Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

Daha birkaç gün önce konu açmışsınız annemle kahvaltı salonu açmak istiyoruz diye araba alıcam demişsiniz o da alma yer açalım demiş ama ne siz ne o işten çıkmam deyince kalmış o iş her neyse şimdi de bu konuyu açmışsınız belli ki bu olay daha dünkü olay değil böyle önemli bir konu varken siz dört gün önce işyeri mi açsak birikim yapmaya devam mı etsem diye mi sordunuz şu anda bu konunuzun doğru olduğuna inanmıyorum. Orada da bunlardan hiç söz etmemişsiniz. He babanızın dökümanlarına nasıl ulaştınız? mesajları mı kaydetmiş hep hat sahibi olmadan doküman alamazsınız. Kaldı ki kadın daha önce dayınızda birlikte olduysa babanız nasıl bunu kabul etmiş. Boşanma diyen sizsiniz, babanızı görmek istemeyende bunu da anlamadım

Yuva yıkan mı? Yuva yok ki ortada!!! Hep söylüyorum "Evlilikler 2. kadın yüzünden bitmez; evlilik bittiği için 2. kadın olur." Bu cümleyi 3-5 kere okuyun, anlayın, sindirin. Adam karısını istemiyor artık, sevmiyor, onla yatmıyor neyse neee...Gözü dışarıda olduğu için başka kadın buluyor. O kadın olmasa, başka kadın olur, o olmasa geneleve gider ya da parayla biriyle olur vesaire vesaire...Suçlu diğer kadın değil yani niye bunu anlamakta o kadar zorlanıyorsunuz? Ben 3. kişi değilim; eşim beni aldatırsa eşimde ve kendimde ararım problemi, diğer kadını suçlamam.

hayır 2,kadın değilde,erkek olursa ne olcak,hanı cınsel tercıhı farklı ıse kişinin,onuda merak eıdyorum ben

sorunlu bir ailede yaşamak gerçekten çok zordur. Allah yardımcınız olsun. Annenize destek olun, o kadının psikolojisini düşünemiyorum. doğruları söylemekle boşan diyerek baskıyla kadın daha mutsuz olacaktır. boşanması en mantıklı fakat anneniz istemiyorsa da destek olmaktan onunla konusup dertleşmelisiniz. yeniden Allah yar ve yardımcınız olsun.

yüklenmeyin derken !! babannemin bir lafı vardır kançık kedi kuyruk sallamazsa erkek kedi g***nde dolanmaz diye. yüz vermeyin ki size değer vermesin, yazmasın
erkeklere yüklenin ama bu tip kadınlara daha çok yüklenin hakediyorlar !!

eski işyerimde yarım akıllının biri bekarı herkes tavlar önemli olan evliyi elde etmek demişti şaşırıp kalmıştım,bu tarz düşünüp başardıklarında kendilerini birşey sandıklarındanda olabilir evli erkek meraklılığı.

Misyon gibi görüyor yani o kişinin ruhu f.. olmuş bedeni boş verdim

şimdi hepsine cevap vereceğim ben asla yalan konuşmam 1.si babamdan gizli birikim yapıyoruz ve artık ona para vermiyoruz değerlendirmemiz lazım o yüzden öyle bir konu açtım bu aldatma olayı olalı 3 ay falan oldu ama hala canımı sıkıyor aldatma olayını babam yeni dokunmatik telefon alıyor ilk defa kullandığı için tel cebinde annemi arıyor kadınının yanında annem de tel açıyor kadınla muhabbetlerini dinliyor dinlediklerinden haberi yok ayrıca vodafone online işlemlerden konuşma detaylarına bakıyorum şifresini aldım başka merak ettiğiniz bir şey var mı

ben mi yanlış anladmım siz mi annesinin boşanması için elinden geleni yapmış ama annesi boşanmamış

pardon sonradan düzeltmiş

Yaşadığın şey son derece yıpratıcı
Bir kaç gün evvel benze bir konu üzerine epeyce yazıştık http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/ey-ikinci-kadinlar.876851/
Annenin fikri değişmez, baban ona işkence de etse bu evliliğe devam edecek maalesef, bunun sebepleri üzerinde tartışmak anlamsız. Ancak şu an yaşadığınız baskının sebebi önce ebeveynlerin
Allah yardımcın olsun diyorum, çok çok zor bir süreç, tek dileğim annenin gözlerini açması

hayır biz de özgür değiliz hala babamdan korka korka yaşıyoruz yani annemlerin yüzünden yok aman geç kalma yok baban gelmeden gel aman görmesin geç kaldığını

Eğer evlilik bittiyse defolup gidebilir boşanır veya karısıyla sorunları çözmeye çalışır konuşur tartışır teraphiler alır .... . Evlilik içinde yapılan pisliği bu şekilde meşrulaştıran sizin gibi kadınlara da lanet olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…