- 25 Ağustos 2014
- 21.213
- 50.819
- 798
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
londralı kız, niye öyle diyonBi de what's fake demiş ya
Cool story sista
Liseler acildi rahat ederiz dedik yine fake konular bitmiyor. Acmayin demiyorum hobi olarak yine acin ama lutfen biraz mantikli olsun ya bu 3. sinif dizi senaryolarindan ikrah ettik YETHERRR
Kim kimi nasıl niye niçin aldatmış?Bir diğer konudaki mesajınız:
Ve beni çok meraklandıran bir soru: Adam sizi karısıyla mı aldattı?
Tabiki de...
Ha bir de: "What's fake?"
ne espri!!!Bir diğer konudaki mesajınız:
Tabiki de...
Lying is a matter of intelligence , honesty is a matter of bravery. If your are short of intelligence to lie , try to be honest using your courage .
ODTÜ mezunu Londra da genel müdür olan arkadas. Al bu sözü de bize cesaret göster. ..
Cok guzel bir sozdur.
Bana Turkceye cevir bakimm
gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum,nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki..Herkes aynı şeyi söyleyecek: onu hayatından çıkar.Çünkü seni kullanıyor,iyi günler..Arkadaşlar, hakaret edecekseniz yazmayın. Birisi içinden çıkamadığı bir sıkıntısını paylaşıyorsa, alay etmek yerine ya yazmayın ya da empati yapın. Ben yaşadığımın doğru olduğunu savunmuyorum. Sadece bu süreçteki sıkıntımı paylaşıyorum. Terbiyesizce yorumlar yapmanıza gerek yok.
"the" yok onda!Odtu mezunu londralarda yasamis genel müdür yardimcilari olmus "whats the fake" diyo,
Anaokulu terk
Ben sana dedimArkadaşlar, hakaret edecekseniz yazmayın. Birisi içinden çıkamadığı bir sıkıntısını paylaşıyorsa, alay etmek yerine ya yazmayın ya da empati yapın. Ben yaşadığımın doğru olduğunu savunmuyorum. Sadece bu süreçteki sıkıntımı paylaşıyorum. Terbiyesizce yorumlar yapmanıza gerek yok.
Arkadaşlar, hakaret edecekseniz yazmayın. Birisi içinden çıkamadığı bir sıkıntısını paylaşıyorsa, alay etmek yerine ya yazmayın ya da empati yapın. Ben yaşadığımın doğru olduğunu savunmuyorum. Sadece bu süreçteki sıkıntımı paylaşıyorum. Terbiyesizce yorumlar yapmanıza gerek yok.
Espri ne lane espri!!!
Bir diğer konudaki mesajınız:
Tabiki de...
Obamanin karısı erkekAh be canım,bende amerikaya geldim sevdiğim adam uğruna,houston universty mezunuyum,sevgilim çok ünlü adının baş harfi obama ,ama karısı duyar diye çok korkuyorum ,yoksa fırst lady olmama çok az kalmıştı ,boşanmıyor boşanmayacak off yarrabbim napim ben .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?