Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

Yanlış okumuşsunuz. kız boşanması için elinden geleni yapmış. Hatta boşanmayın diyenlere bile karşı çıktım yazmış

Yanlış okumuşsunuz. kız boşanması için elinden geleni yapmış. Hatta boşanmayın diyenlere bile karşı çıktım yazmış

Konu ilk açıldığında öyle anlaşılıyordu sonradan konu sahibi düzenledi mesajını
Ben de ilk okuduğumda öyle yanlış anlamışım

Bende yaşadım aynısını. Annem iyiki boşandı ama. Kafamız rahat valla çok huzurlu ve mutluyuz. Tavsiye ederim. Zaten herkes duymuş sanırım boşanma noktasına geldiklerini falan. Kızmayın da gurursuluk oluyor artık annenizinki. Aldatıldığını bile bile neden durur ki bir kadın? Allah'ım nolur büyük konuşuyor sayılmayım yorum yazarken

Ağzıñıza sağlık, kadın dayanışması yapacağız diye ikinci kadınların bir suçu yok masum demedikleri kalıyor, adam zaten suçlu ahlaksız, evli olduğunu bile bile ilişki yaşayan kadınlar da aynı ahlaksızlığa sahip, toplum olarak o kadınlar sizin muhatabınız değil deyip durumu normalleştirenler oldukca bu ahlaksız düzen devam eder

Bende bu mantığı anlamıyorum
Aile bütünlüğünden sorumlu değiller ama toplumda yaşıyorlar ve hiç mi vicdanları yok?
Bir kadın nasıl böyle düşünebilir aklım almıyor
Siz "aman banane evli ama ben söz vermedim ki" diyebilir misiniz ?

yyapacak bir şey yok. anneniz bunu kabul etmiş artık. siz en kısa zamanda ayrı ev tutun. uzakjlaşın o ortamdan ki sizin psikoloji bozulmasın

suçlu suçsuz olayına gelince.
sıralayım kendime göre.
1 baş suçlu
baba.
evlilik sözü verip sadık kalması gerek o imzayı atan o.
bir kerelik değil bunu devamlı tekrarlayan yine o.
kısaca en büyük suç baba.
2 ci suçlu derecelendirerek bakarsam ,
babadan sonra 2ci kadın yada erkek. cins ayrımı yapmıyorum.
evli yada bilikteliği olan kadın yada erkeğe bakan şahıs.
bilerek tabii.
2ci derecede suçlu.
3. yanlış yapan ama suçlu olmayan. anne eş..
yanlışı bilerek bunları kabul etmesi.
ve içi kan ağlarken ,yinede evliliğini sürdürüp adama aşık olması.

Konumuz vicdan değil ki...
Mesela bir öğretmenin çocuğa kötü yaklaşımı söz konusu olur, vicdan ararız. Burda kocaman adamın macera arayışı söz konusu. Yani etkilen kişi çocuk falan değil ki diğerinin vicdanına baksın olay. Adam bile isteye birlikte olmuş, kimse silah dayanmıyor. Kocalarimızin ne kadar sadık olduğu diğer kadınların vicdan düzeyiyle mi ölçülüyor yoksa içlerindeki "ahlak " duygusuyla mi? Diyelim ki kocanız aranıyor ve etrafta hep vicdanlı kadınlar var diye amacına ulaşamadı. Bu kocanizi size sadık mi yapar?

ya neden anlamıyorsunuz babam zaten suçlu o kadın olmasa başka kadın olacak onun için değişen bir şey yok ben ailesi yuvası olan bir adama niye göz dikilir onu merak ediyorum
Bunun bilimsel aciklmasi var:
Evrim teorisine gore disiler arasinda rekabet daha yeni aratirilmaya baslandi. Oyle goruluyor ki primatlarda dominat erkek alfa erkek bunlar hikaye. Disiler arasi kiyasiya bir yarisma mevcut ve hatta infaticide olmasi icin gerekli sartlari hazirlarlar. Yani hayvanlar arasinda kaynaklara ulasmak icin baskasinin cocugunu oldurmek gerekiyor. O yuzden ailenizi yok etmek istiyorlar. Yine geldik temell ailenein anne-cocuk olduguna. erkegin damizlik olduguna.

ya neden anlamıyorsunuz babam zaten suçlu o kadın olmasa başka kadın olacak onun için değişen bir şey yok ben ailesi yuvası olan bir adama niye göz dikilir onu merak ediyorum
Bunun bilimsel aciklmasi var:
Evrim teorisine gore disiler arasinda rekabet daha yeni aratirilmaya baslandi. Oyle goruluyor ki primatlarda dominat erkek alfa erkek bunlar hikaye. Disiler arasi kiyasiya bir yarisma mevcut ve hatta infaticide olmasi icin gerekli sartlari hazirlarlar. Yani hayvanlar arasinda kaynaklara ulasmak icin baskasinin cocugunu oldurmek gerekiyor. O yuzden ailenizi yok etmek istiyorlar. Yine geldik temell ailenein anne-cocuk olduguna. erkegin damizlik olduguna.

Ortada suclu evlilik muesesesi.
Hem Kadinlarin aleyhine isliyor. hem de erkeklerin biyolojik yapisina ters dusuyor.
Kadinlar ekonomiyi kednilereine gore kurunca gorun bakin kalacak mi nukleer aile.

Sürekli hakaret edip aldatan koca???

Ada'm bariz sevmiyor. Boşanmak hakkı.. Annenize kızdım kusura bakmayın . Sizin gibi yetişkin destekçi kızı da var. Neden bu bağımlılık duygusu hakketmeyen adama? Bir kadın kendini bu denli aşağılık görmemeli.. Hele ki genç bir kız annesine hiç yakışmıyor, o rol model olmalı ..

Annen boşanIP kendini kurtaracak o kadınlar da parasınabakıyor zaten

Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?

Maalesef babanız suçlu. Bu tip oro...lar her zaman vardı ve var olacaklar. Aranan adamlar buluyorlar bir şekilde. Allah sabır versin. Zor bir durum sahiden.

Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
Resmi nikahlı, namuslu çoluk çocuk sahibi bir kadını nasıl bir oro...la bir tutabiliyorsunuz? Kusura bakmayın ama "PES" yani. Bu kadar olmaz ya!

Eğer bir adamın evde bekleyen karısı ve çocukları olduğunu bile bile "macera" "aşk" gibi bahanelerle adamla birlikte oluyorsan bence bu tam da "vicdanla" alakalıdır.
Yani kimse size o kadınları suçlayın suçlayacaksın demiyor, en azından savunmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…