- 4 Kasım 2013
- 2.395
- 1.339
- 448
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
Tv de bisey yyok bacimmm cok mu gördün yahuu :-D :-DEnem şurada ölüyorum diye konu açsam çaresizce bekleyeceğim belki... Niye? Çünkü bütün üyeler burada;(
napıcan tabıkı ayrılıcan gerekırse londraya dönucen ask cinsel çekımdır ıllakı senı cekecek baskasını da bulursun mutlu olmak senın de hakkın dııl mı gıt askını sevgını herbıseyını özgurce yasayabılecegın bırını bul dıycem ama yasak tatlıdır
neeee irkek mi ,o my godObamanin karısı erkek
İsmail YK ymis:-D:-DBen unluyu merak ettim
Basharfi Reha muhtarmi acep
Videosunu gördüm pipisi varneeee irkek mi ,o my god
diğer akşamlar evden ne diyip çıkıyomuş?Teşekkürler. Umarım bu gücü bulurum ve dönüp hayatıma devam edebilirim. Yasak tatlı değil ama yıpratıcı.
Ben unluyu merak ettim
aynen katılıyorum...Hım...
Emin ol evli iken karısını seninle aldatan...
Seni de başka biri ile aldatır!
Metreslik kurumu var ya yasal olarak taniniyor kapatmalara da miras hakki vs var yasak degilTeşekkürler. Umarım bu gücü bulurum ve dönüp hayatıma devam edebilirim. Yasak tatlı değil ama yıpratıcı.
İsmail YK ymis:-D:-D
Kahtali mıçıymisBen unluyu merak ettim
umarım en kısa zamanda kurtulursun karısını aldatıyo bıde o açıdan bak yarın ondan bosansa senınle evlense o kadının yerıne sen gececeksın o kurtulcak bırak ardına bakmadan gıtTeşekkürler. Umarım bu gücü bulurum ve dönüp hayatıma devam edebilirim. Yasak tatlı değil ama yıpratıcı.
O değildir çünkü o bekarBence bu ünlü Kadir Inanir,
Buna kim inanir?
Kadir Inanir
Gecen hafta yazdigi mesajlari okuyunca gercek olabilir mi sorusu geldi aklima. Fake konu acmak icin bir hafta beklemez heralde. Metres oldugu icin eziklik hissedip statusunu anlatmaya calismis olabilir ondan cv verdi heraldekonu sahte değil bence de biri evli bi adamla beraberim demek için neden özgeçmişini yazar ki sanki iş başvurusu.bilmem nere mezunuyum bilmem nerede yöneticiyim yurt dışında yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
hani cahil bi çocuk olsa hatadır diyeceğim de koskoca bir kadın ünvte mezunu biri yapınca bunları ne diyeceğini şaşırıyo insan.ya da banlanma korkusuna susuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?