Evli olmayan birine bekaret testi doktor nasil karsilar?

1,si hem bekâretin umrunda olmadığını söylüyorsun ama test istiyorsun, karsındaki insana ne ispat etmek istiyorsun?

2.,si başkalarının konusunda bel atı vurursan ,namus bekçisi gibi ahkam kesersen şimdi de seni taşlarlar.

Sen net trollsün ya da psikolojik sorunların var kusura bakma. Burada istemsiz gebelik yaşayan bir bekar kızcağıza etmediğin hakaret kalmadı, inşallah anne olamazsın geber falan yazmıştın. Şimdi de burada konu açıp doktor beni yargılar mı bekaret testi yaptırcam ühühü diyorsun. Gerçekten sağlıklı bir kafada değilsin vallahi hakaret amaçlı falan söylemiyorum senin gibi değilim ama git tedavini ol. Sağlıklı bir ruh halindeki insanın davranışları değil bunlar.

+100000000
Tebrikler yeminle güzel tespit arkadaşın yardıma ihtiyacı var

Hep erkeklrr mi kandıracak birazda o kandırsın, ayrıca her böyle yapanın kırmadığı fındık kalmadı mı olur, evlilik dışı ilişkiye çok karsıyum ama hiç kimseyi de sizin gibi yargılamam,
Millet niye bole cikisiyo bilio musun? Bu konu sahibinin onceki yorumlarina bakarsan baska konularda konusuyla cok tezat seyler soyledi zmninda o yuzden..

Kadın doğumcuya gittiğinizde ilgilendiği şey sizin medeni durumunuz değil. Evli misin bekar mısın diye sorar ve ardından bekarım dersen cinsel yönden aktif misin der bütün olay bu. Evli olman veya bekar okup bakire olmaman senden başka hiçkimseyi ilgilendirmez. Bir de doktor neden kızsın sana? Muayene olmak istiyorum diyeceksin bu kadar basit.

Hep erkeklrr mi kandıracak birazda o kandırsın, ayrıca her böyle yapanın kırmadığı fındık kalmadı mı olur, evlilik dışı ilişkiye çok karsıyum ama hiç kimseyi de sizin gibi yargılamam,
yargılamak mı bu.bi sürü konu açmış hep saçma sapan işlerle uğraşmış.yaşım küçük
dio ki baya küçük belli bu da kırmadığı fındık kalmamış oluo açtığı konulara bakılınca. karşıyım yargılamam dionuz da onun gibi sizde baya çalişkili konuşuonuz.hayatınızda sizi kandıran bi erkek varsa karşılıklı kandırılışıyosanız o sizin sorununuz :D hep erkek mi kandıracak birszda o kandırsın ne demek böyle boş bi hayat olabilirmi.insan önce kendini kandırmamalı :KK52:

Back
X