haklısınız ben haksızsınız demiyorum zaten öğrendikten sonra herşeyide bitrdim kafamda. Siz yani aranızda bazıları beni ordan çok kötü göryo yuva yıkan biri olarak özellikle evliler çünkü kendi başına gelmesinden korkuyolar haklı olarak bende korkardım böle bişyden tamam onun yaptığı doğru bişy değil hatta başından sonuna kadar yanlış biri fakat benm haberim yoktu hiç bişy faceden şans eseri kadının profilini gördüm sadece ellerinin oldğu yüzüklü bi foto var o kadar.
O gün buluştuk herşeyi anlttı bu saaten sonra artık yalan söyliycek bişy kalmadı zaten yakın akrabaları dışında herkes iş için yalovaya geldğini biliyomuş babasından korkuyomş falan 6 yıldır evliymiş annesini kaybettikten 5 AY SONRA bu kızla evlenmiş 21 yaşında çok zor bi durumdaydım falan diyo kendimi boşlukta hissettim fALN ondan hemen evlenmiş.Bana aşık olmuş böle bİŞY TAHMİN etmiyomuş huzurluyum ben diyo yanında kimsele olmadğm kadar falan olanlar bunlar bana anlattığı hepsi bu şuanki eşiyle sadeece 10 15 günde 1 konuşyomş oda eşi genelde para için arıyomuş bunu falan öle yanımda da konuştular gayet resmi bi şekilde ne bilim böle işte
neden hep kadınlar zor durumda kalıyor bu hayatta... erkek arkadaşınız kendini sizin yerine koysun bi bakalım.... siz ona aynı yalanı söyleseydiniz "evli olduğunuzu ve bir çocuğunuzun olduğunu" ondan saklasaydınız kendisi ne yapardı bir sorun yüzüne karşı bence isterseniz???
Ben çok kolay tahmin edebiliyorum ama ne yapacağını.. siz ona yalan söylediğiniz için sizden hemen ayrılacaktı, hatta arkasına bakmadan kaçıcaktı hiç acımadan...
siz bu sekilde çok buyuk bir yalanı affederseniz eger, bilinki bunun ilerde de arkası gelir... nasıl olsa ona karşı en buyuk yalanımı affetti bunuda affeder amann ne olucak kii diye düşünür bu bariz ortada..
çünkü erkekler böylee... ben 25 yaşındayım ve 1 tane oğlum var ve eşimden boşandım.. boşanma sebebimde "YALAN" yuzunden.. Güvenin olmadığı yerde sewgi saygı kalmıyor arkadaşım.. sen bence çok fazla ne yapıcam diye düşünüpte yıpratma kendini.
biliyorum, onun hayatında olmasına çok alıştın ve boşluğa düşeceksin ama inan bir kere yalan girdi mi aranıza bu devam eder..
seviyorum seni diyebilir, sevgisi size karşı gercekte olabilir ama dediğim gibi, ilerde daha çok uzuleceksin.. biz burda bayanlar bunu görebiliyoruz, sende gör artık ve kararını biran önce ver...
seninle sadece zaman geçirmek istemiştir.Belki eşine yakalansa bana bu kız yapıştı diyecektir emin ol erkek milleti :))Ayrılmak isteselerdi hangi zamanda yaşıyoruz tatlım hiç bir tutuculuk baskı onları bir arada tutamazdı söylenen yalana inanmana sadece güldüm
Ne cevap verilir ki, her şey ayan beyan ortada aslında... Sûretle oyalanıyorsunuz sanki, yani bahanelerle... Şayet eşi de istemiyorsa zaten boşanmaları gerekir ki, o vakit alsın boşanma kağıdını geçsin karşınıza...
Kalp aklın önüne geçince siz hem üzülürsünüz, hem de üzersiniz..
Allah yardımcınız olsun...
Bosansaydi bosanirdi simdi seni dedi diye bosanacak isteseydi simdiye kadar bosanmak icin bisey yapardi.omur boyu uzulursun.hayir getirmez sanaher gece her an Allaha dua ediyorum benim için hayrılı değilse soğut onun sevgisini hisetmiyim soğuym ondan diye ama olmyo mantık olarak bi oluru yok zaten.. Dünde dedim madem öle boşan dedim bi çabanı görym dedin görceksin bikaç aya dedi biraz sabır diyo hep bana
Bosansaydi bosanirdi simdi seni dedi diye bosanacak isteseydi simdiye kadar bosanmak icin bisey yapardi.omur boyu uzulursun.hayir getirmez sana
Kimbilir karisina simdi senin yuzunden ne eziyetler ediyodursen olsaydin karisinin durumunda ne yapardin zamaninda onuda seviyomustur kesin.bak sen evlen oyle biadamla 2gun sonra karisinin simdiki durumuna duseceksin bunu bil boyle adama yem olma dik dur ve muatab bile olma.bi zaman sonra sevgi falan kalmaz unutursun.
çok haklısınız devamlı bende bunu ona soryrm zaten ama tatmin edici cevaplar gelmiyo ve anladımki ben durumu gururuma yediremiyorum aklımda hep eşi var kendimi onun yerine koyduğumda kötü hisediyorum bende öle bi durumda olabilridim...
Onun için bitrdim en iyisi herkes için bu çünkü ben herşeyi ilk yaşıycaktım o hep tekrarları yaşıycaktı benle yaşıycağı hiç bişy ilk olmycaktı o her ne kadar benle olanları farklı desede bu böle. Zten devamlı görüşmediğimiz için ayda 2 defa genelde GÖRÜŞÜRYORUZ yokluğuna daha kolay alışırım gbime geliyo benim iiçin ve herkes için en hayırlısı bu..
Yol yakınken vazgeç. Bu dünyada kimse aşktan ölmüyor! Kendine olan saygını yitireceksin, devam etseniz bile hep güven sorunu yaşayacaksın ve daha birçok üstesinden gelinemeyecek şeyler. Herşeyden önce adam evli. Var mı ötesi? Önüne bakman en doğru karar olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?