- 1 Ekim 2009
- 18.530
- 1.705
- 448
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
vay anasını ,olacak işmi,benden sonra onun koynuna giriyo dimek ,yaktım seni barak.
sizlerle konu paylaştığıma pişman oldum. ne takipçi için fake konu açmadığım kaldı, ne yalancılığım. farklılıklara yargılamadan yaklaşmanızı öneririm. gerçekten cvp yazanlara teşekkürler. sizlere iyi akşamlar.
bu erkekmiş bılıon mu :)
konu sahte değil bence de biri evli bi adamla beraberim demek için neden özgeçmişini yazar ki sanki iş başvurusu.bilmem nere mezunuyum bilmem nerede yöneticiyim yurt dışında yaşıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim..
hani cahil bi çocuk olsa hatadır diyeceğim de koskoca bir kadın ünvte mezunu biri yapınca bunları ne diyeceğini şaşırıyo insan.ya da banlanma korkusuna susuyo
Benzer durumdayım; benim iliskim 3.5 yildir suruyor; inkar etse de 2 yil once fena aldatildim. Ozguvenim yerlebir. Su anda senin gibi vazgecemedigim icin beraberim. Ama sonu yok bunu da biliyorum. Birak demek lafta kolay uygulamada zor. Sanirim once kendi degerimizin farkina varip kendimizi sevmeyi ogrenmemiz gerekiyor. Ben Aret Vartanyan, Nil Gun okuyorum bunun icin. Kendimi on lana aliram senin de hissettigin o caresizlikten kurtulup cevreye guzel enerji vermek ve dogru insanlari hayatima cekmek istiyorum. Ben kendimi buldugumda artik o gelse de ben onu zaten istemeyecegim. Unutma, su andaki enerji seviyemiz nedeniyle bu frekanstaki insanlari cekiyoruz.
ahahaha gercekten bu iyiydi:-D:-D:-D:-DBen sana dedim
Korunmadan sex yap onunla bebeğim..
desene bizim michelle aslında michael mişSünnet edelim michelleyi o bunu haketti
Ahh barack bunu eylüle yapmayacaktin
Yesssssdesene bizim michelle aslında michael miş
haklısın. bağımlılık oldu sanırım.umarım en kısa zamanda kurtulursun karısını aldatıyo bıde o açıdan bak yarın ondan bosansa senınle evlense o kadının yerıne sen gececeksın o kurtulcak bırak ardına bakmadan gıt
haklısın. bağımlılık oldu sanırım.
burası neresi.. ben kimim ..Neden herkes sustu
Banlandimmi
haklısın. bağımlılık oldu sanırım.
Yok banlanmadinNeden herkes sustu
Banlandimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?