Evli olduğunu resmen sakladı

Yok bu yalanları tahmin edebiliyorum zaten. Karısı duysa tabiki çok üzülür. Bide beni düşünün bu mesajlaşmaları karısı yakalasa nasıl bi duruma düşebilirdim. Bu erkekler pislik gerçekten.

Ben o dönemde evliydim zaten. Eğitim boyunca da hiç konuşma sohbet olmadı aramızda. Sonrasında boşandım ama yine takipleştiğimiz halde bir konuşma yoktu. Ne olduysa bi kaç gün içerisinde oldu. Yani evli bi adamın böyle bir şey yapacağını düşünememekte benim salaklığım herhalde.

Adam siz usteleyince itiraf etmek zorunda kalmış resmen dürüstlük söz konusu bile değil hatta muhtemelen bir yerde mi gördü/ duydu acaba diye risk almak istemediği için evet demiştir, bilmediginizden emin olsa kesinlikle evli değilim derdi

Evet dedimki hatta bana hiç sormadın belki bende evliydim. Sırf bende sana sormayım diye sormadın dedim. Yok öyle değil ben sadece rahat yazdığın için senin düşündüğün gibi düşündüm dedi.

Evet dedimki hatta bana hiç sormadın belki bende evliydim. Sırf bende sana sormayım diye sormadın dedim. Yok öyle değil ben sadece rahat yazdığın için senin düşündüğün gibi düşündüm dedi.
Evli olsan da umursamazdi zaten, geleceğe yönelik herhangi bir beklentisi olmaz diye daha da rahatlardi su saatten sonra attığı her mesaj ve adım çok daha önemli çünkü sizden en ufak bir dönüt aldığında "heh tamam evli olduğumu da biliyor bunu bile bile geliyor" diyecek aman dikkat

Yok sildim zaten. Takipleşmiyoruz artık.

Çok var böyle siz sormasanız buluşurdu da.
erkeklerin bir çoğu evlidir ama her erkeğe atlar.
çok dikkat etmek lazım

"Bu saatte bu kadar rahat yazabiliyorsam demekki durum farklı falan dedi" bu ne demek sordunuz mu? Sen yüz verdin o yüzden yazıyorum,yoksa yazamazdım gibi bir anlamı olmuş. Yani sizi suçluyor resmen. Utanmaz.

Kadının bir suçu yok, flört zaten bekarlar arasında olan bir şeydir. Kimse ekstradan bekar mısın diye sormaz doğal gelişen bir flörtte.

Kendimden örnek verecek olursam evli adamlardan yakışıksız söz ve davranışlar gördüğümde önceleri çok canımı sıkar,kendimde kusur arardım.Artık yaşın da verdiği olgunlukla(41 yaşındayım) artık bu durumun tamamiyle karşı tarafın karakteriyle olduğunu biliyorum.Ki ne yazık ki evli kadın dokunulmazlığı olan bir ülkede yaşayınca bekar olmak bu tiplerin yaklaşmasına zemin hazırlıyor.Sınırlarımızı dopru çizmek ise biz bekarlara kalıyor.Üzücü ama gerçek bu

"Bu saatte bu kadar rahat yazabiliyorsam demekki durum farklı falan dedi" bu ne demek sordunuz mu? Sen yüz verdin o yüzden yazıyorum,yoksa yazamazdım gibi bir anlamı olmuş. Yani sizi suçluyor resmen. Utanmaz.
bence farklı diye kast ettiği şey, resmiyette evliyim demesiyle paralel, yani evliyim ama karım da çok da tınn, b.k yesin demeye çalışıyor sanki bir nevi

Sakın ve sakın bu konuşmaların devamı gelmesin çünkü savunması şöyle olacaktır mutlu değiliz anlaşamıyoruz boşanacaz aslında çoktan bitmiş bir evlilik zaten birlikte uyumuyoruz bile ... Deyip akşam evine barkına yuvasına dönüp fosur fosur eşiyle uyuyan dışarıda kendine eğlence arayan tipler bunlar heryerden engelleyin gitsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…