• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evli olmak mı bu?

Ya uzgunsun ustune de gelemiyorum ama tatlim bu adamin sana,carpmasi cok yakin bi zaman farkindasin degil mi ?sakin sarilayim falan deme,ailesini bi daha olaya,katma,sana,hakaret etmesine ornegin terbiyesiz demesine izin verme ,tokat da dayaktir,bunun ciddiyetini kavra ,bir daha boyle birsey soylerse minaresiz koy olmadigini ilet,bunu umursayip umursamadigini bilmedigini fakat en ufak bi darpda onu kapinin onune koyacagini soyle

niye gidip sarılasın var onu anlamadım adam şiddetle tehdit etmiş sen sarılırsan bunu normalleştirirsin ve bir dahakine sormaz direk tokat atar .Burnu sürtmeli tabi ki ailesini ön plana atmayın siz kaybedersin kimse ayramın ekşi demez ailem kötü demez. "Böyle yaparsan ben seni anlayamam " deyin çok mu yüksek sesle söyledi ki bu kadar kırdı bu laf sizi

Hayır canim sarılma biraz hatasını anlasın ama sende bir daha ailesiyle kıyaslama kötü olan sen olursun hiç bir erkek annesine laf getirtirmez unutma

Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım var:KK43: Nasıl burnunu sürtebilirim?
Konuşmayın bnce bir süre hemde sizin haklı olduğunuz bir durumda yani ben olsam öyle yapardım hatasını anlamalı diye düşünüyorum ve şiddet içeriğine.de gayeet nrt bi tavır koymalısınız hoşçakalın bide yenimi evlisiniz :KK51:

Bence sarılasin varsa git sarıl butun arkadaslar aksini soymemis ama ben olsam oyle yapardım
10 senelik evliyim cokta mutlu bir evliliğim var bir gece bile kus gecirmedim ne kadar büyük olursa olsun aramizdaki kavgamiz kus uyumak istemedim hic bir zaman

Biraz onurunuzu koruyun
Asla taviz vermeyin
Sarılıp af dileyip kendini vazgeçilmez zannetmesin
Azıcık da kendinizi Sevin . Erkekleri böyle anda mutlu etmeye çalışmayın

Siniriniz gecene kadar konusmayin ve sonra olayin üstüne gidin derim

Adam sana çarparım demiş, lafınında hala arkasında. Ama sen bi duruş sergileyemiyosun. Küs kalmak eziyet , gidip sarılasım var ne demek ya. Yarın çarparsa ağzına o zaman napcaksın. Yaptığı saygısızlığı hata olarak bile görmüyo. Terbiyesizlik yaptysan ağzına çarpar, o onun hakkı derde yaparda. Kafaya bakar mısın!!! Ne sarılması otur oturduğun yere. Ağlamak nedir ya niye ağlıyosun kedi gibi arkadaşım. Burnunu sürttüremezsin sen ben o enerjiyi aldım. Genede sana şunu diyim burnundan getir, sana böyle bişey denmiceni bilsin.

Eşimle çok fena tartıştık hem de boş yere çıkan bir dıyalog sonucunda agzını bozdu.Sokakta çarparım suratına dedıı.Eve geldiğimizde 'beni öyle tehdit etme' falan dediğimde,gerekirse yapacağını söyledi..Bunun üzerine de ben de 'baban annene öyle mi yapıyordu?' dediğimde çılgına döndü.Ben onun annesine babasına öyle bir şeyi nasıl dermişim,annesi ben gibi TERBİYESİZ değilmiş..Ben kötü bir şey demedim ki..sadece empati yapmasını istedim.Beni tokatla tehdit etmesi çok canımı sıktı..Annemden babamdan görmedim ben bunları..Yüreğim çok acıyor..Ağlamaktan helak oldum..Ona rağmen gidip sarılasım var:KK43: Nasıl burnunu sürtebilirim?
Ben boyle konularda serinkanliyimdir. Kusmek bile bi tepkidir onu bile yapmak aksine boyle haksizliga ugramissam onunla konusmam ama tripte yapmam cok gulerim eglenceli davranirum mutlu davranirim ona karsida mesafeli ama tripsiz olurum sonra oda catlar mutlu olmami cekenez cunku kus oldumuz icin o mutsuz olur o zaman laflarimi sakin sakin oturturum hem sinirlerimiz gecmis olur o hatasini anlar bende demek istediklerimi net anlatirim tavsiye ederim bunu yapmanizi.

Size tokat atmayı düşünüp dile getirmesi çok Kırıcı, ağzından çıkan lafa dikkat etmeli insan.
Siz de ailesini örnek göstermeseydiniz keşke.
Umarım hatasını anlar ve sizi üzmez.
O adım atsın, siz değil.

anasini babasini neden katarsiniz ki hemen tartismada.

Şiddetle tehdit etmek ne demek ya bide uygularım demiş bugün bunu söyleyen adam ilerde bi gün söylediğini yaparsa şaşırmam sakın taviz vermeyin kendinizi ezdirmeyin

Gidip sarıl kesin burnu sürtülür, te Allahım yaa bence de tam sopalıksın, ne demek sarilasım var

Back
X