Evli olup okul okumak

Muaznur

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2017
136
68
13
26
Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?

Bizim bölümde var bi tane teyze, 2 çocuğu var ve ortalaması hepimize taş çıkarır cinsten. İstedikten sonra neden olmasın. Çalışmaktan daha kolay okumak.

Ben uzaktan eğitim okudum simdi atandim çok şükür. İsteyen yolunu bulur yapar yani

Tabiki de okursun. Anneni ve çevreyi dinleme bu konuda 18 yaşındasın daha ne çocuğu. Azim senin içinde olacak, istiyormuşsun da zaten daha ne.

Duyan da yaşın 48 sanacak yaşın 18 daha ne okullar okursun

Ben senin iki katın yaşında zamanında okumuş olmama rağmen işim gücüm çocuğum evim arasında yeniden okuyorum

Sen neden okumayasın

Çocuğun acelesi yok

30 yaşımdan sonra mesleki bir eğitim aldım. şimdi dil kursuna gidiyorum. oluyor yani takma kafana.
çocuk düşünme şimdilik. yaşın küçük kendin için birşeyler yapmadan böyle sorumluluklar alma. rahat rahat okursun merak etme. azmini kaybetme yeter.

Okursun, he de geç. Sinirini bozacak insanlarla annen de olsa konuşma bu konuyu ve bildiğini yap. Senin yerinde olsam çocuk konusunu biraz ertelerim o kadar.

18 sin neler neler yaparsın sadece iste ve çalış ve atan inşAllah çocuk düşünme dört beş yıl . Meslegını al eline

Evlendim.
Çalışıyordum.
Aynı zamanda okuyordum.
Fıstık gibi yürüttüm hepsini.
Tabi bir detay var. Evliliğimi de kendimi de kocama adamadım. Kendi isteklerimi gerçekleştirmek için evliliğimde bazı kurallar koydum.
Mesela yemek olayı. Ben çalışan ve okuyan kadınım. Öyle her daim önüne masa kuramam dedim. Her daim ev pırıl pırıl olsun dersen yanılırsın dedim. Zamanımı eğitimime ve kariyerime harcadım. Elimden geldiğince (kendimi hırpalamadan) evimle de ilgilendim.
Sonuç, evli, çocuklu, kariyerli ve tahsilli oldum.
Mutluyum.

Herkes okursun demiş evet teoride öyle isteyen yapar, lakin pratiğe gelince bunu yapman için sana pamuk gibi bir koca lazım, ani çıkışları var bana karşı demişsin bi yorumunda, senin dersin sınavın olacak tamam hayatım ben yemeği hazırlar önüne getiririm diyecek bir koca mı bu? Ya da temizliği şunu bunu yapamayacak olduğunda canın sağolsun diyecek mi?
Bir diğer konu herkes 4 5 sene çocuk yapma demiş adam dese ki biz evlendik ben çocuk istiyorum ne olacak o zaman, baştan konuştun mu ben evlenip okucam çocuk istemiyorum 4 5 sene diye, konusmadıysan adam haklı olur çünkü

Okursun tabii ki. Yeter ki sen iste inan ve dışardan kimseyi duyma.
Bir de çocuk konusu seni yavaşlatır yaşın da küçük. Okula öncelik verecek zamanın var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…