evli sevgili

Konuda bi tuaflik var, ziyaretci sayisi 0
Kim bu ünlü acep yaaa, ben merakliyimdir offff
Aklima hemen Kutsi geldi

Bence konun sahte değil ama sana burada kimsenin anlayış göstermesini bekleme. Kendine bir parça bile saygın varsa bu ilişkiyi bitir.

Adam evli ve hala birlikteyseniz bence diyecek hicbir sey yok...
Evinizde bos bos oturup o adami bekleyeceginize vicdaninizi bir gozden gecirin derim ben...

Hırçın kızcağızımız aslında düşündüm de adam zengin sende aşığım diyorsun zaten sen dayanamıcam ayrılcam desen adam başka bi tane bulcek, sen bebek yap bu adamdan hem canın sıkılmasss

Birlikte olduğunuz kişinin ünlü mü ünsüz mü sert ünlü mü, 8 çocuklu mu, 18 yaşında mı, ne olduğu önemli değil.

Boşanmayacağına göre sizi sevmiyor.

Sizi sevmeyen biriyle beraber olmayın. Çok basit bir denklem yani. Bekar ve sizi sevmiyorsa da olmayın. Kocanız ve sizi sevmiyorsa da olmayın. Kendinize yeni bir hayat kurun. Şehir değiştirin, zaten gelemez.

Bu gerçekse yazdıkların o kadar absürt ki biz fake diyoruz anla yani hayatına Yaptığın manyaklığı bende üzülmüştüm ODTÜ yü kaçırdığımda sayende rahatladım

Ne güzel, Ne güzel. ..

Bize neden soruyosun ne yapacagim diye ?
Londradan buraya tasininca bize sorsaydin Tasinma derdik ...

Kal unlu sevgilinle mutlu ol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…