- 26 Mayıs 2015
- 4.989
- 5.513
- 158
- 34
kesinlikle katılıyorum, 18 çok erkendi okuyacaktın madem neden evlendin, ha okunur bişey diyemem ama annenin evindeki gibi rahat olur mu, yemek bulaşık ev çamaşır varda var yani, üzüldüm senin adına kınamıyorum bende erken evlendim, 22 de ama ben okudum memur olmuştum, bi senede kendi paramı yedim sonra evlendim, erken mi erken hemde çok erkenmiş şimdi farkına vardımHerkes okursun demiş evet teoride öyle isteyen yapar, lakin pratiğe gelince bunu yapman için sana pamuk gibi bir koca lazım, ani çıkışları var bana karşı demişsin bi yorumunda, senin dersin sınavın olacak tamam hayatım ben yemeği hazırlar önüne getiririm diyecek bir koca mı bu? Ya da temizliği şunu bunu yapamayacak olduğunda canın sağolsun diyecek mi?
Bir diğer konu herkes 4 5 sene çocuk yapma demiş adam dese ki biz evlendik ben çocuk istiyorum ne olacak o zaman, baştan konuştun mu ben evlenip okucam çocuk istemiyorum 4 5 sene diye, konusmadıysan adam haklı olur çünkü
Evlilik neden okulunu engellesin ki? Tabiki de okursun. Kulak asmayin yapamazsin diyenlere. Kendileri yapamamislardir muhtemelen. 21 yasindayim. Ben yaptim. Cocugumda var ayni zamanda.Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.Herkes okursun demiş evet teoride öyle isteyen yapar, lakin pratiğe gelince bunu yapman için sana pamuk gibi bir koca lazım, ani çıkışları var bana karşı demişsin bi yorumunda, senin dersin sınavın olacak tamam hayatım ben yemeği hazırlar önüne getiririm diyecek bir koca mı bu? Ya da temizliği şunu bunu yapamayacak olduğunda canın sağolsun diyecek mi?
Bir diğer konu herkes 4 5 sene çocuk yapma demiş adam dese ki biz evlendik ben çocuk istiyorum ne olacak o zaman, baştan konuştun mu ben evlenip okucam çocuk istemiyorum 4 5 sene diye, konusmadıysan adam haklı olur çünkü
Onlar bekar tabikiOnlar evli mi peki herkes tercihini yaşıyo
Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.
Yaşın daha çok küçük ne çocugu bende evliyken okuyacağım okulum yarım şu an ve gayette olur eger istersen ama tabiki eşinin destek olması lazım kimseye kendini kanıtlmak zorunda degilsin eger içinde ukte kalacaksa sadece eşini dikkate al onu ikna et herkes yapamazsın evlendin hayatın bitti diyecek sana ama takma kimseyi yaparsınMrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Yaparsın. Doktora bile yaparsınMrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Tam yaparsın diyecektim şunu okuyunca vazgeçtim. Ben olsam boşanır o okulu bitirirdim. Ev ev üstünde olmaz derler, sizde kaç ev kaç ev üstünde. Adam kaçıyor muydu da 18 inde evlendin ki? Evlilik çok da matah bir şey değil ki. Filmlerdeki gibi sonsuza kadar hep artan bir aşk ile devam eden bir şey de değil evlilik. Hele böyle sülalecek birarada yaşanan yerde ne kadar aşk olabilir ki?Malesef ben iki gorumcem 4 eltimle ayni evde yasiyoruz. Esim bana herkesin isi bitmeden oturma der.yani okuyamam hayatimla oynadim grcekten esiminde egerki brz bana krsi sevgsi olsydi okdr okumak isterken en azindan birz arkmda dururdu.
Cok istiyorum okumaktabiki okursun, okumalısın. okumak zorundasın.
benim sınıf arkadaşlarımdan en az 5 tanesi 60 yaş üstüydü, düşün bir de hukuk fakültesi.
bizden daha başarılılardı hem de. torun çoluk çocuk vs. ama helal olsun. sen daha küçücüksün ayrıca, o yaşta evlenmişsin geleceğini bari garanti altına al. kimseye eyvallahın olmasın. sonra boşanmak istiyorum ama imkanım yok, nereye giderim ne yaparım diye konu açmak zorunda olmazsın en azından. Lütfen oku...
Cok istiyorum okumak
oku o zaman canım. kimse engel olamasın sana..arkadaşım veterinerlik okurken evlendi 2. sınıfta, sonra bir de bebişi oldu. şimdi de mezun oldu. bu insanlar yapıyorsa sen de yaparsın. kendine güven, kendinden başkasına güvenme bu yüzden oku. her şeyden önce kendi hayatının ipleri kendi elinde olsun ve eğitimli bir anne ol.Cok istiyorum okumak
Gorucu usulu oldumadem okumak istiyordunuz niye evlendiniz bu yaşta
zorla mı oldu
siz o evden markete bile izinsiz gidemiyorsunuzdur
boş hayallere kapılmayın bence
ya da çok istiyorsanız o evden kurtulun
Gorucu usulu oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?