Evli olduğunu resmen sakladı

"Bu saatte bu kadar rahat yazabiliyorsam demekki durum farklı falan dedi" bu ne demek sordunuz mu? Sen yüz verdin o yüzden yazıyorum,yoksa yazamazdım gibi bir anlamı olmuş. Yani sizi suçluyor resmen. Utanmaz.
Şöyle demek istedi. Bu saatte sana yazabiliyorsam karım evde değil biz ayrıyız. Ama ben yemem.
 
E tamam, ilk fırsatta sormuşsun, o da evli olduğunu söylemiş! Saklamış mı oluyor şimdi?
Evet saklamış oluyor. Saklamak istemese bana bekar bi erkek gibi mesaj atmazdı. Ben bekar bi kadınım. Evli olsam ve karşımdaki insana bunu belli etmek istesem eşim olduğuna dair bir şey söylerim ona mutlaka bunu belli ederim ki farkına varsın ona göre davransın.
 
Kadın mk suçlu burada yani? Ne manasızca üstüne yürümüşsünüz. Evli birinin kimseye yazmaması gerekir, öyle bir soru sormak insanın aklına gelmez doğal olarak yani.
Evet gerçekten gelmedi. Konuşmanın akışı da öyle gelişti. Evli bi erkek gibi değildi yani bekar gibi rahat davrandı. O yüzden fark edemedim. Bana araştırsaydın demişler ama nasıl araştırayım adamın nüfus kayıt örneğini mi çıkarayım. Sosyal medyada bekar gibi duran bi adamı nasıl anlayabilirdim ki.
 
Siz nasıl araştırıyorsunuz mesela. Hani bize de fikir olsun diye soruyorum. Sosyal medyası herkese açık gayet aktif bekar gibi takılan bi adam. Bana bekar bi erkek rahatlığı ile mesaj atıyor attığım mesajlara cevap yazıyor. Ben onun yerinde olsam mesafemi belli ederim eşim olduğuna dair birşeyler çıtlatırım ki karşımdaki ona göre davransın diye. Bu kasıtlı belli etmedi. Benimde nüfus kaydını falan çıkarmak aklıma gelmedi tabi!
 
Bakın daha öncede başıma geldi şöyle yine benim evli olduğunu bilmediğim bi kişi bana mesaj falan attı benim sana duygularım var izin ver 5 dk konuşalım duygularımı yüz yüze söylemek istiyorum falan diye. Ben kesin bir dille reddettim ki evli olduğunu onunda bilmiyordum ama bana böyle bi mesaj atan birinin evli olduğu nasıl aklıma gelsin Allah aşkına. Evli bi adam yapar mı böyle bir şey. Sonradan tesadüfen öğrendim.
 
Var ya öyle tipler.
Sen şükür et başından anladın.
Arkadaşım 1 sene sonra öğrendi dünyası başına yıkıldı .
Allah kimseye yaşatmasın çok zor bir durum.
Yazıklar olsun böyle adamlara.
Ben bile inanın çok bi duygum olmadığı halde hayal kırıklığı yaşadım. İnsanlara güvenim zaten yok olan güvenimde gitti.
 
Çünkü erkekler cocuksulasti. Burada bir sürü konu var. Kocamla konuşamıyorum, kocam sorumluluk almıyor vs diye. Evlilik içindeki en ufacık sorumlulukta hooop mutsuzum, karım beni anlamıyor demeler başlıyor. Sosyal medya da var. Aldatiyor aslinda orada bile bekarmis gibi davranmakta sorun gormuyor. Eski erkeklerin korkunç aileciliginin yerini yeni erkeklerin garip sevimsiz cocuksulugu aldı. Eskisi iyi anlamında söylemiyorum. Sistem çoğunlukla erkek rahatlığına çalışıyor. Eskiden tek maaşla geçinildiğinde ideal kadın 19-20 yaşında çalışmayan kadın ( köle) ile evlenilirken şimdi ideal eş 25 yasinda atanmış memur(modern kole) oluyor. Ve garip bir evlilik başlıyor. Kadın ev, is, çocuk, es ailesi dağılırken erkek çocuk gibi yapıp yapıp ağlıyor. Yani sistem temelden çok ataerkil. Böyle olunca değişimler de düzgün adapte olamıyor. O yüzden böyle saçma adamlar dolu her yer.
 
Niye evli ise konuşamaz mı arkadaşca konuşamaz mı
 
en güzeli direkt sormak ya
hiç öyle yok bekar gibi yazıyordu yok evli olduğuna dair paylaşım yoktu olaylarına kafa yormadan
ben açık açık soruyorum
hayat varsayımlarla hareket etmek için çok kısa
 
Müdürüm dediğin adam hakkında, "acaba karısı ne iş yapıyor?" gibi bir soruyla çalışma arkadaşlarının ağzını arayabilirdin!
 
Müdürüm dediğin adam hakkında, "acaba karısı ne iş yapıyor?" gibi bir soruyla çalışma arkadaşlarının ağzını arayabilirdin!
Benim müdürüm değil. Adam benim eğitimde dersine girdi sadece. Başka bir yerde de müdürlük yapıyor. Arkadaşlarını falanda tanımıyorum çok farklı ve uzak illerde çalışıyoruz. Öyle olsa zaten bilirdim.
 
Çok haklısın canım. Erkekler hem konfor alanımız bozulmasın hemde dışarda gönül eylendireceğim heyecan ve tutku duyacağım kadın olsun istiyor. Yani hem pastam dursun hem karnım doysun.
 
Sonuç olarak erkolar kapatılsın yav. Çok haklı bir tespit.
 
Niye sorulmasını beklemiş o zaman..potansiyel olmasaydı sormadan bı şekilde evli olduğunu soyleyebilirdi..gittiği yere kadar idare etmeyi secmis
Saklamış diyebilmemiz için, konu sahibinin bunu karşısındaki kişiden değil, kendisi araştırarak öğrenmesi lazım değil mi?
Gittiği yere kadar idare edince eline ne geçecek? Neticede gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkma gibi bir huyu vardır!
Sen birisiyle sohbete, "merhaba ben evliyim" diye mi başlıyorsun?
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…