- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
Bu ne biçim bir yazı ?
Nasıl bir düşünce , yuva yıka evli olduğunun bile bile erkekle birlikte olan mahluku yıllardır , karılık annelik yapan helal karısıyla nasıl bir tutarınız ?
Siz demi 3 çü kişisiniz yoksa diye sormadan edemeyeceğim..
hayır 2,kadın değilde,erkek olursa ne olcak,hanı cınsel tercıhı farklı ıse kişinin,onuda merak eıdyorum benYuva yıkan mı? Yuva yok ki ortada!!! Hep söylüyorum "Evlilikler 2. kadın yüzünden bitmez; evlilik bittiği için 2. kadın olur." Bu cümleyi 3-5 kere okuyun, anlayın, sindirin. Adam karısını istemiyor artık, sevmiyor, onla yatmıyor neyse neee...Gözü dışarıda olduğu için başka kadın buluyor. O kadın olmasa, başka kadın olur, o olmasa geneleve gider ya da parayla biriyle olur vesaire vesaire...Suçlu diğer kadın değil yani niye bunu anlamakta o kadar zorlanıyorsunuz? Ben 3. kişi değilim; eşim beni aldatırsa eşimde ve kendimde ararım problemi, diğer kadını suçlamam.
hayır 2,kadın değilde,erkek olursa ne olcak,hanı cınsel tercıhı farklı ıse kişinin,onuda merak eıdyorum ben
sizde parası için olanlardansınız sanırım ! eşine gelince çocuklarının anası olduğu için sizin o.. grubuna girmiyor.Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
yüklenmeyin derken !! babannemin bir lafı vardır kançık kedi kuyruk sallamazsa erkek kedi g***nde dolanmaz diye. yüz vermeyin ki size değer vermesin, yazmasınevli bir arkadaşım bana yazıyor.elimde net bi cümlesi yok.olsa direk yol verecem.senden huylandım asılıyonmu bana dedim ne alaka arkadaşımıza değer verip konuşamazmıyız diyo.bi ağzından çıksa yazdığı it herif yapacağımı biliyorumda.erkeklerde rahat durmuyor lütfen ikinci kadınlara yüklenmeyin :)
yok kız,o zaman kadınlar hıçççç sidik yarışına girmez,hiç acı çekmez,O daha kötü bence. Yapacak bir şey yok, yeni hayatında mutluluklar dilerim boşanırım biter...
yok kız,o zaman kadınlar hıçççç sidik yarışına girmez,hiç acı çekmez,
evet ama biz artık maaş vermiyoruz yani kardeşimle ben ona çok kızgın annem veriyorBir çıkarı var mı sizden? Anne ve sende yüksek maaş?
eski işyerimde yarım akıllının biri bekarı herkes tavlar önemli olan evliyi elde etmek demişti şaşırıp kalmıştım,bu tarz düşünüp başardıklarında kendilerini birşey sandıklarındanda olabilir evli erkek meraklılığı.
şimdi hepsine cevap vereceğim ben asla yalan konuşmam 1.si babamdan gizli birikim yapıyoruz ve artık ona para vermiyoruz değerlendirmemiz lazım o yüzden öyle bir konu açtım bu aldatma olayı olalı 3 ay falan oldu ama hala canımı sıkıyor aldatma olayını babam yeni dokunmatik telefon alıyor ilk defa kullandığı için tel cebinde annemi arıyor kadınının yanında annem de tel açıyor kadınla muhabbetlerini dinliyor dinlediklerinden haberi yok ayrıca vodafone online işlemlerden konuşma detaylarına bakıyorum şifresini aldım başka merak ettiğiniz bir şey var mıDaha birkaç gün önce konu açmışsınız annemle kahvaltı salonu açmak istiyoruz diye araba alıcam demişsiniz o da alma yer açalım demiş ama ne siz ne o işten çıkmam deyince kalmış o iş her neyse şimdi de bu konuyu açmışsınız belli ki bu olay daha dünkü olay değil böyle önemli bir konu varken siz dört gün önce işyeri mi açsak birikim yapmaya devam mı etsem diye mi sordunuz şu anda bu konunuzun doğru olduğuna inanmıyorum. Orada da bunlardan hiç söz etmemişsiniz. He babanızın dökümanlarına nasıl ulaştınız? mesajları mı kaydetmiş hep hat sahibi olmadan doküman alamazsınız. Kaldı ki kadın daha önce dayınızda birlikte olduysa babanız nasıl bunu kabul etmiş. Boşanma diyen sizsiniz, babanızı görmek istemeyende bunu da anlamadım
Bingoevet ama biz artık maaş vermiyoruz yani kardeşimle ben ona çok kızgın annem veriyor
ben mi yanlış anladmım siz mi annesinin boşanması için elinden geleni yapmış ama annesi boşanmamışNeden boşanmasın diye ortalığı yıktınız, sizin annenizin de mutlu olmaya hakkı yok mu?
Benim babam da aynı sizinki gibi; annem boşandı da kurtulduk. Gitmiş şimdi evli bir kadınla dost hayatı yaşıyor, fellik fellik iş arıyor, beter olsun.
pardon sonradan düzeltmişNeden boşanmasın diye ortalığı yıktınız, sizin annenizin de mutlu olmaya hakkı yok mu?
Benim babam da aynı sizinki gibi; annem boşandı da kurtulduk. Gitmiş şimdi evli bir kadınla dost hayatı yaşıyor, fellik fellik iş arıyor, beter olsun.
Benim babam annemi aldattı.
Hem de tanıdığımız bir kadınla.
Kadın daha önceden dayımın sevgilisiymiş.
Çok karşı çıktım ama ne haddime tabi.
Babamın konuşma dökümanlarına bakıyorum başka başka kadınlar.
Ve bu kadınlar babamın evli olduğunu biliyorlar.
Hadi babam şerefsiz de bu kadınlara ne oluyor.
Biz dağıldık paramparça olduk buna nasıl sebep olurlar ?
Annem boşanıcam dedi diye boşanması için ne gerekiyorsa yaptım boşanmayın sakın diyen herkesi karşıma aldım.
Sonuç ne annem boşanmadı.
Ve evde her gün kavga stres.
BıkTıMmM
Buna sebep olanların Allah en kısa zamanda hakettiklerini yaşatsın.
Benim çocukluk aşkımı babamı elimden aldılar, şimdi ondan nefret ediyorum.
Yüzünü görmemek için oda oda kaçıyorum.
Aynen mertebe yükseltiyorlar sanki.Misyon gibi görüyor yani o kişinin ruhu f.. olmuş bedeni boş verdim
hayır biz de özgür değiliz hala babamdan korka korka yaşıyoruz yani annemlerin yüzünden yok aman geç kalma yok baban gelmeden gel aman görmesin geç kaldığınıYaşadığın şey son derece yıpratıcı
Bir kaç gün evvel benze bir konu üzerine epeyce yazıştık http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ey-ikinci-kadinlar.876851/
Annenin fikri değişmez, baban ona işkence de etse bu evliliğe devam edecek maalesef, bunun sebepleri üzerinde tartışmak anlamsız. Ancak şu an yaşadığınız baskının sebebi önce ebeveynlerin
Allah yardımcın olsun diyorum, çok çok zor bir süreç, tek dileğim annenin gözlerini açması
Eğer evlilik bittiyse defolup gidebilir boşanır veya karısıyla sorunları çözmeye çalışır konuşur tartışır teraphiler alır .... . Evlilik içinde yapılan pisliği bu şekilde meşrulaştıran sizin gibi kadınlara da lanet olsun.Yuva yıkan mı? Yuva yok ki ortada!!! Hep söylüyorum "Evlilikler 2. kadın yüzünden bitmez; evlilik bittiği için 2. kadın olur." Bu cümleyi 3-5 kere okuyun, anlayın, sindirin. Adam karısını istemiyor artık, sevmiyor, onla yatmıyor neyse neee...Gözü dışarıda olduğu için başka kadın buluyor. O kadın olmasa, başka kadın olur, o olmasa geneleve gider ya da parayla biriyle olur vesaire vesaire...Suçlu diğer kadın değil yani niye bunu anlamakta o kadar zorlanıyorsunuz? Ben 3. kişi değilim; eşim beni aldatırsa eşimde ve kendimde ararım problemi, diğer kadını suçlamam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?