Evli olup okul okumak

kesinlikle katılıyorum, 18 çok erkendi okuyacaktın madem neden evlendin, ha okunur bişey diyemem ama annenin evindeki gibi rahat olur mu, yemek bulaşık ev çamaşır varda var yani, üzüldüm senin adına kınamıyorum bende erken evlendim, 22 de ama ben okudum memur olmuştum, bi senede kendi paramı yedim sonra evlendim, erken mi erken hemde çok erkenmiş şimdi farkına vardım

Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Evlilik neden okulunu engellesin ki? Tabiki de okursun. Kulak asmayin yapamazsin diyenlere. Kendileri yapamamislardir muhtemelen. 21 yasindayim. Ben yaptim. Cocugumda var ayni zamanda.

Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.

Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.

he bekle okursun.

ayh niye okuyamasın diyen idealist arkadaşları şöyle alalım.

ayrıca sahte konu filan mı bu 2 görümce 4 elti demişsin.
görümceler bekar diyelim burası zaten 10 kişi etti. sen ve kocan 12. kv ve kp ile 14. çocukları saymadım bile.

14 kişi villada mı yaşıyosunuz nasıl ev orası?

Ya
Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Yaşın daha çok küçük ne çocugu bende evliyken okuyacağım okulum yarım şu an ve gayette olur eger istersen ama tabiki eşinin destek olması lazım kimseye kendini kanıtlmak zorunda degilsin eger içinde ukte kalacaksa sadece eşini dikkate al onu ikna et herkes yapamazsın evlendin hayatın bitti diyecek sana ama takma kimseyi yaparsın

Yaparsın. Doktora bile yaparsın

Neden okumayasiniz ki bu tamamen size ve esinize bagli
Brnce cok da guzel olur kendi evinizde rahat rahat derslerinizi calisirsiniz
Yasiniz cok kucuk cocuk Allahin izni ile olur daha cocugun sorumlulugu baya zor ben 30 yasindayim hala herşeye hevesim var ama cocugum kucuk, once hayalleriniz cocuk sonra ki is

Tam yaparsın diyecektim şunu okuyunca vazgeçtim. Ben olsam boşanır o okulu bitirirdim. Ev ev üstünde olmaz derler, sizde kaç ev kaç ev üstünde. Adam kaçıyor muydu da 18 inde evlendin ki? Evlilik çok da matah bir şey değil ki. Filmlerdeki gibi sonsuza kadar hep artan bir aşk ile devam eden bir şey de değil evlilik. Hele böyle sülalecek birarada yaşanan yerde ne kadar aşk olabilir ki?
Evet ben yaptım. Evliydim. Bir de oğlum vardı. Evleneceğim diye yarım bıraktığım doktoramı tamamladım yıllar sonra. Evliyken zor. Çok zor. Uykularını feda ediyorsun, bir sürü bir şeylerden fedakarlık yapıyorsun.
Ama be güzelim 40 kişinin aynı evde yaşadığı yerde nasıl ders çalışabilirsin ki? Çoluklu, çocuklu, her kafadan bir ses. Vangur cangur...
Hele koca diye başına aldığın adamın, seni ayrı eve çıkaramayıp anasının evine sokan adamın, sana ders mi çalıştıracağını sanıyorsun?
Bu devirde böyle yaşamak kaldı mı? Sen kendini yakmışsın. Ömür boyu köleliği seçmişsin...Çok üzüldüm. Geçmiş olsun.

18 yaşındasın ektili görümcesi eve gelin gittin hep birlikte yaşıyorsunuz. Çocuğum seni zorla mı evlendirdiler yoksa kaçtın mı? Okulunu bitir bir şekilde,eşini işle okulu bitir

tabiki okursun, okumalısın. okumak zorundasın.
benim sınıf arkadaşlarımdan en az 5 tanesi 60 yaş üstüydü, düşün bir de hukuk fakültesi.
bizden daha başarılılardı hem de. torun çoluk çocuk vs. ama helal olsun. sen daha küçücüksün ayrıca, o yaşta evlenmişsin geleceğini bari garanti altına al. kimseye eyvallahın olmasın. sonra boşanmak istiyorum ama imkanım yok, nereye giderim ne yaparım diye konu açmak zorunda olmazsın en azından. Lütfen oku...

Bende 18imde evlendim ve üniversiteye başladım örgün okuyorum 3. senem bitti şimdi de hamileyim mezuniyete bebişimle gidicem inşallah . İstedikten sonra yapılamayacak hiç birşey yok. Ayakların üzerinde durmaya bak derim :)

Cok istiyorum okumak

Ben okurken evlendim. Annemin evindeyken de a dan z ye her işi ben yapıyordum zaten. Bunu bilmiyormuş gibi herkes bana "okula giderken nasıl evin sorumluluğunu nasıl ustleneceksin kocana bakacaksın yemek temizlik yapacaksın" dedi. İyi de ben zaten bu işleri her zaman yapıyordum senelerdir okuluma rağmen. Farkeden bişey olmayacaktı. Evlendim. Aynen düşündüğüm gibi oldu. Hatta annemin evindekinden daha rahat

Cok istiyorum okumak
oku o zaman canım. kimse engel olamasın sana..arkadaşım veterinerlik okurken evlendi 2. sınıfta, sonra bir de bebişi oldu. şimdi de mezun oldu. bu insanlar yapıyorsa sen de yaparsın. kendine güven, kendinden başkasına güvenme bu yüzden oku. her şeyden önce kendi hayatının ipleri kendi elinde olsun ve eğitimli bir anne ol.

düzeltme;

senin okumana destek olmayan bir eşin varsa eğer zaten yol yakınken hatandan dön. hiçbir şey için de geç değil.

Okurken evlendim. 2.çocuğuma 7 aylık hamileyken odtü den doktora diplomami aldım.
Genceciksin, peppee sarkisindan alinti yaparak devam edeyim "istersen sen başarirsin, zorlukları hep aşarsın, hemen durup pes etmeden hep çok çok çalışmalısın"
Yani demem o ki sana bağlı okuman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…