Ya yazmiycam dedim tutamadim kendimi. Canim sen istersen onlarca bahane bul ama bize anlatma. Neyin ne oldugunu bilecek kadar tecrübe sahibiyiz. Serefi haysiyeti olmayan bir düzenbazin eline düsmüssün. Yok söyleymis yok böyleymis. Namaz kilmis hayirliymis, senle dalgasini geciyor da sen görmek istemiyorsun. Insanin bakisi yeter be uzaklastirmaya, defol git demeye. Pesimi birakmiyor, nereye dönsem karsimda... Savciliga bir sikayet dilekcesine bakar o is. Kücük degilsiniz ki canim artik. Aileme söyleyemem, niye? Siz de biliyorsunuz söylerseniz ne olur.
6 yillik evlilik ve bir cocuk var ortada. Bos ol mu demis karisina da dini nikah bitmis? Hemen size yapsin o zaman bir dini nikah, kullanmasi kolay oluyor.
Ya bir kerede buraya, evli erkek tarafindan kandirilan biri konu acsin rezil perisan ettim, insan icine cikamaz hale getirdim desin. Benim canimi yakti baska kizlarin da yakmasin diye herkese ne oldugunu gösterdim desin de icimizin yaglari erisin. Hala sevgi kelebegi kafasindasiniz.
hala arıyo açmıyorum mesajlar atıyo olmaz diyorum benden vazgeçme ben sni çok seviyorum diyip duruyoo buu
geçen cuma buluştuk çok ısrar etti anlatcakları olduğunu söledi bende bi arkadşımla gitim yanına bana önce kızcağım sonra sevinceğim bişy söyliycekmiş nese bende merak ettim.Bana çoçuğu olmadığını ayrılmak için böle yalan söledğini ama sonra benden vazgeçemedğini falan anlattı durdu yani ilşkinin en başından beri yalanlar var.
Neden eşinden soğudun dedğimde cinselliklleri bitmiş kadın bunu istmeiyomuş falan 2011den beri dr falan gitmişler ilaçlar haplar falan düzelme yokmuş sonra demişler psikoljik falan ama kadın yine uzaklaşmış en son yatakları ayrmışlar falan ve 1 yıldır kız izmirde bu yalovada yaşıyomş böle ben istemiyrm dedim buca yalandan sonra güvenemme dedim güvenceksin ben herşyi düzeltcem senden vazgeçmem diyip durdu yalovadaki işinden ayrıldı 3 gün önce ist.gelip burda çalşcakmş ramazandan sonrada burdan ev alcakmş falan güvenimi tekrar kazancakmş o kadar eminki kendinden görmeniz lazım beni çok sevdğini söyleyip durdu bütün gece.
Yandın güzelim bu forumda bu kadınlar seni kesebilir doğrayabilir günah keçisi ilan edebilir sırf evli bir adamla farkında olmadan veya olarak birliktelik yaşadın diye... konu sayfalarca uzayıp gidebilir eleştirilere maruz kalabilirsin.
Neyse
Adam evli olsa da olmasada HİÇBİR KONUDA yalan söylememeli.. eğer biri seni bütün kalbiyle seviyorsa eğer sana hep gerçekleri söyler. Yüzüne baktığı ilk andan itibaren. sadece yalancı olduğu için terketmelisin evli diye değil. Sen sevgine gururuna yüreğine yalanı hakketti diyorsan o başka!!!
inanamıyorum ya. hayatım sen kandırılmak istiyosun. EVET SEN KENDİNİ KANDIRIYOSUN.
bi düşün bakalım arkadaşın geldi sana böyle birşey anlattı. ne düşünürsün. amma da saf kız nasıl kandırmış adam diye düşünmez misin?
niye kendini böyle bir şeyin içine itiyosun? annen baban duysa incinmez mi?
yarın birgün eşi öğrense gelip kapınıza dayansa, babana kızınızı eşimden uzak tutun dese ne yapıcaksın?
evlenip boşanmak ayıp değil günah değil! niye boşanmadan başka bir kızla ilişki arayaşına girmiş? sırf bu olay bile bu adamın karaktersiz olduğunu göstermiyo mu?
üstelik senden ayrılmak için çocuk olduğu yalanını söylediğini itiraf etmiş kendi ağzıyla. demek ki en başta amacı seninle vakit geçirip bırakmakmış.
aman neyse ben buraya destan da yazsam sen bildiğini okuyacaksın. senin gibi saf kızlarımız oldukça biz daha çok gözyaşı üzüntü okuruz bu forumda.
kızlarrr Acil yardım bekliyorum sizden...
En başından başlıyım anlatmaya çok mutlu olduğum hatta fazlasıyla mutlu oldğum bi ilşkim vardı. O beni ben onu çok seviyodum hep diyodum masallardaki gbi rüya gbi bi ilşki nazara gelmesinden çok korkuyodum o kadar çok konuşuyo mesjlaşıyorduk ki başka biri olduğunu aklımın ucundan geçirmezdim ben istanbuldaydım o yalovada ama devamlı telle yada hafta sonlrı görüşüyoduk...
Ve sonunda rüya gbi olan herşey kabusa dönmüştü geçtğimiz hafta sonu öle facesine bakrken birnin profili dikkatimi çekti ve baktım evli olduğu eşi elim ayağm ttiremeye başladı tam o sırada o aradı ve evli olmadğını açıklayacğnı söledi bekledi aradı tekrar 4 yıllık evliymiş ama 1 yıldır ayrı yaşıyolarmış kadın izmirde o burda ve bi oğlu varmış 2 tarafında ailesi tutucu olduğu için boşanmamşlar ve o evi bırakıp babasıyla yaşamaya başlamş beni kaybetmekten korkutüğu için söylemeyemiş bu durumu beni çok sevdğini bana aşık oldğunu bi yol bulcağını bensiz yapamıycağını gerekirse herşeyi herkesi karşısına alcağını söylyor inanın ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(
evli olduğu kadının profil resminde kocasına dair birşeyi var mı ? birde hala profilinde olması çok tuhaf değil mi ?
haklısınız ben haksızsınız demiyorum zaten öğrendikten sonra herşeyide bitrdim kafamda. Siz yani aranızda bazıları beni ordan çok kötü göryo yuva yıkan biri olarak özellikle evliler çünkü kendi başına gelmesinden korkuyolar haklı olarak bende korkardım böle bişyden tamam onun yaptığı doğru bişy değil hatta başından sonuna kadar yanlış biri fakat benm haberim yoktu hiç bişy faceden şans eseri kadının profilini gördüm sadece ellerinin oldğu yüzüklü bi foto var o kadar.
O gün buluştuk herşeyi anlttı bu saaten sonra artık yalan söyliycek bişy kalmadı zaten yakın akrabaları dışında herkes iş için yalovaya geldğini biliyomuş babasından korkuyomş falan 6 yıldır evliymiş annesini kaybettikten 5 AY SONRA bu kızla evlenmiş 21 yaşında çok zor bi durumdaydım falan diyo kendimi boşlukta hissettim fALN ondan hemen evlenmiş.Bana aşık olmuş böle bİŞY TAHMİN etmiyomuş huzurluyum ben diyo yanında kimsele olmadğm kadar falan olanlar bunlar bana anlattığı hepsi bu şuanki eşiyle sadeece 10 15 günde 1 konuşyomş oda eşi genelde para için arıyomuş bunu falan öle yanımda da konuştular gayet resmi bi şekilde ne bilim böle işte
haklısınız ben haksızsınız demiyorum zaten öğrendikten sonra herşeyide bitrdim kafamda. Siz yani aranızda bazıları beni ordan çok kötü göryo yuva yıkan biri olarak özellikle evliler çünkü kendi başına gelmesinden korkuyolar haklı olarak bende korkardım böle bişyden tamam onun yaptığı doğru bişy değil hatta başından sonuna kadar yanlış biri fakat benm haberim yoktu hiç bişy faceden şans eseri kadının profilini gördüm sadece ellerinin oldğu yüzüklü bi foto var o kadar.
O gün buluştuk herşeyi anlttı bu saaten sonra artık yalan söyliycek bişy kalmadı zaten yakın akrabaları dışında herkes iş için yalovaya geldğini biliyomuş babasından korkuyomş falan 6 yıldır evliymiş annesini kaybettikten 5 AY SONRA bu kızla evlenmiş 21 yaşında çok zor bi durumdaydım falan diyo kendimi boşlukta hissettim fALN ondan hemen evlenmiş.Bana aşık olmuş böle bİŞY TAHMİN etmiyomuş huzurluyum ben diyo yanında kimsele olmadğm kadar falan olanlar bunlar bana anlattığı hepsi bu şuanki eşiyle sadeece 10 15 günde 1 konuşyomş oda eşi genelde para için arıyomuş bunu falan öle yanımda da konuştular gayet resmi bi şekilde ne bilim böle işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?