Evli olduğunu bile bile erkekle ilişki yaşamak ne demek ?

Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
Bu ne biçim bir yazı ?
Nasıl bir düşünce , yuva yıka evli olduğunun bile bile erkekle birlikte olan mahluku yıllardır , karılık annelik yapan helal karısıyla nasıl bir tutarınız ?

Siz demi 3 çü kişisiniz yoksa diye sormadan edemeyeceğim..

Ortada aile diye bir şey var da ben mi göremiyorum?

aileyi kuranla. bozanı bir mi tutuyorsunuz.
bırakın Allahaşkına.
konu sahibinin anlattığının benzerini yaşadım, ben çektim gittim ve yine de gitmeyi savunurum ama rica ederim para için duruyor da ortada aile yok da bunlarla gelmeyin.
Allah çektirmesin ama başınıza gelirse bu kadar rahat ahkam kesemezsiniz.

Macera arayanlar erkekler , kadınlar demedim ki.
Ben de size aynı şeyi soyluyorum: o kadınları suçlamayın diyorum, kimseyi savunduğum falan yok. Suçlanacak kişi herkesin kendi kocası. Sordum ama cevap vermemissiniz: benim kocamın sadakatini diğer kadınların vicdanı mi belirleyecek? Vicdanli kadinlarla karşılaştı ve beni aldatamadi diye iyi bir koca mi olacak? Tam tersi, önemli olan ortam müsaitken sadık kalabilmesi. Yapamadı diye sadık olmuş, ne yazar

Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
pardonnn bu ne saygısız bir yazı bu ay annemin afedersiniz eşek gibi çalıştığı 1 aylık parasını kendine çorap almadan babama verdiğinden haberiniz var mı sizin ?

kendimi kobay gibi hissettim bir an

haklısın valla gurursuz annem

evet ve annem kiloluydu veremezdi şimdi çok zayıfladı hep zayıfla derdim zayıflayamazdı burdaki yorumlara bakınca acaba babama kendini beğendirmek için mi zayıfladı

evli bir arkadaşım bana yazıyor.elimde net bi cümlesi yok.olsa direk yol verecem.senden huylandım asılıyonmu bana dedim ne alaka arkadaşımıza değer verip konuşamazmıyız diyo.bi ağzından çıksa yazdığı it herif yapacağımı biliyorumda.erkeklerde rahat durmuyor lütfen ikinci kadınlara yüklenmeyin :)

ee evden gitmeye kalkıyoruz boşanalım diyen adam birden değişiyor hemen eve getirme çabaları bir anlık değişmeler

yüklenmeyin derken ? siz o adamla bilerek başlayın o zaman normal bir şeyse bu durum.

yüklenmeyin derken ? siz o adamla bilerek başlayın o zaman normal bir şeyse bu durum.
hayır ikinci kadınlar suçlu oluyor hep,onlar adamları yoldan çıkarıyor ya ondan dedim.ironi yaptım cümlemin sonuna gülücük koydum espiri yaptığım anlaşılsın diye ama gerçekten evli olup gencecik kızların kalbine girmek için kırk takla atan şerefsizler var.ben bu arkadaşımın açığını yakalıyorum anında engellicem elimde net bi cümlesi yok ama ben ona uysam sadece ben günahkar değilim

tabiki

pardonnn bu ne saygısız bir yazı bu ay annemin afedersiniz eşek gibi çalıştığı 1 aylık parasını kendine çorap almadan babama verdiğinden haberiniz var mı sizin ?

İnananamıyorum yaaaa....Kendisini aldattığı için ödüllendiriyor yani kocasını..O zaman üzgünüm ama müstahak annenize babanızın yaptığı...Size kolay gelsin...

o kadınlara or..... deniliyor canım.

babanızada çok kızdım nasıl bakıyor sizin yüzünüze hemde bir defada değil.. pes yani.

anneniz nasıl kabulleniyor bu durumu hemde kızıda onun arkasındayken pesss.

ya kabul edip kavga etmeyeceksin yada boşanacaksın arkadaş bu kızcağızada yazık yaniii

annenize engel olmayın boşanmak istiyorsa boşansın.
ne yapacak kendine ihanet eden adamın yaşlılığını mı çekecek.
babanız düşünmedikten sonra elin kadını hiç düşünmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…