Yanlış okumuşsunuz. kız boşanması için elinden geleni yapmış. Hatta boşanmayın diyenlere bile karşı çıktım yazmışNeden annenize engel oldunuz
Onun mutsuzluguna sebep olanlardan biri de sizsiniz yazık kadincagiz hem eşinden darbe almış hem de ona destek olmadığınız için sizden
Bosanmalarina engel oldunuz her şey güllük gulistanlik mi oldu şimdi
Allah yardımcısı olsun annenizin
Yanlış okumuşsunuz. kız boşanması için elinden geleni yapmış. Hatta boşanmayın diyenlere bile karşı çıktım yazmış
Babasının birlikte olduğu kadını savunanları, o olmasa başkası olurdu diyenleri de anlamak zor, napsın kız siz de mağdursunuz, babamın suçu sizin değil diyip bağrına mı bassın kadıncıkları???
Sanki bi onları suçlamış, herkesi aklamış.
Çok ilginçsiniz..
Ağzıñıza sağlık, kadın dayanışması yapacağız diye ikinci kadınların bir suçu yok masum demedikleri kalıyor, adam zaten suçlu ahlaksız, evli olduğunu bile bile ilişki yaşayan kadınlar da aynı ahlaksızlığa sahip, toplum olarak o kadınlar sizin muhatabınız değil deyip durumu normalleştirenler oldukca bu ahlaksız düzen devam ederbende ikinci kadının suçu ne o olmasa başkası olurdu diyen hemcinslerimi anlayamıyorum.
savunmayın şu kadınları. adam zaten suçlu bahsi bile olmaz.
yahu kadında suçlu ve bunun adı da her toplumda ahlaksızlık. bile isteye bir ailenin bozulmasına sebep oluyorsan, bunun affı olmaz.
nefsinize tüküreyim ben.
çekmeyen bilmez.
O kadınlar sizin aile bütünlüğünüzden sorumlu değil, evlenirken annenize söz de vermediler. Onları suçlamayı bırakın, gördüğünüz gibi biri gidince digerini buluyor babanız.
Ne anneniz ne siz yüzünü görmek istemiyorsunuz. Neden bu eziyet? Salın gitsin.
Cevabını aramanız gereken soru da başlıktaki değil,"evli olduğu halde başkasıyla ilişki yaşamak" ne demek diye sorulmali
Konumuz vicdan değil ki...Bende bu mantığı anlamıyorum
Aile bütünlüğünden sorumlu değiller ama toplumda yaşıyorlar ve hiç mi vicdanları yok?
Bir kadın nasıl böyle düşünebilir aklım almıyor
Siz "aman banane evli ama ben söz vermedim ki" diyebilir misiniz ?
Bunun bilimsel aciklmasi var:ya neden anlamıyorsunuz babam zaten suçlu o kadın olmasa başka kadın olacak onun için değişen bir şey yok ben ailesi yuvası olan bir adama niye göz dikilir onu merak ediyorum
Bunun bilimsel aciklmasi var:ya neden anlamıyorsunuz babam zaten suçlu o kadın olmasa başka kadın olacak onun için değişen bir şey yok ben ailesi yuvası olan bir adama niye göz dikilir onu merak ediyorum
Resmi nikahlı, namuslu çoluk çocuk sahibi bir kadını nasıl bir oro...la bir tutabiliyorsunuz? Kusura bakmayın ama "PES" yani. Bu kadar olmaz ya!Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
Konumuz vicdan değil ki...
Mesela bir öğretmenin çocuğa kötü yaklaşımı söz konusu olur, vicdan ararız. Burda kocaman adamın macera arayışı söz konusu. Yani etkilen kişi çocuk falan değil ki diğerinin vicdanına baksın olay. Adam bile isteye birlikte olmuş, kimse silah dayanmıyor. Kocalarimızin ne kadar sadık olduğu diğer kadınların vicdan düzeyiyle mi ölçülüyor yoksa içlerindeki "ahlak " duygusuyla mi? Diyelim ki kocanız aranıyor ve etrafta hep vicdanlı kadınlar var diye amacına ulaşamadı. Bu kocanizi size sadık mi yapar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?