Evli olup çalışanlar bi bakabilir mi ??'

Herkese iyi geceler öncelikle .. Konuyu fazla uzatmadan anlatmaya çalışacağım ....Eşimle 2 yıllık evliyiz istanbulda yaşıyoruz ....Polis olduğu için gecesi gündüzü yok bende tabi evde yalnız kalıyorum haliyle kendimi iyi hissetmiyorum.. Arkadaş aile çocuk hiçbiri yok .. Sonunda bende çalışmaya karar verdim ve özel güvenlik kimlik kartı çıkardım.. Bugün eşimle bir is görüşmesine gittik evime çok yakın bir Avm de çalışacağım.. Buna tabi mutlu oldum .. Ama evliliğimiz boyunca hep evdeydim eşim ne zaman ne zaman gelse beni evde buluyordu .. Hayatımızda büyük değişiklik olacak bu .. 12 saat çalışacağım sabah 10 akşam 10 ... Nasıl olur bilmiyorum .. Siz evli olup çalışanlara soruyorum sizin hayatınız nasıl oluyor ?? Eşinizle aranızda ki ilişki değişiyor mu ?? Ne bilim .. Bu zaman â kadar hep mutluyduk şimdi nasıl olur acaba ?? Ama çalışmam da lazım .. Evde kendimi çok değersiz ve ise yaramaz hissediyorum .. Fikirlerinize ihtiyacım var ..
daha da mutlu olursunuz...
evinize katkınız olacak...
kendi ayaklarınızın üstünde olacaksınız

Çalışmak gerçekten güzel. Hele ki çocuk yokken ama saatleriniz çok fazlaymış. Çok yorgun eve gelip hemen uyumak isteyebilirsiniz ama yine de deneyin derim. En kötü başka iş bakarsınız.
yemegi 2 gün öncesinden 2 günlk hazırlarsınız..eşinizde ev işlerinde azıcık yardımcı olursa bal gibi olur.

yeni işiniz için hayırlısı olsun, evde sıkıldım diyorsanız bir de böyle deneyin eğer memnun kalmazsanız iş değiştirirsiniz çünkü çalışma saatleri gerçek anlamda uzun, haftada 10 saat fazla mesai ücreti ödemeleri gerekli..

Çalışma saatlerimizin ve hep aynı yani akşam yemeği vs yeme imkanınız yol birlikte bu biraz sıkıntı olabilir

Ama deneyin moral bozmayın

Bir de eskisi gibi her gün yemek yapmıyorum ev bal dök yala değil diye kendinizi germeyin

Çalışma saatleri biraz uzun olsa da, bence çok iyi yapmışsınız. Bir ucundan başlamış olursunuz. Belki ilk zamanlar hem evin yükü, hem iş ağır gelebilir ama biraz zaman verin kendinize.

Eşiniz çok takıntılı, aşırı titiz bir insan değilse bence evliliğiniz iyi yönde etkilenir. Yanlış anlamayın ama insan evde kalınca düşünmeye fazla vakit kaldığından, etrafındakilere sarabiliyor ve bazı şeyleri gereğinden fazla büyütebiliyor. Ama çalışırken, gündem değişiyor, insanın kafası dağılıyor. O yüzden bence daha iyi olur sizin için. Şimdiden hayırlı olsun :)

Herkese iyi geceler öncelikle .. Konuyu fazla uzatmadan anlatmaya çalışacağım ....Eşimle 2 yıllık evliyiz istanbulda yaşıyoruz ....Polis olduğu için gecesi gündüzü yok bende tabi evde yalnız kalıyorum haliyle kendimi iyi hissetmiyorum.. Arkadaş aile çocuk hiçbiri yok .. Sonunda bende çalışmaya karar verdim ve özel güvenlik kimlik kartı çıkardım.. Bugün eşimle bir is görüşmesine gittik evime çok yakın bir Avm de çalışacağım.. Buna tabi mutlu oldum .. Ama evliliğimiz boyunca hep evdeydim eşim ne zaman ne zaman gelse beni evde buluyordu .. Hayatımızda büyük değişiklik olacak bu .. 12 saat çalışacağım sabah 10 akşam 10 ... Nasıl olur bilmiyorum .. Siz evli olup çalışanlara soruyorum sizin hayatınız nasıl oluyor ?? Eşinizle aranızda ki ilişki değişiyor mu ?? Ne bilim .. Bu zaman â kadar hep mutluyduk şimdi nasıl olur acaba ?? Ama çalışmam da lazım .. Evde kendimi çok değersiz ve ise yaramaz hissediyorum .. Fikirlerinize ihtiyacım var ..

E rutin devam ediyor çalışan bir bayan olarak konuşuyorum.
Değişen kısım her ikimizde yorgun oluyoruz.:KK54:
Bu süreçte de ev içinde yapılan temizlik karı-koca diye ayrılıyor.:işsiz:
Buna nasıl yetişirsiniz yemek şu bu anlayış kısmı eşinizde .
Bebekte :anne::anneadayı: :emir_bebek:yokmuş madem en iyi verili yıllarınız diyebiliriz çalışmak için :KK25:
Kolaylıklar.....

Benim eşim de asker.Nöbetleri görevleri oldugu için geldiğinde beni evde bulmak isterdi.Muhasebeci olduğum için aysonu 10 gibi geliyordum ayda 2 kez.Burnumdan getiriyordu.Normalde 9 5 .

Onun yüzünden belgemi almak zorunda kaldım.Kendi işyerimizin açmak için.

Yani saatleri çok çok fazla ama eşin bilerek gelmiş seninle bunu.Sıkıntı etmeyebilir ama 12 saat az Degil.

ben sabah gidiyorum o akşam geliyor o akşam gidiyor ben eve geliyorum bir de çocuk var 5 sene böyle geçti ,bir kaç gün evvel birimi değişti 8-5 oldu (öyle sanıyoruz :D) benim için hayat zordu ama ELHAMDÜLİLLAH gayet idare edebildik. Sizin içinde bu değişiklik iyi olacaktır Hayırlı oslun.

Eşim de ben de sağlıkçıyız. Bazen o 24den çıkıyor ben 24e geliyorum yani 48saat birbirimizi görmüyoruz. Bizim evlilik başından beri böyle olduğu için garipsemedik hiç. Fakat sizin düzeniniz değişecek ama psikolojik olarak bunun gayet normal olduğunu düşünün bence.
Uzun görüşmediğimizde birbirimizi çok özlüyoruz hatta iyi bile oluyor bazen. :KK49:

Hayırlı olsun
İşin eve yakın olması büyük avantaj
Yol trafik derken bizde 8 saat sonra hemen evde olmuyoruz sonuçta
İlk zamanlar bedenen yorar ama alışırsınız

12 saatt cok fazla bırak kocayı kendine ayrıcak vaktin yok bende is arıyorum ama aen azından ya 8 saat yada part time olsun diyee

insan cok yoruluyo 12 saat cok cok fazla sen ona 1 saat daha koy ille bisey cıkarr

işiniz hayırlı olsun. bir de böyle deneyin, olmazsa çıkarsınız ne olacak.

Haha bi yemek yapiom dedin evde oturmayada ben boyle denmesinede kiziyorum hatta.. kendin demissin nerdeyse bisey yapmiom diye.. biz soleyince suclu mu oluyoruz :) naparsan yap banane yaw
1+1 ev çocuk yok eşim in eve geldiği yok temizlik ve yemek dışında ne yapabilirim söyler mısınız ??

işiniz hayırlı olsun öncelikle
çalışan ve çocuklu bir bayan olarak söylüyorum ilk başlarda evet zorlanırsınız ama sistemli yapınca
bir sorun kalmıyor..

Çalışın oturmayın evde. Çalışmak çok daha güçlü yapacak sizi,siz güçlüyseniz ilişkinizde güçlü olacak.

1+1 ev çocuk yok eşim in eve geldiği yok temizlik ve yemek dışında ne yapabilirim söyler mısınız ??
Eşin eve gelmiyorsa sıkıntı çıkmaz.Benimki haftasonu evde oluyor bazen de gündüz geliyor evimiz 1+1 bizimde şuan.Geç bile kalmışsın hatta durumunuz böyleyse.Yemegi eşin de yapar dışardan söylersiniz gerekirse.Daha iyi olur senin için.

Back
X