Evli sevgili hiç geri döner mi?

Bi erkek arkadaşımın başına geldi bu olay. Sevdiği kız başka biriyle birlikte oldu ama o hala ona döner diye bekliyor. Bir türlü ikna edemedim kendisini. Ankete dönüştürerek herkesin fikrini almak istedim.
kızın kimi sevip sevmediğini siz nerden biliyorsunuz nerden anladınız bağlandı bağlanmadı mı. evli sevgili kim birde

şıkları geçtim :q aynı derede 2 kere yıkanmaz derler ve dogru bişi
eskiyi salla gitsin, olacak bişi olsaydı zaten ayrılmazdınız

Tamam açmadım farzedin. Polemik oldu başlık. Çocuga yardım edeyim derken dalga konusu oldu

Bi erkek arkadaşımın başına geldi bu olay. Sevdiği kız başka biriyle birlikte oldu ama o hala ona döner diye bekliyor. Bir türlü ikna edemedim kendisini. Ankete dönüştürerek herkesin fikrini almak istedim.
Ismail mi yoksa

Kız kendi söyledi arkadaşıma.
Ve o da size mi söyledi? Çok enteresan ilişkileriniz varmış. Neyse beni ilgilendirmez. Kız istese dönerdi bence, şu an hala ikinciyle olduğuna göre arkadaşınız aradan çekilsin.

Tamam açmadım farzedin. Polemik oldu başlık. Çocuga yardım edeyim derken dalga konusu oldu
yaw dönmez
kız duygusal birşey hissetmiş ki beraber olmuş öbür çocukla
eskisini sevse hala yapamazdı
inat uğruna yapılacak iş değil bence
bilemedim yani

Eski sevgilin donse ne olur , bir kac ay senle birlikte olur .
Ve ayrilir emin ol ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…