- 15 Nisan 2010
- 250
- 151
- 333
- Konu Sahibi hircinkizzz
-
ODTU mezunuyum. Yabanci bir sirkette genel mudur yardimcisiyim. Herseye aklum eriyor, baskasina verdigum akli kendimde uygulayamiyorum. Uc bucuk yildir evli ve unlu bir sevgilim var. Asigim. Onun icin londra'dan ist'a tasindim bir yil once. Bir yildir ev disinda hicbir yere cikmadik tanindigi icin biri gorur diye.. Ist'da cok yalnizim ve mutsuzum onun bana geldigi gunler disinda. Londra'ya da donemiyorum cunku o burada, donersem eksik kalacagim. Karisindan asla bosanmayacak defalarca konusuldu bu konu. Haftada 1-2 eve gelecek diye bekliyorum oyle gunler geciyor. Boyle yalniz ruh sagligim bozuluyor. Is disinda tamamen kimsesizim. Biri bana soylesin ben ne yapacagim!
Bırakmayın beni yalnız karanlıkta.. Üşüyorum...Yok banlanmadinama bu gidisle mapus damlarinda temiz camasir, sigara getircez sana gitme bir yere takibindeyim
Bu taktik eski müne yemezburası neresi.. ben kimim ..
Hircin ben vazgectim gecen haftaki mesajlarini gorunce fake yaftasindan, gercek oldugunu dusunuyorum. Peki madem ayrilman gerektigini zaten dusunuyosun, bu konuyu niye actin onu anlat
ne duymsyı umuyorsunuz kkda.
devam et falanmı denmesini. bu soruyu sorarken ciddi olmadığınızı umuyorum
Bence bu kisir donguden cikman icin bir an once yurtdisinda is bul ve buradan git. Burada kaldigin muddet isin zoryapmam gerekeni biliyorum ama aşıkken bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. dayak yemek yerine öneriler bekliyordum. herkes hata yapabilir, ama işin içinde duygular olunca asla büyük konuşmamak lazım.
Arada birine cemkirince banada oluyor aha bu sefer banlandim diyorum :) iyi güldüm gece gece seviyorum kız seni ben :)Neden herkes sustu
Banlandimmi
what's fake??????
Aşk mı? Olmaz olsun öyle aşk.. Hiç derdin olmamışki seninyapmam gerekeni biliyorum ama aşıkken bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. dayak yemek yerine öneriler bekliyordum. herkes hata yapabilir, ama işin içinde duygular olunca asla büyük konuşmamak lazım.
orda sahte olan ne anlamında sormuş. senin dediğini söyleyecek olsa What does 'fake' mean in Turkish ? derdi
Ingilizceni sevsinler senin
ODTÜ mezunusun, Londra'da yaşıyorsun ve " fake" in ingilizcede " sahte" demek olduğunu bilmiyorsun
Biraz destekli ataydın be yavrum
yazdıklarımın mı sahte olduğunu düşünüyorsunuz anlamında yazmıştım... neden sahte olduğunu düşündüğünüzü anlamadığım için.
Ingilizceni sevsinler senin
ODTÜ mezunusun, Londra'da yaşıyorsun ve " fake" in ingilizcede " sahte" demek olduğunu bilmiyorsun
Biraz destekli ataydın be yavrum
Arada birine cemkirince banada oluyor aha bu sefer banlandim diyorum :) iyi güldüm gece gece seviyorum kız seni ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?