Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

O kadınlar metres olmayı seviyorlar. Zaten ancak metres olabilirler öyleleri bir hanımefendi, bir eş olamazlar.

Ne sacmalik, konu sahibin annesi sonunda es oldu da ne oldu? Aldatildi defalarca. Es olmak yüksek mertebe, bir statü degil. Es olmaktan daha önemlisi mutlu ve huzurlu olmaktir, huzurlu, sadakatli bir evliligin olmasidir yoksa herkes evlenir, bir imzaya bakar o.

Ve kimse o kadinlari savunmuyor. Sadece o kadinlari yuva yikici olarak görülmüyor, sahsen ben görmüyorum. Bir yuva'yi sadece sahibleri yikabilir. Niyese bir kadin aldatinca "yaziklaar olsun, hicmi utanmiyor anneliginden" felan baslaniliyor küfür, hakarete. Ama niyese erkek aldatinca direk suclu o diger kadinlar oluyor. Niye bu cifte standart?

Bence bir erkegin aldatmasindan daha acisi, bir kadinin bunu bildigi halde daha daha hizmet etmesi erkege karsi.

Anneniz hala boşanmadıysa bi noktadan sonra böyle insanlara üzülmüyorum ben açıkcası.Bu bi gerçek. Öyle kadınlarıysa bende hiç anlamıyorum.Bende tanıyorum öyle arsız haysiyetsiz bir kadın. Evli bekar demeden kendisinin de evli olduğu halde adamlarla buluşmak için o şehirlere giden bunada ''etkilendim çok efendi'' tarzı kılıflar bulan rezil birini.Üstelik anlatırdıda. Bu kadar kendini şaşırmasından sonra görüşmüyoruz artık tabi ama , gerçekten onların bir karşılığı yok. Ne desem az kalır sanki. Allah Islah etsin.

Ben konuya cevap yazdım konuya kadından yola çıkılarak başlık atılmış. Ama o erkeklerin de haklı olduğunu söylemedim. Metreslere de haklısınız diyecek değilim. Ben fikrimi söylüyorum. Evet evlenen kadın bence metresten çok çok üst mertebede. Sizce ne olduğu beni alakadar etmiyor. Durumu polemiğe çevirmek istiyorsanız konu sahibine yönelik mesaj atın bana karşı değil.

bır arkadaşımında babası annesini aldattı hatta üvey kardeşleri bile var , arkadaşım diretmesine rağmen boşanmıyor annesi, ölünce emekli maaşı ona kalsın diye böyle bir durum mu var anneniz neden boşanmıyor ? diğer konuda da her iki taraf şuçlu kadın da erkek te dilerim en büyük azapları çeker cehennem ateşlerinde yanarlar zinakar pislikler.

Bir türk kadını klasiği..aldattığı kadına kin gütmek..aldattığı kadın sizi hiç ilgilendirmez,size karşı sorumluluğu olan tek kişi babanız..ve anneniz de bu kadar kendi değerini bilmediği sürece,onurlu gururlu bir duruş sergilemediği sürece,daha çok aldatılır.
Biraz sert yazmış olabilirim kusura bakmayın ama tam anlamıyla gerçekler bu..(bana göre)

Her cümlenin altına imzamı atarım.Orta doğuda kadınlar sürekli koca bul lafıyla yetiştikleri ve evlenmek hayatlarında tek ve en büyük amaç olduğu için ve hatta kendilerine ait bir kimlikleri olmadığı için,bilmemkimin karısı,bilmemkimin annesi olmayı statü görüyorlar ne yazik ki..bu tabi geri kalmışlığın göstergesi ,40 seneye falan değişir sanıyorum..

Yahu adam ayseyle aldatmasa fatmaya gidiyor zaten burda tek tek aldattığı kadınlara mı yürücez? Kadınlardan eşine ne? Kadınlar değişiyor zaten ,tek bir kişi değil,değişmez olan kocasının iğrenç bir insan oluşu..ama bunu kendilerine itiraf edip o duygusal sorumluluğu almaktansa,elin tanımadığın kadınına kafa yormak daha kolay..öbür türlü onursuz ve gurursuz konumunda olduğunu ya da boşanması gerektiğini kendine itiraf etmek zorunda kalıcak..

Ben bu forumda aldatılan kadına,sakın kocanı boşama ,onlara ödül verme yazıldığına defalarca şahit oldum.Bunu diyen kadınların hayatta tek sahip oldukları şey bilmemkimin karısı olmak..kendi başına bir kimliği,kişiliği,duruşu yok çünkü bir hiç..mehmet giderse bir hiç olacak,mehmet ödül..yarısması lazım ödülü kazanması için

Peki halanız bile bile neyin ısrarında acaba? Elin kaş.rına mı kafa yoruyosunuz?

Peki halanız bile bile neyin ısrarında acaba? Elin kaş.rına mı kafa yoruyosunuz?
Canım benim eniştem cok dindar kadınlarla konusamaz kafası kalkmaxdı öle bi insandı bu kadında calıştıgı yerde caycı böle agına düşürüp para yiyomuş eniştemin cayına adet kanından tut neler nler koyup içirmiş büyü yapmış adam dgşti hocaya gittiler bunu bozmazlarsa burdan götürün yoksa intihar bile eder dedi. Büyünün etksi geciodu halama aşk sevrek evlndi o kanın tekrarlyınca tekrar aynı ve hatrlamıoda ne yaptıgını kadın kaç milyarını yedi.ayrılamadı 3 tane cocugu vardı biride çok küçük paralar bitince kadnda cekti gitti adam ruhdal olarak zor durumda biz bnun irade dsı oldugunu biliyoruz ondan ayrılmadı çnkü halmıda sevio şimdi bursadalar enştem eskiye göre iyii dahada iyi olur inşallah bir su deyip geçmyin bir du herdryi degiştirir demişti hoca bzde hp duyardık bizzat yasayınca insan gercekten korkuyo allah öylelerine fırsat vermesin

Lütfen dini yorumlar yapmayınız, cin, büyü, hoca vb içerikler yasaktır.

Bende defalarca sahit oldum. Erkek hakaret eder, gece eve gelmez ve hemen ilk mesajlar "o is yerinde stress yasiyordur. Sen makjaj ile güler yüz ile onu karsila, kadinligini kullan" felan oluyor. Erkekler hani anca seksten anliyorlar ya.. Oysa bir kadin 1 gece bile eve gelmezse, kendisini kapi disi bulur ve ele güne rezil eder adam onu, ardindanda bosar.

Kadinlar iste bos yere kendini ezer, diger kadinlari sürekli rekabet olarak görür. Sen hic duydun mu aldatilan erkegin "ben bu kadini bosamam, o diger erkek öyle kazanamaz" dedigini ve sonrada karisina daha düskün olup, hizmet ettigini?

Elbette hayir! Cünkü erkekler burda dogru olani yapiyor. Kadinlarda kendine deger verse ve dogru olani yapsa keske...

konu sahibinin annesi bence hırsından yapıyor aşkından değil
bu saatten sonra yuvamı yıkmam
kocamı kimseye kaptırmam illa beni seçecek diye kendi kadınlık gururunu kurtarmaya çalışıyor yanlış olduğunu düşünsem de böyle kadın sayısı az buz değil
biz de kadın öğretmen adam esnaf doğru düzgün çalışmıyor annesine kadını ezdiriyor kaba saba balta sapı bir adam olmayacak kocasına boşanma davası açtı adamın kendini aldattığını duyunca gitti davayı çekti tekrar evine döndü

hıyar gibi kocası bulunmaz hint kumaşına döndü
var böyle kadınlar aldatıldıkça aşkları depreşiyor

ayrıca annenize de kızdım madem boşanmaya gönlü yok hiç düşünmüyor
niye her konuyu deşiyor da deşiyor Allahım karşıma çıkar falan demiş karşısına çıkmış da ne yapmış
evde her Allahın günü birbirinize girmeye babayla çocukları birbirine düşürmeye boşanmayı düşünmüyor sussun otursun madem
ayrıca adamın evli olduğunu bildiği halde ya para için ya adam bulmak için ya başka sebepten ahlaksızlık yapan kadınlar illa olacak dünyanın her yerinde var ama önemli olan o kadına gitmeyecek adam

konu sahibi boşanması için destek olmuş yalnız. boşanma diyenleri karşısına almış.annesi boşanmamış

konu sahibi boşanması için destek olmuş yalnız. boşanma diyenleri karşısına almış.annesi boşanmamış
İ
Konuyu ilk yazdigibdaki ifadede öyle anlasiliyordu O yüzden öyle yazdım
Sonradan kendisi tekrar düzenledi konuyu

ihanetı hıc bı sekılde anlamıyorum ve kabul edemıyorum
cok zor bı durum.... insallah o evden kurtulur kendınıze huzurlu bı yuva kurar gercek mutlulugu bulursunuz
ınsanın kımı olursa olsun oyle bı ınsanla aynı evı paylasması ıskence

Annenizdeki Stockholm sendromu falanmıdır nedir ?? Onun psikolojisine kafam basmadı..

Baslıkta sordugunuz soruya cevap olarakta ............. denir diyorum ama o nokta lar cok derin ve sağlam kelimeler barındırıyor aslında..

ya neden anlamıyorsunuz babam zaten suçlu o kadın olmasa başka kadın olacak onun için değişen bir şey yok ben ailesi yuvası olan bir adama niye göz dikilir onu merak ediyorum

aynen ben de bunu diyorum elbette adam suçlu adam için o olmasa başkası ama çocuklarını görüyorsun nasıl yapar insan bunu

babam en büyük suçlu o kadınların suçu da asla ama asla hafife alınmaz kabul etmiyorum o kadınlar da suçlu annem 3. suçlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…