- 15 Kasım 2014
- 4.158
- 11.070
- 558
Bu ne biçim bir yazı ?Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
aile kavramı olabilir mi?
Ortada aile diye bir şey var da ben mi göremiyorum?
Macera arayanlar erkekler , kadınlar demedim ki.Eğer bir adamın evde bekleyen karısı ve çocukları olduğunu bile bile "macera" "aşk" gibi bahanelerle adamla birlikte oluyorsan bence bu tam da "vicdanla" alakalıdır.
Yani kimse size o kadınları suçlayın suçlayacaksın demiyor, en azından savunmayın
pardonnn bu ne saygısız bir yazı bu ay annemin afedersiniz eşek gibi çalıştığı 1 aylık parasını kendine çorap almadan babama verdiğinden haberiniz var mı sizin ?Parası için kocasından boşanmayan annenizin, parası için babanızla olan o kadınlardan ne farkı var sizce?
kendimi kobay gibi hissettim bir anBunun bilimsel aciklmasi var:
Evrim teorisine gore disiler arasinda rekabet daha yeni aratirilmaya baslandi. Oyle goruluyor ki primatlarda dominat erkek alfa erkek bunlar hikaye. Disiler arasi kiyasiya bir yarisma mevcut ve hatta infaticide olmasi icin gerekli sartlari hazirlarlar. Yani hayvanlar arasinda kaynaklara ulasmak icin baskasinin cocugunu oldurmek gerekiyor. O yuzden ailenizi yok etmek istiyorlar. Yine geldik temell ailenein anne-cocuk olduguna. erkegin damizlik olduguna.
haklısın valla gurursuz annemBende yaşadım aynısını. Annem iyiki boşandı ama. Kafamız rahat valla çok huzurlu ve mutluyuz. Tavsiye ederim. Zaten herkes duymuş sanırım boşanma noktasına geldiklerini falan. Kızmayın da gurursuluk oluyor artık annenizinki. Aldatıldığını bile bile neden durur ki bir kadın? Allah'ım nolur büyük konuşuyor sayılmayım yorum yazarken
zaten benim psikolojm bozulduyyapacak bir şey yok. anneniz bunu kabul etmiş artık. siz en kısa zamanda ayrı ev tutun. uzakjlaşın o ortamdan ki sizin psikoloji bozulmasın
evet ve annem kiloluydu veremezdi şimdi çok zayıfladı hep zayıfla derdim zayıflayamazdı burdaki yorumlara bakınca acaba babama kendini beğendirmek için mi zayıfladısuçlu suçsuz olayına gelince.
sıralayım kendime göre.
1 baş suçlu
baba.
evlilik sözü verip sadık kalması gerek o imzayı atan o.
bir kerelik değil bunu devamlı tekrarlayan yine o.
kısaca en büyük suç baba.
2 ci suçlu derecelendirerek bakarsam ,
babadan sonra 2ci kadın yada erkek. cins ayrımı yapmıyorum.
evli yada bilikteliği olan kadın yada erkeğe bakan şahıs.
bilerek tabii.
2ci derecede suçlu.
3. yanlış yapan ama suçlu olmayan. anne eş..
yanlışı bilerek bunları kabul etmesi.
ve içi kan ağlarken ,yinede evliliğini sürdürüp adama aşık olması.
ee evden gitmeye kalkıyoruz boşanalım diyen adam birden değişiyor hemen eve getirme çabaları bir anlık değişmelerSürekli hakaret edip aldatan koca???
Ada'm bariz sevmiyor. Boşanmak hakkı.. Annenize kızdım kusura bakmayın . Sizin gibi yetişkin destekçi kızı da var. Neden bu bağımlılık duygusu hakketmeyen adama? Bir kadın kendini bu denli aşağılık görmemeli.. Hele ki genç bir kız annesine hiç yakışmıyor, o rol model olmalı ..
yüklenmeyin derken ? siz o adamla bilerek başlayın o zaman normal bir şeyse bu durum.evli bir arkadaşım bana yazıyor.elimde net bi cümlesi yok.olsa direk yol verecem.senden huylandım asılıyonmu bana dedim ne alaka arkadaşımıza değer verip konuşamazmıyız diyo.bi ağzından çıksa yazdığı it herif yapacağımı biliyorumda.erkeklerde rahat durmuyor lütfen ikinci kadınlara yüklenmeyin :)
hayır ikinci kadınlar suçlu oluyor hep,onlar adamları yoldan çıkarıyor ya ondan dedim.ironi yaptım cümlemin sonuna gülücük koydum espiri yaptığım anlaşılsın diye ama gerçekten evli olup gencecik kızların kalbine girmek için kırk takla atan şerefsizler var.ben bu arkadaşımın açığını yakalıyorum anında engellicem elimde net bi cümlesi yok ama ben ona uysam sadece ben günahkar değilimyüklenmeyin derken ? siz o adamla bilerek başlayın o zaman normal bir şeyse bu durum.
tabikihayır ikinci kadınlar suçlu oluyor hep,onlar adamları yoldan çıkarıyor ya ondan dedim.ironi yaptım cümlemin sonuna gülücük koydum espiri yaptığım anlaşılsın diye ama gerçekten evli olup gencecik kızların kalbine girmek için kırk takla atan şerefsizler var.ben bu arkadaşımın açığını yakalıyorum anında engellicem elimde net bi cümlesi yok ama ben ona uysam sadece ben günahkar değilim
pardonnn bu ne saygısız bir yazı bu ay annemin afedersiniz eşek gibi çalıştığı 1 aylık parasını kendine çorap almadan babama verdiğinden haberiniz var mı sizin ?
Bir çıkarı var mı sizden? Anne ve sende yüksek maaş?ee evden gitmeye kalkıyoruz boşanalım diyen adam birden değişiyor hemen eve getirme çabaları bir anlık değişmeler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?