evli sevgili

Yorma onu yaz turkcesini işte
Tek beyin hücresi bonzai çekmiş[/QUO

haa ben fake'i anlamadım, sen ne yazdığım
gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum,nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki..Herkes aynı şeyi söyleyecek: onu hayatından çıkar.Çüyorukü seni kullanıyor,iyi günler..

teşekkürler. saçma sapan yorumlardan sonra skıntımı anlayan bir iki kişiden birisiniz. konu açtığıma pisman oldum. Yorumunuz için teşekkürler.

napıcan tabıkı ayrılıcan gerekırse londraya dönucen ask cinsel çekımdır ıllakı senı cekecek baskasını da bulursun mutlu olmak senın de hakkın dııl mı gıt askını sevgını herbıseyını özgurce yasayabılecegın bırını bul dıycem ama yasak tatlıdır

ben bu migdesiz kadinlari anlamiyorum yaa bide kendini o kadinin yerine koysana buraya gekmis soruyosun ....odtu mezunusun ama insanlikdan yoksunsun ....YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZMIS bunuda unutmayalim

eskiden şu mirc chat filan yeni cıktıgında vardı ya böyle hep yalan söyleyip kendini farklı tanıtan ergencikler hatta itiraf edeyim, biz küçücüktük ve üniversiteli filan gibi tanıtırdık kendimizi, sonra da saydırıp kaçardık bu londaralı o zamanlardan kalmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…