evli olupta kocası askere gitmeyen varmı:(?

demircool

Nirvana
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
4.244
22
643
kızlar eşim askere gitmedi.evliyim bebişim var.ünüversite okuyordu 4 yılllık bitiremedi haliyle kısa dönem de yapamayacak bu gidişle.şimdi tekrar öss ye hazırlanıyo bakalım kazanırda bitirirse kısa olur.tabi o zamana kadar kısa dönem kalkmassa.bu sıralar iyiden iyiye kafama takmaya basladım bu askerlik mevzusunu.varmı bbenim gibi olansenağlama senağlama senağlama

ah cnm bnm üzülme sakın.gelir de geçer merak etme.sen güzlece beklersin bebişine kendine vakit ayırırsın o da gider gelir hayırlısıyla..hem izinlerinde sen gidersin o gelir derken zaman çabucak geçer..
sen yine şanslı hisset kendini,benim yeni evli hem de sen gibi bebekli iş arkadaşlarım var çeşitli illerden gelen,eşlerinin işyerleri geldikleri yerde olduğu için ayrı ayrı yaşıyorlar,izinlerde ancak görüşebiliyorlar.herkesin başına bu durum gelir,onlar dayanıyorsa sen de dayanırsın inşallah

canım öyle ama onlar ayrı evdemi kalıyorlar.ben kaynanayla biraz da kendi ailemle kalıcam.bu durum beni cok üzüyorr

canımcım olsun hem bebişinle ilgilenirken vakit geçer evde yalnız bunaladığında

kayınvalidene biraz sıkılıncada kendi evine geçersin canımcım üzülme şimdi

benim arkadaşlarım yalnız kalıyor.hele bir tanesi bebeğiyle kalıyor annesini yada kayınvalidesini çağırıyor sürekli çünkü yalnız kalmak çok zor be canım..
bence iyi edersin ya annenle ya kayınvaliseyle kalırsan..yalnızlık çekilmez ki ne yapacaksın evde tek başına.vakit bile geçiremessin zaten.
ama kayınvaliden öyle pek te beraber yaşanılacak biri değilse kendi annende kal madem eşin karşı çıkarmı buna?
tabi senin isteğin de önemli,kendi evinde kalmanı istemiyormu?

ben ankarada kiradayım.eşimle ailelerimiz cok yakın.ama kaynanayla anlasamayız pek.askere gidince ankarada kalamam.memlekette kendi evim var ama kaynanayla aynı bahcede

bende nişanlıyım ve evlendiğimizde askerliğini yapmamış olcak yapmasını bekleyemeyız minimum zaten 1 yıl var evlenmemize bide askerlik beklersem oooo şimdiden düşünüyom

valla ben 6 aya zor diyodum bide kısa donem kalkcakmış naparız bilmiyorum oyle bişey ki 2 mizin ailesi farklı sehirlerde oturcaklar biz baska sehirde yani 2 gun annemde 3 gun kayınvalidemde kalıyım diyemiyorum yani cok sıkılırım

Canım kendini üzme benimde eşim askerde 9.ayımız bitmek üzere Allahın izniyle vakit nasıl nasıl geçiyor ve eşin bunu eninde sonunda yapcak bir an önce yapması en doğrusu bana göre

eminim çok zor olucak hele cocukla daha zor....allahtan ben eşimle tanıstıgımda askerliğini yapmıştı..
kusura bakmayın ama aslında askerliğini yapmadan evlenenlere kızıyorum...gerçekten 2 taraf içnde çokzor neden bekleyip askerlik bittikten sonra evlenmezler anlamıyorum...ama tabi herkesin kendine göre nedenleri vardır...allah yardımcınız olsun..

bizde askere gitmeden evlendik ama çok şükür atlattık eşim c.tesi askerden geldi
çok zor anlatılacak gibi değil ama bir şekilde geçiyor bizim kısa dönem olmasına rağmen ömrümden ömür gitti ALLAH yardım etsin herkese

Back
X