Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

Niye böyle birşeye gerek duyulur ben bunu anlamıyorum ki?
Meraktan mı?
Değişiklik arayışından mı?
Tanımadığına derdini daha kolay anlatmanın verdiği hafiflikten mi?
Eziklikten mi?

Aldatma sayarım yada saymam konuşma içeriğine bağlı olur benim için.
Ama böyle birşeye yönelmiş olması esas problemdir.

Tamamen aldatmadir.

Arkadaslar isin kötü tarafi ne biliyormusunuz?!

Bazi bayanlar, eslerinden hirslarini almak icin bu tür meselelere giriyorlar ve sonunda isin icinden cikamiyorlar. Yani söyle diyeyim, sohbet sakaylan basliyor, fakat sonu hüsrana ugruyor.

Yani eslerinden hirs alirken aslinda sadece kendilerini aldatmis oluyorlar, amma ve lakin, bunu cok gec anliyorlar. Bu kendini kandirmaktan baska bir sey degil bence. Halbuki esinin degerini bilse ve herseyi esiyle paylasmak istese, cok daha güzel olmazmi.

Ben nasil esimin baska bir bayanla konu ne olursa olsun gorusmesini istemiyorsum ve hos karsilamiyorsam esimde benim icin ayni seyi dusunur.Ne geregi var elin adamiyla oturup konusmamin konu ne olursa olsun sonucta muhabbet sohbet.Yanlis kesinlikle aldatmaya girer...

Bence de kesinlikle aldatmadır.
Sanal alem diye insanlar normalden daha rahat oluyorlar zaten.
Sinir oluyorum kaç kişinin yuvası yıkıldı bu yüzden.
Aldatma sanal, boşanma ve yaşanan acıla reel oluyor hep.

arkadaslar millet artık gereksimden degil can sıkısı merak neyın ne oldugunu bilmek için aslında igrencbiyer

valla benim esim böyle bişey yapamaz yaprsa ve farkedersem bunu aylarca belkide yıllarca dile getirir zehir ederim hayatını.ben kesinlikle yapmam zaten.ama yapanlarnda haklı bi nedenleri vardır belki bilemem.

bencede evli bayanın konuşması normal değil bende hoş karşılamıyorum hakikaten kaç kişinin yuvası yıkıldı bu yüzden ama bazı gerekli şey için kullanılırsa kötü değil yani insanın amacına bağlı bence

insanlar iletişimde bayan yada erkek farketmez her insanla sohbet edebilirler önemli olan bence sohbetin altında yatan niyettir.arayışdan bahsetmiyorum ama.yani onunla bununla konuşan sevgiyi dışarda arayan insanlara değil benim söylediğim.ben mesela ara sıra okeye girerim orda sohbet ederiz.kısa sohbetlerden hangi şehirde ne olduğunu öğrenirim.ne yani ben eşimi aldatmış mı oluyorum.ama erkek için farklı.eşimin böyle bir sohbete katılmasını istermiyim bilemiyorum..diğer kadınlar benim kadar objektif olmayabilir ve asılabilir kocama.bence dedğim gibi niyetle alakalı bir şey bu.

sonuna kadar katılıyoruma.s

sıze katılıyorum arkadaşlar eşimde bana aynı şeyı yaptı msn den kızlarla konuşurken yakaladım onu önce inkar etti sonra kabul onu bırakıcamı kızımla benı aldattını onu hiç bi zaman affetmıycemı söyledım çok kötü kavga ettik bana göre aldatmadır aldatma illaki yatagına yatmakla olmaz bana bi dünya laf kalabalıgı yaptı ve ona yalan söyledını ve inkar etmenın faydasının olmuycanı söyledım ve yatakları ayırdım şimdi köpekler gi bi pişman ama ne fayda

Bence de kesinlikle aldatmadır.
Sanal alem diye insanlar normalden daha rahat oluyorlar zaten.
Sinir oluyorum kaç kişinin yuvası yıkıldı bu yüzden.
Aldatma sanal, boşanma ve yaşanan acıla reel oluyor hep.

katılıyorum arkadaşım aldatma illaki yatagına almakla olmaz ve evli olmayanlar bunu anlayamaza.s.Şeniza.s.a.s.

eşimin tanımadığı bir kadınla sanalda sohbet ettiğini görsem yada duysam (niyeti falan düşünmeden) aldatılıyormuyum diye düşünürüm. aynı şey benim içinde geçerli. çifte standart olamaz.

eşimin bilgisi dışında deniliyor ya,burada bilgisinin olup olmaması önemli değil. keza hangi eş yada sevgili tamam hayatım tanımadığın istediğin kişiyle buyur konuş der. var sa da kişiliğinden şüphe duyarım ben...normal insanlar tepki verir ve kabul etmez...

Her ne olsursa olsun içeriği hıç önemlı değil.eger eşinden ayrı gızlı bır görüşme yapıyorsan bu aldatmadan başka bı şey değildir. yani karşı tarafı kandırmak guven sarsmaktır.Aldaltma zaten beyinde başlar ve devamıda gelir .bugun masumca yazışıp daha sonra buluşan o kadar çok kişi var ki...Ve bunu bir kere yapan devamınıda getrır.Yani evli olupta sanal sohbet yapmak aldatmadır..evlılığede baglamayalım sevgılı olupta yapmakta hoş degıl bence Bi sevdıgın, kalbınde bırısı varsa bu tarz şeyler yapılmamalı dıyorum.İyi paylaşımlar

neden aldatma olsun.hadi havadan sudan insanca konusmalar yapıyorsan.cok sacma bence.gercek bir arkadaslık sohbeti yapıyorsan sorun yok bence.

neden aldatma olsun.hadi havadan sudan insanca konusmalar yapıyorsan.cok sacma bence.gercek bir arkadaslık sohbeti yapıyorsan sorun yok bence.

öncelikle,birisinden gizli yaptığınız her neyse,o kişiyi aldatmaktır bana göre.
aldığınız bir giysiyi eşinizden saklarsınız,sigara içersiniz ama babanızdan gizlersiniz,kk ya üye olur ama buraya yazdığınız yazıyı eşinizin görmesini istemezsiniz(bazı başlıklarda annesinden böyle şikayet ettiğimi eşim bilse çok kızar yazıları okudum)v.s
bunları çok örneklendirebiliriz.
evet gizlemek aldatmaktır.

tanımadığımız biriyle gerek internet ortamında gerek günlük yaşamımızda sohbet etmek,eğer bunu birilerinden saklamıyorsak açık açık yapıyorsak aldatmak neresinde?
her şeyin altında bir kötü niyet aramayalım derim.

ama açık açık yapılanlardan bir diğeri huzursuz olabilir.o zaman onu rahat olması konusunda ikna edemezsek, onun huzursuz olmaması adına,illa da ben yaparım demek anlamsızdır.

sevgili arkadaşlar sonuç olarak kendimize güvenelim,insanlara güvenelim.a.s.

Kesinlikle hos karsilamam ,,tereddutsuz cingar cikartirim evde , cocuklarim icin korumam gereken bir yuvam var,,, ne alaka internette sanal muhabbetmis,,, istiyorsa muhabbet yapsin erkek arkadasi yada benle,,,
DERYAZEN VE KUMSALLL insan kendine guvenir yada kocasina birazcikta olsa tanidigi icin guvenirsin ama sanal ortamdaki karsi taraftakinin niyetini nerden bilebilirsin,,, bunu unutma bekarsin cogu erkek malesef hazir olda bekler birde sen yol verirsen vay haline! Erkege fazla musamaha olmaz sonucta sen zararli cikarsin.

Back
X