tabii öyledirkızlarrr Acil yardım bekliyorum sizden...
En başından başlıyım anlatmaya çok mutlu olduğum hatta fazlasıyla mutlu oldğum bi ilşkim vardı. O beni ben onu çok seviyodum hep diyodum masallardaki gbi rüya gbi bi ilşki nazara gelmesinden çok korkuyodum o kadar çok konuşuyo mesjlaşıyorduk ki başka biri olduğunu aklımın ucundan geçirmezdim ben istanbuldaydım o yalovada ama devamlı telle yada hafta sonlrı görüşüyoduk...
Ve sonunda rüya gbi olan herşey kabusa dönmüştü geçtğimiz hafta sonu öle facesine bakrken birnin profili dikkatimi çekti ve baktım evli olduğu eşi elim ayağm ttiremeye başladı tam o sırada o aradı ve evli olmadğını açıklayacğnı söledi bekledi aradı tekrar 4 yıllık evliymiş ama 1 yıldır ayrı yaşıyolarmış kadın izmirde o burda ve bi oğlu varmış 2 tarafında ailesi tutucu olduğu için boşanmamşlar ve o evi bırakıp babasıyla yaşamaya başlamş beni kaybetmekten korkutüğu için söylemeyemiş bu durumu beni çok sevdğini bana aşık oldğunu bi yol bulcağını bensiz yapamıycağını gerekirse herşeyi herkesi karşısına alcağını söylyor inanın ne yapcağımı bilmiyorum yardım edin lütfen(
Yandın güzelim bu forumda bu kadınlar seni kesebilir doğrayabilir günah keçisi ilan edebilir sırf evli bir adamla farkında olmadan veya olarak birliktelik yaşadın diye... konu sayfalarca uzayıp gidebilir eleştirilere maruz kalabilirsin.
Neyse
Adam evli olsa da olmasada HİÇBİR KONUDA yalan söylememeli.. eğer biri seni bütün kalbiyle seviyorsa eğer sana hep gerçekleri söyler. Yüzüne baktığı ilk andan itibaren. sadece yalancı olduğu için terketmelisin evli diye değil. Sen sevgine gururuna yüreğine yalanı hakketti diyorsan o başka!!!
keşke karısını tanısam da ispiyonlasam
zavallı kadın özlemle kocasını bekliyordur eminim
senin bir suçun yok kandırılmışsın
senin için de zor kabul ediyorum, ama lütfen bu konuda akıllıca davran kendini kullandırma
wohooo"sırf" öyle mi? yani yalan söylememiş olsaydı terketmese de olurdu diyorsunuz.. kavramların içi ne zaman bu kadar boşaldı yahu? aşk, sevgi kavramları ne zaman sadakat ve bağlılık kavramlarının önüne geçti? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? der konudan çekilirim, sinirlerime yazık!!!
konu sahibi, ne yapacağını zaten biliyorsun.. evli bu adam evli.. yalanları da 1960 Türk filmi kıvamında..
eşiyle konuşmayı düşündüm bi ara yalan yok ama kıyamadım çoçuk var ortada aynı durumda bende olabilridim
aralarındaki dini nikah bitmiş aptal aşık modunda geziyorum olmycağını defalarca ona anlatyorum ama olmyoo :/
unuturum elbette ki alışırım yokluğuna insan nelere alışmıyo ama tek korkum ya gerçekten seviyosa
Bence eşiyle konuşmalısın.
Seni sebep göstersinler fark etmez. Kadın gerçekleri bilmeli .
Eşine durumu açıkla.
Adam uçkurunun derdindeyse gitsin çok kız var ona "he" dicek. Seni neden bulmuş?!
Eşine her şeyi anlat güzelim sen :)
Nasıl bir tutuculuk bu ? Boşanmaya izin yok ama ayrı yaşamaya izin var.
Evliliğin temeli bir arada olmaktır. Ben de İzmir'deyim. Kim acaba bu kadın:S
son durum ne , sadece ilk ve son sayfayi okudum son du$uncelerini anlayamadim burcu arkada$im
erkekler kafasi ba$ka yalan basmiyor demeekki, insan biraz yaratici olur , hep ayni terane
hala arıyo açmıyorum mesajlar atıyo olmaz diyorum benden vazgeçme ben sni çok seviyorum diyip duruyoo buu
Ya yazmiycam dedim tutamadim kendimi. Canim sen istersen onlarca bahane bul ama bize anlatma. Neyin ne oldugunu bilecek kadar tecrübe sahibiyiz. Serefi haysiyeti olmayan bir düzenbazin eline düsmüssün. Yok söyleymis yok böyleymis. Namaz kilmis hayirliymis, senle dalgasini geciyor da sen görmek istemiyorsun. Insanin bakisi yeter be uzaklastirmaya, defol git demeye. Pesimi birakmiyor, nereye dönsem karsimda... Savciliga bir sikayet dilekcesine bakar o is. Kücük degilsiniz ki canim artik. Aileme söyleyemem, niye? Siz de biliyorsunuz söylerseniz ne olur.
6 yillik evlilik ve bir cocuk var ortada. Bos ol mu demis karisina da dini nikah bitmis? Hemen size yapsin o zaman bir dini nikah, kullanmasi kolay oluyor.
Ya bir kerede buraya, evli erkek tarafindan kandirilan biri konu acsin rezil perisan ettim, insan icine cikamaz hale getirdim desin. Benim canimi yakti baska kizlarin da yakmasin diye herkese ne oldugunu gösterdim desin de icimizin yaglari erisin. Hala sevgi kelebegi kafasindasiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?