- 19 Mart 2023
- 852
- 1.491
- 43
- 35
- Konu Sahibi lavinia2012
-
Konu o şekilde ilerlemedi. Özel hayata gelmedi yani. Benim kolayıma gelen nedir anlamadım. Durup dururkende adama evlimisin diye soramadım. Yani evli olsa benimle bu kadar uzun sohbet etmez diye düşündüm açıkçası.Hep öyle olur zaten, bekar gibi yaşar kesin kağıt üstünde evlidir. Siz nasıl sormazsınız, yada direkt soramadınız ima etseydiniz. Sizin de kolayınıza gelmiş bence. Neyse olay, daha fazla büyümeden kesin iletişiminizi. Sizin için en iyisi bu gibi duruyor.
Buda moda oldu heralde konu açıp fikir soruyorlar,sonrada savunmaya geçip ego tatmini yapıyorlar,ben şöyle zekiyim,böyle kandırılamam,konuya örnek veriyoruz alıntı yapıp yorumluyoruz,sizi tanımıyoruz etmiyoruz soruyorsunuz söylüyoruz,bu kadar yükselecek ne varÇocuk değilim gayet aklı başında bi kadınım. Üstelik eşimle ihanet sebebi ile boşandım. Onun söyleyeceği yalanları da adım gibi biliyorum zaten. Evli bi insanla da asla işim olmaz. Sadece bu kadar saçma sapan insanlar çoğaldı mı yoksa bana mı denk geliyor emin olamıyorum.
Bu bana ders oldu zaten. Bi daha mutlaka soracağım.işte özele gelmsine bence gerek yok
bu yöntemi her tanıştığınız insanda deneyin bence
ya evli değilim diyecek ya da aleykümselam diyecek
çok basit ve baş ağrıtmayan bir yöntem
bunu sorunca birşey ummuş olmazsınız
saygı çerçevesinde,sınırı olan bir muhabbet kurduğunuzun sinyalini vermiş olursunuz aslında
Ne hikmetse bir anda boşanacakları kadın hamile falan kalıyorDaha sonra "Boşanma aşamasındayız, bah valla ayrı yatıyoz, çocuk ayrılacağımızı duyunca bayılıyor ondan boşanameyyom." dedi mi?
Evet aynen öyle düşündüm. Yani akşam geç saatlerde mesaj falan atıyordu. Yani evli bi adam bu kadar rahat davranamaz bana göre. Bu yanılttı beni. Neyse her olayda bir şeyler öğreniyorum. Böyle bakıyorum artık olaya.Biraz fazla iyi niyetli bakiyoruz bu flort islerine. Aslinda daha tanisir tanismaz, biraz bile etkilendigimizi dusunduysek esiniz ne is yapıyor gibi ustu kapali sorularla cevabi ogrenmeliyiz. Bizler iyi niyetimizden "benle flortlestigine gore evli degildir" diye dusunuyoruz, haksiz bir dusunce değil aslinda evli adamlar flortlesmemeli.
Neyse, biz erkeklere bir gunde kusmedik sonucta.
Öyle olur mutlaka. Aman banane ne yaparsa yapsın. Öyleleri benden uzak olsunda.Ne hikmetse bir anda boşanacakları kadın hamile falan kalıyorhiç sekmez.
Su an aynı yerde mi çalışıyorsunuzMerhaba hanımlar hemen konuya gireyim. Ben kamu kurumunda çalışıyorum memurum. Eşimle boşanalı 2 yıla yaklaştı. İşe ilk başladığım dönemlerde gittiğim eğitimde dersime giren bi hoca vardı. Kendisi aynı kurumda müdür. Dersimize girdiğinde sosyal medya hesabını vermişti takibe alabilirsiniz diye aynı zamanda fotoğrafçılık yapıyor.
Neyse ben bu kişi ile uzun zamandır takipleşiyorum. Son zamanlarda ara ara o benim hikayelerime yorum yaptı ara arada ben onun hikayelerine yorum yapıyordum. Sonrasında da nasılsın falan diye soruyordu. Havadan sudan konuşmalar geçiyordu aramızda. Ama adam o kadar rahat davranıyor ki aklıma böyle bir şey asla gelmedi.
Son iki gündür yine uzun uzun sohbet ettik ama iş özel hayata hiç gelmedi. Bana güzel iltifatlar falan etmeye başlayınca ben dedim ki birbirimiz hakkında hiç bir şey bilmiyoruz mesela ben evlimisin onu bile bilmiyorum dedim ama inanın laf olsun diye söyledim. Yani evli olmadığını düşünüyordum ben. Sonra bu cevap vermedi ve lafı değiştirdi. Soruma cevap vermedin dedim. Tekrar ettim soruyu. Resmi olarak evet dedi. Ben şok. Kafamdan aşağı soğuk su boşaldı sanki. Bunu keşke başta söyleseydin dedim. Çünkü evli bi erkekle bu kadar uzun sohbet etmek doğru değil dedim. haklısın ama öyle gelişti falan dedi. Seni üzdüm mü diye sordu. Bu saatte bu kadar rahat yazabiliyorsam demekki durum farklı falan dedi.
Ama bu duruma o kadar sinir oldum ki kendimi resmen kandırılmış hissettim. Çok uzun zamandır konuşmuyoruz ama iki gündür uzun uzun sohbet ediyoruz ve adam benimle resmen flörtleşmek istedi. Konu oraya gelmediği için bende pat diye soramadım ve en ufak bir şeyde anlamadım yani kaç zamandır takip ediyorum hiç evli olduğuna dair bir paylaşımı olmadı bekar gibi yaşıyor.
İnanın her geçen gün erkeklerden biraz daha soğuyorum ve güvenim biraz daha kırılıyor. Dürüst bi insan yok mu gerçekten. Yada böyle saçma sapan insanlar bana mı denk geliyor. Yorumlarınızı bekliyorum.
Sizin düşüncenize göre adam da derki sormadın ki söyleyeyim.Konu o şekilde ilerlemedi. Özel hayata gelmedi yani. Benim kolayıma gelen nedir anlamadım. Durup dururkende adama evlimisin diye soramadım. Yani evli olsa benimle bu kadar uzun sohbet etmez diye düşündüm açıkçası.
Hayır aynı yerde çalışıyor olsak zaten mutlaka duyardım. Eğitimde dersime girmişti. O başka bir yerde çalışıyor.Su an aynı yerde mi çalışıyorsunuz
Tamam sormadım oda söylemedi ama evli bi adam neden flörtleşmeye çalışıyor. Zaten bu durumu anladığım an sordum.Sizin düşüncenize göre adam da derki sormadın ki söyleyeyim.
Öyle düşünmeyin asıl evliler geç saatte mesaj atar. Ben çocukları 9'da yatırıyorum kendim de 10 gibi bayılıyorum. Benimki bişey yapacak olsa saat 10'dan sonrasını beklemek zorunda. Bekarlar erken yazar asıl.Evet aynen öyle düşündüm. Yani akşam geç saatlerde mesaj falan atıyordu. Yani evli bi adam bu kadar rahat davranamaz bana göre. Bu yanılttı beni. Neyse her olayda bir şeyler öğreniyorum. Böyle bakıyorum artık olaya.
Mesela ilk başlarda ki sohbetlerde eşiniz ne iş yapıyor diyebilirsiniz. Adam da ne alaka demezdi sosyal bir sohbet neticede ama durum ilerleyip flörte kayınca soramazsınız. Yani bu durumda medeni hal tespiti için geç kalmışsınız.Konu o şekilde ilerlemedi. Özel hayata gelmedi yani. Benim kolayıma gelen nedir anlamadım. Durup dururkende adama evlimisin diye soramadım. Yani evli olsa benimle bu kadar uzun sohbet etmez diye düşündüm açıkçası.
Çünkü adam karaktersiz, ş*refsiz karşısında da kendi, gibi biri olsun, gemisini bir şekilde yürütsün istiyorTamam sormadım oda söylemedi ama evli bi adam neden flörtleşmeye çalışıyor. Zaten bu durumu anladığım an sordum.
Kendinizi kötü hissetmeyin, adamın arsızlığı. Evli erkeklerin de bi kısmı böyle malesef, hem karısının hem karşıdakinin başını yakmaya çok meraklılar. Karakter meselesi, tek adiliği bu olmuyor zaten genelde başka adilikleri de oluyor.Hayır aynı yerde çalışıyor olsak zaten mutlaka duyardım. Eğitimde dersime girmişti. O başka bir yerde çalışıyor.
Yok gündüz saatlerinde de mesajlaşabiliyorduk. Bu yüzden anlayamadım.Öyle düşünmeyin asıl evliler geç saatte mesaj atar. Ben çocukları 9'da yatırıyorum kendim de 10 gibi bayılıyorum. Benimki bişey yapacak olsa saat 10'dan sonrasını beklemek zorunda. Bekarlar erken yazar asıl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?