- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
Yesilse Online demek conemYa kizlar su avatarlariin sol üst kösesindeki yesil isik ne anlama geliyor, biri beni aydinlatsin sevabina...
ıradenı saglam tut karar ver ve yap bu kadar basıthaklısın. bağımlılık oldu sanırım.
RTE den başkası yalanKonuda bi tuaflik var, ziyaretci sayisi 0
Kim bu ünlü acep yaaa, ben merakliyimdir offff
Aklima hemen Kutsi geldi
Hehhe kutsi boşanmadı mı Yaw.. Hem kutsi o kadar zengin mi ki.. Bence işadamı falandırKonuda bi tuaflik var, ziyaretci sayisi 0
Kim bu ünlü acep yaaa, ben merakliyimdir offff
Aklima hemen Kutsi geldi
Adam evli ve hala birlikteyseniz bence diyecek hicbir sey yok...ODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!
ODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!
Yok en son esine geri dönmüstu amaaaaAdam evli ve hala birlikteyseniz bence diyecek hicbir sey yok...
Evinizde bos bos oturup o adami bekleyeceginize vicdaninizi bir gozden gecirin derim ben...
Parfüm kokusunu aldıysan mesele yokMunişin parfüm kokusu bu
Ban kokusuParfüm kokusunu aldıysan mesele yokaz sonra ne kokusu duyacaksınız acaba?
Parfüm kokusunu aldıysan mesele yokaz sonra ne kokusu duyacaksınız acaba?
AcabaBan kokusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?