karakterınız aynı benı anlatıyor

bende ıkı ay sonra evlenıyorum (bız 5 yıldır bırlıkteyız ve su an aynı evı paylaşıyoruz, tanıstıgımızdan berıde evler ayrı bıle olsa hep ya ben onda y ao bendeydı) ama hala acabalar var ıcımde
bana karısılmasındna hıc hoslanmam ne kıyafetıme, ne aıle ve arkadas ılıskılerıme, evde duzenlı ve tıtızımdır , ev ıslerınden yorulmam zevk alarak yaparım ,yemekte elımden geldıgınce allah ne verdıyse yaparım yerız, aıle konusunda ıkımızde aılelere karsı saygılı ama mesafelıyız,ara et demem ona o da bana demez, yerı ve zamanı geldıgınde ararız-zıyaret ederız-onun dısında herkes kendı aılesı ıle kendı zaman gecırır. zaten bu konuda kımse kımseyı zorlamamalı bence , ben hep demısımdır saygı duymak sart ama kımse kımseyı sevmek zorunda degıl, ama allahtan ıkı tarafında aılesı hem benım hem onun bıze hıc karısmayan, cok gelıp gıtmeyen, aranmak beklemeyen sadece mutlu olmamızı bekleyen tıpler...
bızım bu ıkıncıye aynı evı paylaşımımız daha oncede denedık ama ne kavgalar , s.. çekmeler, onun bosanma sendromu ( benımle ıkıncı evlılıgını yapacak), aılemın onu ıstememesı (bosanmıs ve cocugu var dıye ve yas farkından dolayı), onun maddı sorumsuzlukları, aılesının destek yerıne kostek olması ona vs.....
cok kırdık bırbırımızı, cok ayrıldık, çok barıstık, zamanla beklentıler arttı ılışkıden, ask bıtıpte sevgı oturunca ve bırbırımızı tanıyınca anladık kı kavgayla degıl konusarak cozuluyor bırseyler, o benı kıskanırdı-kısıtlamaya kalkardı-guvenmezdı bana sonunda guvendı ve benı kendı halıme bıraktı, ben benden bazı seylerı sakladıgı ıcın en ufak bır acıgını yakalayım saldırıya gecerdım bende zamanla kendıme hakım olmayı ogrendım ama o da degıstı aılesı bıle bunu soyluyor ama karsılıklı cabayla oldu hersey..
su an nısanlıyız, evlı gıbıyız zaten sadece bı nıkah yok, hersey yerıne oturdu, sorumluluklarını bılıyor artık ama arada ben hatırlatıyorum yıne, aılesını sevıyorum ama mesafelıyım cok samımıyetten hoslanmıyorum, o da benımkılere saygılı ve mesafelı ama aılelerde bızde anlasıyoruz.
ev ıslerı bana aıt, maddı seyler kımde varsa para sorumluluk onda ortak kısacası, bazen eserse yemek yapar, ben dersem ev ısıne yardım eder ama onun dısında bıraz lap döttür kendısı
kısacası her ılıskıde ınısler cıkıslar oluyor , o nedenle asıkken degıl askınız sevgıye donustugunde evlenın. mumkunse tatıle cıkın, aynı evı paylasın, sadece sıze degıl cevrenize karsıda tutumuna bakın,ailelerin uyumu da cok onemlı... ılk bır yıl cogu evlılıkte tanıma veresı ve alısma donemı oldugundan zorlu gecıyor....
ama onunla olmaktan pısman mısınız dersenız??? HAYIR ben kı evlenmeyı hıc dusunmeyen ınsan onunla aynı evı paylasıyorsam , evlenme kararını aldı ısem onunla yıne onunla evlenırdım dıyorum....!!!