evli ,pişman ve mutsuzlar..dertleşelim mi?

Evet bende öyle olduğunu düşünüyorum ya beni istemiyor yada oğlunu çok fazla düşünüyor bilemiyorum kafam çok karışık neredeyse vazgeçicem birde evlenince altli üstlu oturcaz nasıl baş ederim bilmiyorum

valla allah sabır versin.senin yapacağın şey baştan incitmeden tavrını koymak ve eşini tatlı dille doğruları olanları gmstermek

aynı evde iki ayrı hayat.resmen ev arkadaşı olduk..beni kaybetmenn acısını yaşatmak istiyorum aslnd akalı başına gelsn diye ama düşünüyorm acaba umrnda mıyım

aynı evde iki ayrı hayat.resmen ev arkadaşı olduk..beni kaybetmenn acısını yaşatmak istiyorum aslnd akalı başına gelsn diye ama düşünüyorm acaba umrnda mıyım
Dün nerdeymiş cnm eşin ,hiç haber vermiyorum boyle geç kaldığında,msj ları okurken ..çok üzüldüm inan ,inş Rabbim güzel kapılar açsın size

Dün nerdeymiş cnm eşin ,hiç haber vermiyorum boyle geç kaldığında,msj ları okurken ..çok üzüldüm inan ,inş Rabbim güzel kapılar açsın size

içmişler arklarıyla normalde veriri ama uzuunca zamandır küsüz.bir iki gündürde öyle günlük konusyorz aynı evn içinde malum bebkte var.onun dışnda aynı bir türlü buzlar kırılmıyor.ikimiz de bıkmışız kavga gürültüden.

içmişler arklarıyla normalde veriri ama uzuunca zamandır küsüz.bir iki gündürde öyle günlük konusyorz aynı evn içinde malum bebkte var.onun dışnda aynı bir türlü buzlar kırılmıyor.ikimiz de bıkmışız kavga gürültüden.
Keşke terapiye gitseniz eşinle..keşke oda istekli olsa ailenızı kurtarmaya ,ne hissediyorsun ,çokmu yoruldun cnm :(sadece kızın için nasıl katlanıyorsun,işin var değilmi

Cnm, Allah yardimcin olsun. Benim de senin de..evlilikten sogudum..bebegim var benim de ..olmasa cekip Gitmek daha kolay. Ama birgun sabrim vitecek kesin ama ne zaman.. senin kocan da nasil birsey Oyle sabaha dogru gelmis eve bebegi var bunun. Simdi bekar biri olsa hemen diyecek, neden bosanmiyorsun, cocugu mu bahane ediyorsun..Bekara kari bosamak kolay demis atalarimiz..Su cilve yap diyen arkadasa soralim bakalim, adam icip icip sabaha dogru geliyor eve..cilvesi mi kalmis yani, cilve mi yapsin bu kadin kocasi eve gelince. Bu bekarlarin akli Birtek cilveye mi calisiyor yaaa..

İyi geceler arkadaslar 19 yasındayım 6ayfır evliyim severek ve kaçarak evlendik. 3yıldır beraberdik . Suan 5bucuk aylık hamileyim fakat boşanma eşiğindeyiz . Eşim çok sorumsuz uyusturucu kullanan çalışmayan yeri geldiğinde döven bi insan kendisi 20 yasında suan mayısta askere gdicek düğünümüz oldu geçen ay fakat bütün düğünü benim ailem yaptı aile sorunları çok eşimin doğru düzgün ailesi yok . 2 aydır benim ailemin yanında yaşıyoz babam bakıyor askere gidicek diye hergün harclıgı veriliyor her istediği oluyor . Fakat pis işler yapmaya baslamıstı beni çok fazla üzmeye baslamıstı . Zaten 6 tane dosyası var cezaları gelmek üzereBi gece içkili geldi eve direk odamıza girdi yattı ertesi gün dışarı çktı aradıgımda içiyordu . Bende kendine gelmeden eve gelme dedim ve gelmedi o gece eve . Kendi evimiz olsa tamam ama benim annem babamın yanındayız calısmıyorda . Ertesi gun eve gelip bana olmuyor dedi ona saygısızlık yapıyormusum sözde annemın babamın yanında bagırıyomusum sırf kuruntu eşyaları topladı gitti ertesi gün içip kapıya dayandı babamdan beni istedi babamda vermedi burası yol gecen hanı degil dedi . Biraz kavga çıktı karakolluk olduk suan 4 ay uzaklastırması var bana . Boşanmak için dava açıyorum lütfen yardım edin ne yapmam geerekiyor

valla allah sabır versin.senin yapacağın şey baştan incitmeden tavrını koymak ve eşini tatlı dille doğruları olanları gmstermek
Allah sana da sabır versin canım gerçekten ablamda seninle aynı durumda iki tane çocuk var kavga gürültü hep ayrılamıyorda kıyamiyor allah hepinizin yardımcısı olsun aşkla evleniyorsun sonuç hüsran..

Allah sana da sabır versin canım gerçekten ablamda seninle aynı durumda iki tane çocuk var kavga gürültü hep ayrılamıyorda kıyamiyor allah hepinizin yardımcısı olsun aşkla evleniyorsun sonuç hüsran..
Eşim hiç düzelmiyor nasıl uyarıyım tattşı dıl dıyosunuz

ben yanlış başlayan bir işin dogruya gittigini ve dogru bittigini hiç görmedim.sizin balık baştan kokmuş böyle bir evlilik devam etmemeli .birde sen bu adamın içki içtigini evlenmeden bilmiyormuyormuydun ? ve evini geçindiremeyecek bir adamla niye evlendin yaşın 19 işini evini kurana kadar beklemeliydin ve askere gitmemiş biriyle evlenmekte ayrıca bir sıkıntı canım bukadar yanlıştan dogru bir iş çıkmasını bekleme
en iyi karar boşanmak bu adamı kendınden ve ailenden uzaklak tutmak inş piskopat degilse

ben yanlış başlayan bir işin dogruya gittigini ve dogru bittigini hiç görmedim.sizin balık baştan kokmuş böyle bir evlilik devam etmemeli .birde sen bu adamın içki içtigini evlenmeden bilmiyormuyormuydun ? ve evini geçindiremeyecek bir adamla niye evlendin yaşın 19 işini evini kurana kadar beklemeliydin ve askere gitmemiş biriyle evlenmekte ayrıca bir sıkıntı canım bukadar yanlıştan dogru bir iş çıkmasını bekleme
en iyi karar boşanmak bu adamı kendınden ve ailenden uzaklak tutmak inş piskopat degilse
Davayı actım arkadaslar ilk zamanlar sevgi vardı sustum ettim falan ama artık yoruldum ve olaylar bi anda gelişti ne oldugumuanlamadım . Adam olmaz diyosunuz yani

karakterınız aynı benı anlatıyor :KK66:
bende ıkı ay sonra evlenıyorum (bız 5 yıldır bırlıkteyız ve su an aynı evı paylaşıyoruz, tanıstıgımızdan berıde evler ayrı bıle olsa hep ya ben onda y ao bendeydı) ama hala acabalar var ıcımde :KK66:

bana karısılmasındna hıc hoslanmam ne kıyafetıme, ne aıle ve arkadas ılıskılerıme, evde duzenlı ve tıtızımdır , ev ıslerınden yorulmam zevk alarak yaparım ,yemekte elımden geldıgınce allah ne verdıyse yaparım yerız, aıle konusunda ıkımızde aılelere karsı saygılı ama mesafelıyız,ara et demem ona o da bana demez, yerı ve zamanı geldıgınde ararız-zıyaret ederız-onun dısında herkes kendı aılesı ıle kendı zaman gecırır. zaten bu konuda kımse kımseyı zorlamamalı bence , ben hep demısımdır saygı duymak sart ama kımse kımseyı sevmek zorunda degıl, ama allahtan ıkı tarafında aılesı hem benım hem onun bıze hıc karısmayan, cok gelıp gıtmeyen, aranmak beklemeyen sadece mutlu olmamızı bekleyen tıpler...

bızım bu ıkıncıye aynı evı paylaşımımız daha oncede denedık ama ne kavgalar , s.. çekmeler, onun bosanma sendromu ( benımle ıkıncı evlılıgını yapacak), aılemın onu ıstememesı (bosanmıs ve cocugu var dıye ve yas farkından dolayı), onun maddı sorumsuzlukları, aılesının destek yerıne kostek olması ona vs.....

cok kırdık bırbırımızı, cok ayrıldık, çok barıstık, zamanla beklentıler arttı ılışkıden, ask bıtıpte sevgı oturunca ve bırbırımızı tanıyınca anladık kı kavgayla degıl konusarak cozuluyor bırseyler, o benı kıskanırdı-kısıtlamaya kalkardı-guvenmezdı bana sonunda guvendı ve benı kendı halıme bıraktı, ben benden bazı seylerı sakladıgı ıcın en ufak bır acıgını yakalayım saldırıya gecerdım bende zamanla kendıme hakım olmayı ogrendım ama o da degıstı aılesı bıle bunu soyluyor ama karsılıklı cabayla oldu hersey..

su an nısanlıyız, evlı gıbıyız zaten sadece bı nıkah yok, hersey yerıne oturdu, sorumluluklarını bılıyor artık ama arada ben hatırlatıyorum yıne, aılesını sevıyorum ama mesafelıyım cok samımıyetten hoslanmıyorum, o da benımkılere saygılı ve mesafelı ama aılelerde bızde anlasıyoruz.

ev ıslerı bana aıt, maddı seyler kımde varsa para sorumluluk onda ortak kısacası, bazen eserse yemek yapar, ben dersem ev ısıne yardım eder ama onun dısında bıraz lap döttür kendısı :KK66:

kısacası her ılıskıde ınısler cıkıslar oluyor , o nedenle asıkken degıl askınız sevgıye donustugunde evlenın. mumkunse tatıle cıkın, aynı evı paylasın, sadece sıze degıl cevrenize karsıda tutumuna bakın,ailelerin uyumu da cok onemlı... ılk bır yıl cogu evlılıkte tanıma veresı ve alısma donemı oldugundan zorlu gecıyor....

ama onunla olmaktan pısman mısınız dersenız??? HAYIR ben kı evlenmeyı hıc dusunmeyen ınsan onunla aynı evı paylasıyorsam , evlenme kararını aldı ısem onunla yıne onunla evlenırdım dıyorum....!!!
Evlenmene ne gerek var herşeyi yaşıyosun yaşamışında zaten .bi deftere imza atmayımı taktın kafaya onuda yapmayı ver.

Evlenmene ne gerek var herşeyi yaşıyosun yaşamışında zaten .bi deftere imza atmayımı taktın kafaya onuda yapmayı ver.
bana kalsa evlenmem zaten cocuk sahıbı olmayı dusunuyorum Turkıye gıbı bır ulkede cocuk sahıbı olmak ıcın evlenmek sart ne yazıkkı . Imza ya da yuzuk baglayıcı olmuyor onemlı olan sadakat ve saygı ve guven ama ınsanlar bunu anlamıyor ne yazıkkı.. Tabıkı her onune gelenle herseyı yasasın ınsanlar demıyorum ama dogru kısı ıse karsınızdakı evlenmek sart mı degıl sadece bu ulkede bır zorunluluk...

Ayrıca herseyı yasıyorum yada yasadım bu sızı ılgılendırmez. Ben bırcok ınsan gıbı durtulerımı ve duygularımı bastırmıyorum. Özgür ve modern bır ortamda yetıstım, yetıskınlık evresınde her kararımı dogru yada yanlıs kendım aldım ve sonuclarına da kendım katlandım ...

Gunumuzde bırcok ınsan bazı seylerı yasayamadıgı ıcın , aıle ve toplum baskısından evlenıyor. En azından ben tecrube ettıgım bır ılıskı sonucu-sevdıgım-tanıdıgım ve kendı ıstedıgım ve ılerde kendısınden bır cocuk yapmakta bır sakınca gormedıgım adamla evlenıyorum..

Bence ımzaya kafayı takan ben degılım , bunu sordugunuza gore sızsınız ;)

Dimple sana sonuna kadar katIlıyorum....aslinda olmasi gereken o...bu bosanan, esiyle sorun yasayan insanlarin cogu dedigin gibi belki de evlenmeden once beraber yasamis olsaydi zaten esleriyle evlenmeyeceklerdi...dogru yoldasin arkadasim:KK50:

kadınlar neden çocuk için devam ediyor..asıl çocuğun böyle ortamda büyümesi daha sakıncalı..
evet biliyorum zaten bende artık ses çıkarmıyorum bebeğim kavga dolu ortamda büyümesin sonra yanlış sçimlere götürü bu onu.aile ne kadar kavgacıysa baba nasılsa çocukta oyle adam tercih ediyor sevgiyi öyle sanıyor sonra mutsuz oluyor.değer bilen el üstünde tutulan bir çocuk olmalı yavrum.inanın bende ne yapacağımı düşünüyorum . o akadr zor ki anlatamam. işin kötüüs ne biliyo musunuz kocanızı hala sevmek! bu aşk nasıl bir duygudur ki en olursa olsun bitmez.

Cnm, Allah yardimcin olsun. Benim de senin de..evlilikten sogudum..bebegim var benim de ..olmasa cekip Gitmek daha kolay. Ama birgun sabrim vitecek kesin ama ne zaman.. senin kocan da nasil birsey Oyle sabaha dogru gelmis eve bebegi var bunun. Simdi bekar biri olsa hemen diyecek, neden bosanmiyorsun, cocugu mu bahane ediyorsun..Bekara kari bosamak kolay demis atalarimiz..Su cilve yap diyen arkadasa soralim bakalim, adam icip icip sabaha dogru geliyor eve..cilvesi mi kalmis yani, cilve mi yapsin bu kadin kocasi eve gelince. Bu bekarlarin akli Birtek cilveye mi calisiyor yaaa..
aynen canım birebir katılıyorum! gitmek kolay değil kalmakta.ve hala kocama aşığım uzak duruyorum yüzüne bakmıyorm ama içim gidiyor.o kada rüzgünümki neden bu hale geldik.nasıl oldu neden mutlu olamadık düşünüp duruyorum.halbuki ben ona bana bunları yapmasına rağmen ona fakettrimesemde hala aşığım..bitmiyor bitmeyecekte.. allahım ne kadar zor.

Keşke terapiye gitseniz eşinle..keşke oda istekli olsa ailenızı kurtarmaya ,ne hissediyorsun ,çokmu yoruldun cnm :KK43:sadece kızın için nasıl katlanıyorsun,işin var değilmi

normalde çalışıyorm şimdi izinliyim bebekten dolayı.o da uğraşmadı diyemem kendince uğraşıyor ilk haline göre çok değişmişti bi ara ok iyiydik sonra saçmasapam bir yerden bu hale geldk.hatta şaşırıyorumd bu adam nasıl böyle oldu diye..binbir yemnle başka biri var mı filan diye bile sordum inanır mısınz.sorna aptalca bi kavgadan iş büyüdü de büyüdü.şimdi aramızda bir duvar var zaten geçmişin yorgunluğu üzerimzde.ona kals aben haksızım sinrilym suratsıuzm bilmem ne.napyım arkadaş sürekli bilg başında usandım artık bende.

normalde çalışıyorm şimdi izinliyim bebekten dolayı.o da uğraşmadı diyemem kendince uğraşıyor ilk haline göre çok değişmişti bi ara ok iyiydik sonra saçmasapam bir yerden bu hale geldk.hatta şaşırıyorumd bu adam nasıl böyle oldu diye..binbir yemnle başka biri var mı filan diye bile sordum inanır mısınz.sorna aptalca bi kavgadan iş büyüdü de büyüdü.şimdi aramızda bir duvar var zaten geçmişin yorgunluğu üzerimzde.ona kals aben haksızım sinrilym suratsıuzm bilmem ne.napyım arkadaş sürekli bilg başında usandım artık bende.
Canım son birleş çabalasan ,son kez ,ama ,belki herşey farklı olur ,mesela radikal kararlar alsanız ,o bilgisayarı vs kısıtlasa ,sizde ondan kendisiyle ilgili neyden şikayetçi old gunu sorsanız ,yanı tekrar konuşsanız ..yuva lar kolay kurulmuyor ,biliyorum çok çaba sarfediyorsunuz,ama son kez samimiyetle deneseniz,

Back
X