Evli olupta sanal sohbet yapanlar,sizce bu bir aldatmamidir yoksa degilmidir?

evinde net bağlı olupta bir kez bile bir erkekle sohbet etmedim diyene inanasım gelmiyor.. hiç mi oyun sitesine girmiyorsunuz? e ben bi okey oynadım diye şimdi aldatan kadın konumundamıyım?
tuana nın pembe panjurlu cümlelerinide çok sevdim, söylemeden geçemiycem:))

evimde net var ve kimseyle sohbet etmedim.bence aldatmadır.aldatma sadece ihanet değil ki bence eşlerin birbirlerinden hbrsiz bir şeyler yapması özellikle bu gibi şeyler yapması bence aldatmadır.yani birileriyle sohbet etmek insanın kendini aldatmasıdır.tanımadığım insanla ne paylaşabilirim ki onun bana ne faydası olabilir ki.bu da benim şahsi düşüncem yani herkes özgür dimi yasengözlerimebaksanab

Bence aldatma değildir ama hoş bir şey de değildir...Sanalda arkadaş olarakta olsa ne eşim konuşmamı ister ne de ben konuşurum.. Ama real yaşamda alış veriş yaparken yada toplu taşıma araçlarında yaşadığımız sözlerle ve gözle yapılan tacizleri eşlerimiz ne kadarını biliyor...Eşlere bahsedildiğinde sorun çıkabileceği için bahsedemediğimiz bu durum hangi sınıfa giriyor?
Eşlerden habersiz olan herşey aldatmadır diyen arkadaşların cevabını bekliyorum...

Son düzenleme:
bazı arkadaşlar öyle bi konuşuyolarki insanın gıpta edesi kıskanası geliyo ama ben inanmıyorum bu arkadaşlara önce eşimden sonra çevremdeki tanıdıklarımdan biliyorum ki eşler dışarda çok sohbetkarken evlerinde eşlerine aynı sohbeti aynı yakınlığı gösteremiyolar malesef ve öyle sıkıntılar yaşıyoruz ki bazen bunu en yakın arkadaşınızla ya da ailenizden biriyle paylaşamıyorsunuz şahsen eşim beni sohbet konusunda çok yalnız bırakıyor evi neredeyse otel gibi kullanıyor annemle bir şey konuşamıyorum ne zaman bir derdim sıkıntım olsa telefona sarılıp annemi arasam öyle laflar ediyor ki sonun da ya kavga ediyoruz ya da kavga etemek için apar topar telefonu kapatmak zorunda kalıyorum sanırım tuananın bahsettiği pembe panjurlu evlerinde yaşayan çok değerli arkadaşlarımın eşleri çok iyi bir dert ortağı aynı zamanda ki nette sohbet mi olur başka bir erkekle bazı şeyler paylaşılır mı gibi ahlak abidesi olup çıkıveriyorlar
ben inanmıyorum bu şekilde ahkam kesenlere

Bence aldatma değildir ama hoş bir şey de değildir...Sanalda arkadaş olarakta olsa ne eşim konuşmamı ister ne de ben konuşurum.. Ama real yaşamda alış veriş yaparken yada toplu taşıma araçlarında yaşadığımız sözlerle ve gözle yapılan tacizleri eşlerimiz ne kadarını biliyor...Eşlere bahsedildiğinde sorun çıkabileceği için bahsedemediğimiz bu durum hangi sınıfa giriyor?
Eşlerden habersiz olan herşey aldatmadır diyen arkadaşların cevabını bekliyorum...

slm.bu kişilere göre değişir ister anlatırsınız ister anlatmazsınız bana sorarsanız ben anlatırım başıma gelse gelmedi ama gelse anlatırım.sorun çıkar mı bilmem yani en fazla kızar ben olsaydım falan filan der ama ben olsam söylerdim,birazda kadınlarda bitiyor iş giyimime dikkat ederim,evli bi bayana göre de hareket ederim yani bana laf atma olasılığı daha düşükjeyyar

bazı arkadaşlar öyle bi konuşuyolarki insanın gıpta edesi kıskanası geliyo ama ben inanmıyorum bu arkadaşlara önce eşimden sonra çevremdeki tanıdıklarımdan biliyorum ki eşler dışarda çok sohbetkarken evlerinde eşlerine aynı sohbeti aynı yakınlığı gösteremiyolar malesef ve öyle sıkıntılar yaşıyoruz ki bazen bunu en yakın arkadaşınızla ya da ailenizden biriyle paylaşamıyorsunuz şahsen eşim beni sohbet konusunda çok yalnız bırakıyor evi neredeyse otel gibi kullanıyor annemle bir şey konuşamıyorum ne zaman bir derdim sıkıntım olsa telefona sarılıp annemi arasam öyle laflar ediyor ki sonun da ya kavga ediyoruz ya da kavga etemek için apar topar telefonu kapatmak zorunda kalıyorum sanırım tuananın bahsettiği pembe panjurlu evlerinde yaşayan çok değerli arkadaşlarımın eşleri çok iyi bir dert ortağı aynı zamanda ki nette sohbet mi olur başka bir erkekle bazı şeyler paylaşılır mı gibi ahlak abidesi olup çıkıveriyorlar
ben inanmıyorum bu şekilde ahkam kesenlere

canım ben üstüme alınmıyorum bu laflar için ama eşimle evet her şeyi konuşuruz,ailemle konuşamadıklarımı bile eşimle konuşurum bi iletişim problemim yok yani.o yüzden belki de ihtiyaç duymuyorum.ama ben evli insanların bu şekilde davranmasını tasvip etmiyorum .bu benim kendi fikrim,ahlaksızlık mı değilmi o da kişiye kalmışsengözlerimebaksanab.eşinle umarım iletişim sonunuzu çözersiniz cnm a.s.

yaptığı sohbete göre değişir ama evli olsan böyle bir sohbeti pekte hoş karşılamam sevdigimi herkesden kıskanırım bennn..:enbuyukkk::enbuyukkk:

ben buna siddetle karsiyim. sizde neden aldatirlar eslerini bazi insanlar? cünkü eslerinde bulamadiklari bir seyi disarida ariyorlar yanigözleri disarda. Sanal aleme takilan bi insanda demekki arayis icerisinde. Belki "o niyetle konusmuyorum" diyenler aceba karsidaki hic görmedikleri insanin niyetini anlayabilyorlarmi? Ya ayartmaya calisoyrsa evli birini? o da konusmasin iste. Oraya harciycagi vaktini gitsin de karisiyla gecirsin. Hem sohbete göre degisir diye bir sey de anlamam ben. Neden bilyiormusunuz? Cünkü bence eger birine zaman ayiriyorsaniz, onu seviyorsunuz demek. Sevmediginiz bir seye zaman harcamayi severmisiniz? Kim severki bunu? Eger bir es sanal sohbet yapiyorsa, demekki ordaki ortami esinden daha fazla seviyor...

Son düzenleme:
adı üstünde sanal arkadaşlar.Sanalda, özellikle okeyde kim ne kadar doğru söylüyor ki..Ayrıca orda muhabete değecek insan bile yok..real hayatta güvenemezken kimseye,sanalda kimle neyi paylaşacaksın..Ha paylaşılıyorsa da bişeyler( kusura bakmasın kimse), normal değil.Eğer dertse paylaştığın,yüzünü bile görmediğin bırakın yüzünü, adının bile doğruluğundan emin olmadığın o x kişiye anlatılıyorsa bişeyler ben o kişinin aklından şüphe ederim.hemcinslerimden bahsetmiyorum yanlış anlaşılmasın.aldatmadan önce bu sanal alem sohbeti karşı cinsle (salaklık).............

evli bir bayanın yabancı erkekler le görüşmesindeki mantığı anlamıyorum ne ilgilendirir beni...
sanal alemi bırak kaldığı iş cevremde bile seviyeli olmakta yarar görürüm..adam evli diye bana takılmıcak diye bir kural yok..selamdan öteye gecmem..çünkü iki farklı cins ve duygular söz konusu..
bence cok yakışıksız ...sanal görüşme 1 sefere mahsuzsa tam olarak aldatma olmaya bilir fakat düzenli aynı kişiyle sohbet edildiğinde aldatmaya dönüşmesi muhtemeldir...
oyüzden uzak durmak gerkir

Evli insanlar,ya da sevgilisi olanların sanal alemde tanımadıkları karşı cinsle yaptığı sohbet tabiki aldatmadır,çünkü zamanla aralarında yakınlaşma olabilir,gittikçe işin sonu başka yerlere kayabilir.

slm.bu kişilere göre değişir ister anlatırsınız ister anlatmazsınız bana sorarsanız ben anlatırım başıma gelse gelmedi ama gelse anlatırım.sorun çıkar mı bilmem yani en fazla kızar ben olsaydım falan filan der ama ben olsam söylerdim,birazda kadınlarda bitiyor iş giyimime dikkat ederim,evli bi bayana göre de hareket ederim yani bana laf atma olasılığı daha düşükjeyyar

slm. İstanbul'da yaşıyorum ..19 yıllık evliyim ve anneyim.Giyimim ve davranışlarıma dikkat eden biriyim.Büyük şehirde hertür insan var...Ne kadar dikkatlide olsanız şerefsizler,her zaman ve her şekilde şerefsizlikte bulunuyorlar...Eşime elbetteki bahsettiğim olaylar var,fakat her olayıda bahsedersem onu iş yerinde huzursuz edeceğimi bildiğimden bahsetmemeyi uygun buluyorum...:teselli:

bence de aldatmadır.ne o başkasıyla konuşmak.insan eşiyle paylaşır herşeyini.valla ben çok kıskancım.öyle eşimin başkaasıyla konuşmasını kabullenemem.

Her ne sohbeti olursa olsun eşlerin bilgisi dışında yapılan sohbet aldatmadır ..aldatma sadece cinsellik vs. gibi olmaz..yabancı biriyle yapılan sohbette BENCE eşimin yada sevgilim bilgisi dışında bi çeşit aldatma olur...:kahve::kahve:

gercekten haklısınız size tamamen katılıyorum..biz eslerimizin böle biseyine katlanabilirmiyiz bence hayır ...o yüzden bizde sadakatli olmalıyız

insanlar iletişimde bayan yada erkek farketmez her insanla sohbet edebilirler önemli olan bence sohbetin altında yatan niyettir.arayışdan bahsetmiyorum ama.yani onunla bununla konuşan sevgiyi dışarda arayan insanlara değil benim söylediğim.ben mesela ara sıra okeye girerim orda sohbet ederiz.kısa sohbetlerden hangi şehirde ne olduğunu öğrenirim.ne yani ben eşimi aldatmış mı oluyorum.ama erkek için farklı.eşimin böyle bir sohbete katılmasını istermiyim bilemiyorum..diğer kadınlar benim kadar objektif olmayabilir ve asılabilir kocama.bence dedğim gibi niyetle alakalı bir şey bu.

senin kocan aynı senin gi,bi yapsa tepkin ne olurdu? dur ben sölim kadınlık içgüdüsü ile onu kıskanır ve eşine sert çıkşlırdın ve evde mutsuızluk olurdu bu yüzden ne erkek nede kadını evli hatta sevgilii varken ne sanal ortamda nedee başka ordatmda konuşması uygun değil

:oklava:bilgisayarı başına geçiririm valla.:oklava: tabiki aldatma sanalı manalı olurmuş aldatmanın. nebilim ne niyetle konuşuyolar nette. ben erkeklerle konuşsam o napar......

Sanal sohbete bir çok kişinin sadece gerçek dostluk yada sohbet için girdiğine pek inanmıyorum.Birçoğu saçma sohbetlere girmek istiyor...Ben kesinlikle girmiyorum ve eşimin girmesinide istemiyorum.Güven meselesi değil kesinlikle kulağa bile hoş gelmiyor yani....

Back
X