- 3 Ocak 2021
- 235
- 160
- 23
- 38
- Konu Sahibi perihan yay
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paçalı don mupaçalı dona mı takayım
açarım açmam beni ilgildriyor her posta yorm yapma zornulluğu mu var. beğenmiyorsan yazmazsın valla ben bu konuya taktıysam sizin de paçalı dona takmışlğınız varPaçalı don mune alaka.
Maden sende ayni kafadasin neden konu aciyorsun evlenince sende başkalarına hayırlısı veya olsun dersin üzülme yeterki evlen![]()
Hayır avukatı değilim, forumu/siteyi amacı doğrultusunda kullanan bir insanım.avukat misinz ? o benim enerjime laf söyleyecek ne diyecekteim o negatif konuşrken sevgi pıtırcığımı olamam.. düzgün mesaj yazana yazıyorm zaten . ki insanların çoğu negatif laf duyar başına kötü bir şey gelir bu hayattır . auradan değil. o zaman iyi insanalrın başına hiç kötü bir şey gelmemesi lazım ... asıl burada nasıl olsa yüzyüze değiliz diye kendoince laf sokan insanlara tavrım bu... tanımadan açtığım postu beğenmiyor. herkes burda kendnce goy goy olsun diye yazışyıor. bazen açtğım postu unutuyorm... buruaya yazıyorm sonra telefon geliyor arkadaşla konuşunca burayı unutuyorm ..
1.niye evlenmedin 2.çocuk yok mu?? Milletin başka derdi yok çünkü herkes evlenmek zorun değil anlayamıyorlar...İnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
Çünkü bizim insanlarımız evliliği insanın doğalı yalnızlığı ise zorunluluk olarak görüyor. Oysaki evlilik bir tercihtir. Doğal olan kişinin kendisiyle olmasıdır. Eğer ki o yalnızlığınla mutlu değilsen vereceğin bir karardır. Evlilik bir çok bileşen bulunan bi denklemin sonucudur. Seviyor muyum, anlaşıyor muyum, iyi biri mi, mutlu olur muyum gibi soruların cevabından sonra tercih edilecek bir medeni hal durumu. Ama kimse bu soruların cevabını sorgulama gereği bile duymuyor. Çünkü neden? Yaşlanınca yalnız mı kalsınlar amaİnsanlar kadınların evli olmadığını öğrendiğinde neden acıyarak hayırlısı olsun der ki?
amacı nedir soru sormak sohbet vs? ee bende öyle yapıyorm ama gelip de post sahibini suçlar gibi sizin enerjinizden demek hoş mu peki ?Hayır avukatı değilim, forumu/siteyi amacı doğrultusunda kullanan bir insanım.
Hoşunuza gitmeyen yorumlar olabilir, bunun karşılığı sizin yaptığınız gibi ters cevaplar vermek değildir.
Eğer herkes size hak versin, pohpohlasın istiyorsanız buraya yazmamalısınız. Size hak veren değil de mantıklı cevaplar gelince şirazeniz kayıyor.
Şirazesi kaymak: Bir kişinin ya da fikrin yanlış noktaları temel almasından ötürü, çıkarımlarının da yanlış olacağını belirten deyim. · dağılmak.
Mesajı ben de okudum, bende suçlama, dalga geçme, imada bulunma... vs. gibi bir izlenim yaratmadı. Belki o an sizde öyle hisler uyandırmıştır ya da öncesinde üye ile geçmiş bir sohbetiniz, birbiriniz ile ilgili negatif bir durum varsa o şekilde anlamış olabilirsiniz. Tarafsız gözle bakınca ben sıkıntı göremedim.amacı nedir soru sormak sohbet vs? ee bende öyle yapıyorm ama gelip de post sahibini suçlar gibi sizin enerjinizden demek hoş mu peki ?
hanımefndi tabi ki her hayırlısı olsun diyen kötü niyetli değil. burda kadın kadna sohbet olduğu uçun herhlade iş haytımda ki sornlardan değil de genel sornlardan konu açıyorm. 2 defa post açtım diye takıntı zannediyorlar. yaftalıyorlar ( (yafta :Kişiye isnat edilen haksız suçlama )Mesajı ben de okudum, bende suçlama, dalga geçme, imada bulunma... vs. gibi bir izlenim yaratmadı. Belki o an sizde öyle hisler uyandırmıştır ya da öncesinde üye ile geçmiş bir sohbetiniz, birbiriniz ile ilgili negatif bir durum varsa o şekilde anlamış olabilirsiniz. Tarafsız gözle bakınca ben sıkıntı göremedim.
Kişinin amacını da bilemem, hepimiz yabancıyız burada.
Kendi açımdan söylüyorum birisine hayırlısı olsun dediğimde asla acıma, küçümseme hisleriyle söylemiyorum, başka söyleyebileceğim bir şey olmuyor ya da o konuyu bitirme amacı güdüyorum.
Bana da söylediklerinde yine olumsuz herhangi bir hisse kapılmıyorum.
En azından şu sıralar evlilik konusu aklınızı meşgul ettiği için size öyle geliyor olabilir demeye çalışmış genelde insanlar. Geri kalan da geyik yapmış herkes yansın istiyorlar, kıskanıyorlar vs. diyerek.
hatta kadınlar için çalışmasa da olurtoplumun düşünce yapısı bu
Doğ - büyü - oku - iş bul çalış - evlen - çocuk doğur - 2.ci doğur - yaşlan - öl
Bu sıralamaya uymayanı farklı görüyorlar.
Şu anda uyuyamayan bebemi sallıyorum. Mutfak beni bekliyor daha. Keşke bekar olsaydım. O insanlar senin özgürlüğünü kıskanıyor.
Kardeşinizin durumunu anlıyorum bende bekarım yalnızlık korkusundan dolayı üzgün gibi hissettim insan çevresini görünce kendini kıyaslıyor çünkü, evlilik yalnızlığı yok ediyor mu bilemiyorumBunu söyleyenler bekar olanları kıskanıyordur net yani. Ben öyle imreniyorum ki bekarlara. Kız kardeşim evlenmedi hala ve çok üzülüyor-du. Ta ki benim hayatımı, stresimi görene kadar.ev işi, dışarıda iş, evde yemek bulaşık, çocuk bakımı derken tövbe dedi yani. Ben uyku nedir bilmezken o öküz gibi öğlene kadar yatar, akşam yemeğini şipşak atıştırmalıktan yapar, ben çocukla dışarı çıkmak için 5 saat önceden hazırlanırken, o takar koluna çantayı her gün aklı nereye eserse oraya gider. Mis gibi hayat yemin ediyorum. Evli olanlar olarak b.k mu vardı da evlendim demiyorsak içimizden ne olayım sdsfsf
Tadını çıkar tadını, hayat size güzel ohh