadım numarasını biliyorum evini biliyorum işini biliyorum kadına kin tutuyor olsak kadından intikamımızı alırdık mahallesine rezil ederdik. Siz durumu anlamıyorsunuz bu kadın için demiyorum bu olmasa başkası olacak sonuçtaHer cümlenin altına imzamı atarım.Orta doğuda kadınlar sürekli koca bul lafıyla yetiştikleri ve evlenmek hayatlarında tek ve en büyük amaç olduğu için ve hatta kendilerine ait bir kimlikleri olmadığı için,bilmemkimin karısı,bilmemkimin annesi olmayı statü görüyorlar ne yazik ki..bu tabi geri kalmışlığın göstergesi ,40 seneye falan değişir sanıyorum..
Yahu adam ayseyle aldatmasa fatmaya gidiyor zaten burda tek tek aldattığı kadınlara mı yürücez? Kadınlardan eşine ne? Kadınlar değişiyor zaten ,tek bir kişi değil,değişmez olan kocasının iğrenç bir insan oluşu..ama bunu kendilerine itiraf edip o duygusal sorumluluğu almaktansa,elin tanımadığın kadınına kafa yormak daha kolay..öbür türlü onursuz ve gurursuz konumunda olduğunu ya da boşanması gerektiğini kendine itiraf etmek zorunda kalıcak..
Ben bu forumda aldatılan kadına,sakın kocanı boşama ,onlara ödül verme yazıldığına defalarca şahit oldum.Bunu diyen kadınların hayatta tek sahip oldukları şey bilmemkimin karısı olmak..kendi başına bir kimliği,kişiliği,duruşu yok çünkü bir hiç..mehmet giderse bir hiç olacak,mehmet ödül..yarısması lazım ödülü kazanması için
Ne geliosa tanıdık o...pular dan gelio ya zaten adilerBenim babam annemi aldattı.
Hem de tanıdığımız bir kadınla.
Kadın daha önceden dayımın sevgilisiymiş.
Çok karşı çıktım ama ne haddime tabi.
Babamın konuşma dökümanlarına bakıyorum başka başka kadınlar.
Ve bu kadınlar babamın evli olduğunu biliyorlar.
Hadi babam şerefsiz de bu kadınlara ne oluyor.
Biz dağıldık paramparça olduk buna nasıl sebep olurlar ?
Annem boşanıcam dedi diye boşanması için ne gerekiyorsa yaptım boşanmayın sakın diyen herkesi karşıma aldım.
Sonuç ne annem boşanmadı.
Ve evde her gün kavga stres.
BıkTıMmM
Buna sebep olanların Allah en kısa zamanda hakettiklerini yaşatsın.
Benim çocukluk aşkımı babamı elimden aldılar, şimdi ondan nefret ediyorum.
Yüzünü görmemek için oda oda kaçıyorum.
konu sahibinin annesi bence hırsından yapıyor aşkından değil
bu saatten sonra yuvamı yıkmam
kocamı kimseye kaptırmam illa beni seçecek diye kendi kadınlık gururunu kurtarmaya çalışıyor yanlış olduğunu düşünsem de böyle kadın sayısı az buz değil
biz de kadın öğretmen adam esnaf doğru düzgün çalışmıyor annesine kadını ezdiriyor kaba saba balta sapı bir adam olmayacak kocasına boşanma davası açtı adamın kendini aldattığını duyunca gitti davayı çekti tekrar evine döndü
hıyar gibi kocası bulunmaz hint kumaşına döndü
var böyle kadınlar aldatıldıkça aşkları depreşiyor
kadın dul evli değilVallah siz nasil dagildiysaniz onlarda dagilsin. Gidin karinin kocasina anlatin!
bu Stockholm sendromu ne demekAnnenizdeki Stockholm sendromu falanmıdır nedir ?? Onun psikolojisine kafam basmadı..
Baslıkta sordugunuz soruya cevap olarakta ............. denir diyorum ama o nokta lar cok derin ve sağlam kelimeler barındırıyor aslında..
hem de çokAnnenizi ikna edein diyecegim ama daha cok asik oldu hizmet edio duruyor diyorsunuz. Ve bunlara karsilik babaniz her gun evden kovup ihtiyaclarinizi karsilamiyormus. Bence annenizi bir psikologa goturun konussun rahatlasin ve gerceklerin farkina varsin. Normal insan davranisi degil bence. Allah size de sabir versin . Insanin babasindan tiksinmesi cok korkunc olsa gerek.
bu Stockholm sendromu ne demek
İmkanlarınız yetiyorsa çıkın o evden kendi hayatınız kurun.annem istemiyor babama eskisinden daha da aşık oldu sanırım hizmet edip duruyor sürekli
aaa olabilir esir gibi zaten adım atma dese atmazStokholm sendromu, rehinenin kendisini rehin alan kişiyle olası diyalog sürecinde oluşan, duygusal anlamda sempati ve empati oluşması olarak özetlenebilecek psikolojik durumu anlatan literatür terimdir.
Babanız annenızın hayatını rehın almıs, Annenız de buna karsı empatı duyuyor gıbı..
bana kalsa çoktan kapı dışıydı neymiş burası onun eviymiş biz gidecekmişizBabanızın nasıl bir midesi var !!! yazıkkkkkkk
Ne annenizi nede siz çocuklarını haketmiyor,
Yapılacak sey ortada ama sanırım askıda ,nereye kadar sürecek bu
Bu adamalara böyle meydan vere vere nereye kadar bilemiyorum.
bana kalsa çoktan kapı dışıydı neymiş burası onun eviymiş biz gidecekmişiz
oo daha neler neler yanlışınızı duyayım gebertirim sizi falan hiç yokmuş gibi davranıyorum ben de sanki evde hayalet geziyormuş gibi çok bozuluyorAdamdaki özgüven tavan hayret birşey ,
Hem suçlu hem güçlü tavıra bak ya !!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?