- 10 Eylül 2014
- 16
- 4
- 3
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
Yorma onu yaz turkcesini işte
Tek beyin hücresi bonzai çekmiş[/QUO
haa ben fake'i anlamadım, sen ne yazdığım
gerçek olduğunu varsayarak söylüyorum,nasıl bir yardımda bulunabiliriz ki..Herkes aynı şeyi söyleyecek: onu hayatından çıkar.Çüyorukü seni kullanıyor,iyi günler..
Yorma onu yaz turkcesini işte
Tek beyin hücresi bonzai çekmiş
Vay vay vay kayitcim resmen BINGO
O Londra'da yaşamış ya amerikan aksani bilmior ondan ooo:-D ingiliz aksaniyla yaz bak fake die hemen bilcek Bilgece ablasi:-DBi de what's fake demiş ya
Bence Londra'ya dön. Prens Harry yi ayartmaya çalış..teşekkürler. saçma sapan yorumlardan sonra skıntımı anlayan bir iki kişiden birisiniz. konu açtığıma pisman oldum. Yorumunuz için teşekkürler.
Dua edelim de adam karısıyla aldatmış olsun, bi de 3. hatun varsa bana "şeriatin kestiği parmak acımaz" demek düşer
napıcan tabıkı ayrılıcan gerekırse londraya dönucen ask cinsel çekımdır ıllakı senı cekecek baskasını da bulursun mutlu olmak senın de hakkın dııl mı gıt askını sevgını herbıseyını özgurce yasayabılecegın bırını bul dıycem ama yasak tatlıdırODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!
milletteki atraksiyonlara bak, huhhuuubiz de bi yandan karadayı, bi yandan kk takılalım evimizde
hem siz niye kıskanıp dalga geciyonuz ingiliztere'li kızla
O Londra'da yaşamış ya amerikan aksani bilmior ondan ooo:-D ingiliz aksaniyla yaz bak fake die hemen bilcek Bilgece ablasi:-D
Yuh ya o kadar da degildir. Bunlarin amaci ne ki ya? Hala anlamıyorum.
Ünlü sendromu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?