evli sevgili

Lying is a matter of intelligence , honesty is a matter of bravery. If your are short of intelligence to lie , try to be honest using your courage .

ODTÜ mezunu Londra da genel müdür olan arkadas. Al bu sözü de bize cesaret göster. ..
Cok guzel bir sozdur.
Bana Turkceye cevir bakimm

Umarim konu sahtedir. Degilsede eger istersen ODTU istersen bilmem nerelerden mezun ol ama yinede aptal asık olmaktan vazgecmeyeceksin..Keske sizin gibi yuva yikanlarin yada kiymet bilmeyen evine bile bakmayip 2.yi idare edenlerin sonu hadımlik olsa ayrica ÜNLÜ olmasida onun ş....siz olmasini engellemiyor!

biriyle tanışmıştım eskiden.benim üniversite öğrencisi olduğumu öğrenince odtü üniversitesinde makine mühendisliği okuğunu söylemişti.bana onu hatırlattın nedense.

Arkadaşlar, hakaret edecekseniz yazmayın. Birisi içinden çıkamadığı bir sıkıntısını paylaşıyorsa, alay etmek yerine ya yazmayın ya da empati yapın. Ben yaşadığımın doğru olduğunu savunmuyorum. Sadece bu süreçteki sıkıntımı paylaşıyorum. Terbiyesizce yorumlar yapmanıza gerek yok.

Cool story sista

Liseler acildi rahat ederiz dedik yine fake konular bitmiyor. Acmayin demiyorum hobi olarak yine acin ama lutfen biraz mantikli olsun ya bu 3. sinif dizi senaryolarindan ikrah ettik YETHERRR

karısını aldatan ünlünün ünsüz sevgilisinin günlük sıkıntıları cool story olsa okunmaz.

Hobi falan edinin, canınız sıkılmaz.

Yorma onu yaz turkcesini işte
Tek beyin hücresi bonzai çekmiş

gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum,nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki..Herkes aynı şeyi söyleyecek: onu hayatından çıkar.Çünkü seni kullanıyor,iyi günler..

Ben sana dedim
Korunmadan sex yap onunla bebeğim..

aynı evde yasayıp kuma olmayı kabul eder miydiniz?
yaptıgınız aynen bu.

ustelik eşinin haberi olmadıgı icin bundan kat kat kotu bir durumdasınız.
bir insanın kendisine yaptıgını kimse yapamazmış...

madem o kisiden uzak duramıyorum, londraya dönerdim...
fakat ayrılmanız icin ulke degistirmeniz de sart degil tabi ki.

iyide sıkıntı ne? sevgilin iki günde bir geliyo sen dışarı çıkamıyosun canın sıkılıyo biz ne yapalım? sevgili olarak evli adamı seçmeseydin bak böyle sıkıntıların olmazdı..

evli insanlarla birlikte olan 2.kadınlara saygım olmaz benim empati falan yapmam..doğru olmadığını biliyosan doğru olanı yapacaksın o zaman.

Obamanin karısı erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…