- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.940
- 598
kızın kimi sevip sevmediğini siz nerden biliyorsunuz nerden anladınız bağlandı bağlanmadı mı. evli sevgili kim birdeBi erkek arkadaşımın başına geldi bu olay. Sevdiği kız başka biriyle birlikte oldu ama o hala ona döner diye bekliyor. Bir türlü ikna edemedim kendisini. Ankete dönüştürerek herkesin fikrini almak istedim.
Beyin fırtınası yaptım yok yere. O zaman soru şu mu: kız, arkadaşına geri döner mi yoksa cinsellik yaşadığı kişiye bağlanmış mıdır?Eski olacaktı evli afedersiniz :)
evliymiş yaa ben görmedim bile hiç onuYa başlık bende mi farklı gözüküyor "evli sevgili hiç geri döner mi" bu değil mi başlık?
pide kısmını demedindönerse senindir
Dedim tarayıcıda mı problem var bende farklı mı gözüküyorevliymiş yaa ben görmedim bile hiç onu
şıkları geçtim :q aynı derede 2 kere yıkanmaz derler ve dogru bişiKizlar, cinsel hic bir yakinlasma yasamadiginiz ama cok sevdiginiz sevgilinizle inatlasip ayrildiniz. Onu unutmak icin baskasiyla ciktiniz ve ilk cinsel tecrubenizi yasadiniz. Yeni sevgiliniz sizinle evlenmek istiyor ancak Eski sevgilinizse herseye razi ve hala sizi bekliyor. Ona geri donermisiniz? burada merak ettigim su, cinsel olarak yakinlastiginiz birine daha fazla baglanma oluyor mu?
A.Cinsel olarak yakinlassamda yeni sevgilime baglanamadim, eskisine geri donebilirim.
B.Cinsel yakinlasmadan sonra, yeni sevgilime kalben baglandim. eskisini unuttum bile.
Beyin fırtınası yaptım yok yere. O zaman soru şu mu: kız, arkadaşına geri döner mi yoksa cinsellik yaşadığı kişiye bağlanmış mıdır?
iyi curcuna oldu yalnızDedim tarayıcıda mı problem var bende farklı mı gözüküyor
evlıyı görmedım ben :q evlı olan hangısı :q şuan olan evlenmek ıstedıgıne göreevli sevgili 3cü kişimi. c şıkkı yani:)
pideyse dönmez bencepide kısmını demedin
Bu kızın cinsel hayatını siz nasıl bu kadar ayrıntılı biliyorsunuz bir de ona takıldım.
Ismail mi yoksaBi erkek arkadaşımın başına geldi bu olay. Sevdiği kız başka biriyle birlikte oldu ama o hala ona döner diye bekliyor. Bir türlü ikna edemedim kendisini. Ankete dönüştürerek herkesin fikrini almak istedim.
Ve o da size mi söyledi? Çok enteresan ilişkileriniz varmış. Neyse beni ilgilendirmez. Kız istese dönerdi bence, şu an hala ikinciyle olduğuna göre arkadaşınız aradan çekilsin.Kız kendi söyledi arkadaşıma.
yaw dönmezTamam açmadım farzedin. Polemik oldu başlık. Çocuga yardım edeyim derken dalga konusu oldu
ismail...hangi ismail ??? :))Ismail mi yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?