• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olmak mı bu?

Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım var:KK43: Nasıl burnunu sürtebilirim?

Simdi Gidip sarilirsan o tehditler gercek olur burnu surtsun hatasini anlasin

Gidip sarılarak burnu sürtmez.gerçi doğru olan da burnunun sürtmesi değil hatasını anlaması.bunu da sakince konuşarak sağlayabilirsiniz.konuşmak kâr eder mi şiddet kullanmakla tehdit eden birine orası da meçhul ya.

Burnunu ona "sarilmayarak" surtebilirsin.
Asil terbiyesizligi kendisi yapmiş,empatiden yoksun oldugu icin anlamamis.
Lütfen ağlama,ama bir sure konusma yalniz kalsin anlasin yaptigi seyin siradan bir hata olmadiğini.

Soylediklerinin arkasinda dur bi sure konusma..
Bi de bu gibi durumlqrda kv icin soylemiyorum kim olursa olsun kiyas yapici konusmalar çok itici duruyor.Yapma bi daha
ben de itici buluyorum ama mecbur kaldım.Empati yapsın istemiştim.Bunu bu kadar büyüteceği aklıma gelmedi.Demek ki bu konuda yarası var

Aynı sözü bir anne sokakta çocuğuna söylese ne hissedersiniz o anne için?
Muhtemelen o çocukta annesine sarılmak ister o günün aksami..
Siz evli koca insanlarsiniz.. Bu lafı ben ömrüm boyunca affetmem.. gerekirse yaparım diyor evlerden ırak..
iyi düşünün..
Hakaret tehdit ve gerekirse şiddet diyen bir adam.. ona sarilmayin kendinize sarılın..

sarilma
insan seviyorum ediyorum diye kiyamiuyor ama sustur içindeki o sesi
yoksa esin seni susturacak
git yat uyu ne hali varsa gorsun beyfendi

Evliliğiniz tam oturmadan çocuk yapmayın da, ne yaparsanız yapın.

Erkekler :KK34:
Evlenene kadar canları çıkar:110:
Evlendikten sonra canımızı çıkarır :KK34:

İşkence gibi geliyorsa git sarıl o sana işkence etsin suratına falan çarpsın ;)

Back
X