Evli olduğunu öğrendiğim bir erkeğe aşığım :(

En başta dürüst davranmamış, evli olduğunu ama eşiyle ayrı yaşadığını istese söylerdi.
Bu devirde hala nasıl inanıyorsunuz, aileler tutucu olduğu için ayrılmadıklarına. Aileler tutucu ise eşini babaevine de göndermemesi gerekmez miydi?
Madem ayrılar eşi neden ısrarla facede ilişki durumunu evli olarak belirtmiş, herhangi birşey yazmayabilirdi. Bence ayrı değiller senin sevgilin çalışmak amaçlı gelmiş Yalovaya.
Yazık olur sana, evli adamdan hayır gelmez. Üstelikte ortada bir çocuk sözkonusu.
Ayrıca karısı açısından da bak olaya. Belki de zavallı kadın evde hasretle kocasını bekliyor,onun ne haltlar karıştırdığını bilmeden.Hangi kadın aladatılmayı hakeder ki. Sen hemcinsi olarak daha duyarlı olmalısın.
Arkana bakmadan uzaklaş hemen. 3-5 ay bilemedin 1 yıl aşk acısı çekersin sonra hayat normale döner merak etme.

Bırakıp önüne bakıcaksın :)

Yalan söylemiş sana en başından..
Yalanla başlayan hiçbişeyin sonu iyi olmaz

Yandın güzelim bu forumda bu kadınlar seni kesebilir doğrayabilir günah keçisi ilan edebilir sırf evli bir adamla farkında olmadan veya olarak birliktelik yaşadın diye... konu sayfalarca uzayıp gidebilir eleştirilere maruz kalabilirsin.

Neyse

Adam evli olsa da olmasada HİÇBİR KONUDA yalan söylememeli.. eğer biri seni bütün kalbiyle seviyorsa eğer sana hep gerçekleri söyler. Yüzüne baktığı ilk andan itibaren. sadece yalancı olduğu için terketmelisin evli diye değil. Sen sevgine gururuna yüreğine yalanı hakketti diyorsan o başka!!!

İnsanoğlu doğdu, büyüdü gelişti... Üretti, icad etti, geliştikçe gelişti. Uzaya bile çıktı.

Ama şu zampara milleti... Milyarlarca yıllık dünya ömründe hiç mi ilerlenilmez arkadaş! Bi değişin,bi geliştirin kendinizi, bi destekli atın yeter yaa...

keşke karısını tanısam da ispiyonlasam
zavallı kadın özlemle kocasını bekliyordur eminim

senin bir suçun yok kandırılmışsın
senin için de zor kabul ediyorum, ama lütfen bu konuda akıllıca davran kendini kullandırma

Ya bu konuyu o adamla evli olan kadın açmış olsa idi, kocam beni aldatıyor, sevgilisi de face de ekliyor diye binbir türlü beddua yemiştin. Ama şimdi bakıyorum da ne kadar rahat yorum yapan arkadaşlar var. Adam evli, gizliyor yada gizlemiyor. Ortaya çıkmış mı evli olduğu? Daha ne, eğer kendine azıcık saygın varsa bırak bu adamı... Eğer seni gerçekten seviyorsa tutucu aile falan dinlemez boşanır, ömrünün sonuna kadar evli kalacak hali yok tutucu diye...

tabii öyledir
sizde yediniz bunu öylemi.

wohooo "sırf" öyle mi? yani yalan söylememiş olsaydı terketmese de olurdu diyorsunuz.. kavramların içi ne zaman bu kadar boşaldı yahu? aşk, sevgi kavramları ne zaman sadakat ve bağlılık kavramlarının önüne geçti? babam böyle pasta yapmayı nereden öğrendi? der konudan çekilirim, sinirlerime yazık!!!

konu sahibi, ne yapacağını zaten biliyorsun.. evli bu adam evli.. yalanları da 1960 Türk filmi kıvamında..

eşiyle konuşmayı düşündüm bi ara yalan yok ama kıyamadım çoçuk var ortada aynı durumda bende olabilridim

Bak bitane var burda tatlım

Yavvv bu adam en başından dürüst olsaydı kız büyük ihtimalle istemeyecekti eee yani evli adamla beraberde olmayacaktı.

Yavuz hırsız ev sahibi bastırır.

Bence eşiyle konuşmalısın.
Seni sebep göstersinler fark etmez. Kadın gerçekleri bilmeli .
Eşine durumu açıkla.
Adam uçkurunun derdindeyse gitsin çok kız var ona "he" dicek. Seni neden bulmuş?!
Eşine her şeyi anlat güzelim sen :)
Nasıl bir tutuculuk bu ? Boşanmaya izin yok ama ayrı yaşamaya izin var.
Evliliğin temeli bir arada olmaktır. Ben de İzmir'deyim. Kim acaba bu kadın :S

aralarındaki dini nikah bitmiş aptal aşık modunda geziyorum olmycağını defalarca ona anlatyorum ama olmyoo :/

ben bunuda yazacaktım d. dinen boşadım der ama o dindar adam daha nikah kıymadan seninlede ilişki yaşamak ister hatta kızımız aptalsa bu gerçekleşirde burda dindar insanlara sözüm yok tam tersi dinimizi öğrensek ve gerçek anlamda yaşasak kimse üzülmez o tip insanlar karşıdaki insanın hassasiyetlerine göre oynar oyununu ve 4 gün sonrada dini nikahının bir talağını vermiştir karısınna daha iki talak vardır yani dönüş için şans vardır ve çocukları için karısını affetmiştir hatta çocuğunun biri ölümcül hastadır vs. yok eğer aptal kızımız ararsada önce senin yüzünden hayatım mahvoldu arama beni der sonrada tehditlere başlar

canım sana daha öncede söyledim bak sonra bin pişman olursunda geri dönüşün olmaz yani geçmişi silemessin

unuturum elbette ki alışırım yokluğuna insan nelere alışmıyo ama tek korkum ya gerçekten seviyosa

beni zorla konuşturma şimdi ben bir şey bilmeden konuşmayan susup dinlemede kalan tiplerdenim arkadaşım buraya ara sıra girerim ama dolaşır çıkarım bak profilime kaç tane meşaj yazmışım ve içeriklerinede öyle olur olmaz yazmam.
mesaj sayım doldumu baktım ama göremedim ben size özelden daha açık yazardımda.
onlar sadece ama sadece uçkurunu sever canım benim bu dünyada gerçek anlamda dindar erkekler acıtmaz kimsenin canını onlarda ilmi olunca Allah cc. tanıyıp korkanlardır diğerleri uçkuru için herşeyi ama herşeyi yaparlar sen bu gidişle pişman olacağa benziyorsun çevrende bilinçli insanlar olmadığını anladım sana tavsiyem bu siteden korkma bari yararını yıllar sonra anlarsın

düşündüm eşiyle konşmayı ama çoçuk var ondan korkuyorum onun hiç bir günahı yok gerçi karsınından hiç bişyden haberi yok ve büyük ihtimal bunu seviyo o da nasıl konuşabilirim karıysıyla bilmiyrm izmirin hanigi ilçesindesin o bayraklıda

son durum ne , sadece ilk ve son sayfayi okudum son du$uncelerini anlayamadim burcu arkada$im
erkekler kafasi ba$ka yalan basmiyor demeekki, insan biraz yaratici olur , hep ayni terane

son durum ne , sadece ilk ve son sayfayi okudum son du$uncelerini anlayamadim burcu arkada$im
erkekler kafasi ba$ka yalan basmiyor demeekki, insan biraz yaratici olur , hep ayni terane

hala arıyo açmıyorum mesajlar atıyo olmaz diyorum benden vazgeçme ben sni çok seviyorum diyip duruyoo buu

hala arıyo açmıyorum mesajlar atıyo olmaz diyorum benden vazgeçme ben sni çok seviyorum diyip duruyoo buu

Vazgeçtim bile de... Utanmaz rezil! Bir de hangi yüzle arıyor! Çok seviyorsa boşansın! Aileler bahane karısıyla gidip dava açtıktan sonra aile baskı yapsa ne olur! Hepsi hikayeeee

Onu ben yaptım zamanında birine :) Anasından emdiği sütü burnundan fitil fitil getirdim beni kandırdığı için.Detayları vermeyim ama

evet rezil perişan ettim,ama esıne duyurmadan,ne gunahı var kadının.Üstelik hala saklıyordu serefsız ben ortaya cıkardım evlı

oldugunu,nüfus kütüğünü vs,sonrası klasık yalanlar...

Her ne kadar ayrı yasasalar da ,sonucta nıkahlı adam.Benım durum bıraz farklıydı ama yıne de nıkah vardı ve bana yalan söylenmişti.

Arkadasım sen de ınanma bu adı adama,bosanmasını falan da bekleme,isteme de bosanmasını.Zaten bosanacak olsaydı coktan

bosanırdı,bahanesı sen olma.Bırak ne halı varsa görsün.2 gunde unutursun merak etme,kandırılmıs oldugunu,ayrıca karısının da

kandırılmıs da oldugunu kendıne tekrar takrar hatırlat :) Yalancı bır adamla ne ısın olur?Tel nonu degıstır gerekırse ,ulasamasın

sana,ya da numarasını engelle.Ne hakkı var senı bu duruma düşürmeye ? Kendi kızına,kız kardesıne bırısı boyle davransa mutlu olur

mu acaba? Senın yapacagın derhal ıletısımını kesmen.En dogru yol bu.Hakkında hayırlısı olsun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…