Evli olup okul okumak

Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Evliyim ve yarın lys ye gireceğim :) istersen yaparsın

Ne demiş ünlü düşünür özgür kız çocuk da yaparımmm kariyer de ! :)
Dip not: çocuk olunca yüksek lisans terkim. Ama elbet bir gün başlayacak ve bitireceğim 98 yaşımda da olsam o yüksek mühendis ünvanı alınacak

Mrb arkadalar ben 18 yasndyim 9 aydir evliyim okulu birakarip evlendim ve okulumu okumak istiyorum.acaba okuyabilirmiyim cogu kisi evlendikten sonra yapamazsn annem de anca cocuk dogursun diyor acaba gercekten eski azmim olmasmi yapamazmiyim?
Yapabilirsin bunun en iyi örneği benim. 4 sene gittim evliyken okula bu sene mezun oldum tabiki çok kolay olmadı benim bölüm de zordu esin destekcin olursa oku derim

Evliyken okul okunur tabiki.Ama ben bazı şeylerin bütün olduğunu düşünüyorum yani tamamiyle üniversite hayatını yaşamak lazım.Arkadaslarla final haftaları sabahlamak,konserlere gitmek,ev partileri yapmak.

Hayatımın en güzel zamanı üniversite hayatımdı muhtemelen.Yetişkinsin ama sorumluluklar boyunu aşmamışken yaşamak çok keyifli.Ailenizde de herkes okumuş cidden ne vardı bu yaşta evlenip kendini elaleme hizmetçi edecek?

Boşanmak için ailenin yanına dönmüşsün demek ki arkandalar.Dön ailenin yanına sınava hazırlan bu medeniyetsiz kocanı da boşa.Daha çok gencsin yazık etme kendine.Kimse de bi şey diyemez zaten kazanıp gidersin 1 sene sonra kim ne desin?Yoksa annenin dediği gibi anca çocuk doğurur durursun,mahvetme hayatını

Okursun tabii ki, istedikten sonra her şey olur.
Bahanen değil hedefin olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…