evli sevgili

En popüler konular fake etiketli konular, eğlence cümbüş burda, bu yüzden mi seviyoruz fake fakeciliği... Aklımda deli sorular....

ne duymsyı umuyorsunuz kkda.
devam et falanmı denmesini. bu soruyu sorarken ciddi olmadığınızı umuyorum

Hircin ben vazgectim gecen haftaki mesajlarini gorunce fake yaftasindan, gercek oldugunu dusunuyorum. Peki madem ayrilman gerektigini zaten dusunuyosun, bu konuyu niye actin onu anlat

yapmam gerekeni biliyorum ama aşıkken bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. dayak yemek yerine öneriler bekliyordum. herkes hata yapabilir, ama işin içinde duygular olunca asla büyük konuşmamak lazım.

yapmam gerekeni biliyorum ama aşıkken bunu nasıl yapacağımı bilmiyorum. dayak yemek yerine öneriler bekliyordum. herkes hata yapabilir, ama işin içinde duygular olunca asla büyük konuşmamak lazım.
Bence bu kisir donguden cikman icin bir an once yurtdisinda is bul ve buradan git. Burada kaldigin muddet isin zor

Ingilizceni sevsinler senin
ODTÜ mezunusun, Londra'da yaşıyorsun ve " fake" in ingilizcede " sahte" demek olduğunu bilmiyorsun
Biraz destekli ataydın be yavrum
orda sahte olan ne anlamında sormuş. senin dediğini söyleyecek olsa What does 'fake' mean in Turkish ? derdi

Sadece konuyu okuyup cevap vereyim (ortalik kesin karismistir)... Hicbisey yapmayin, aynen devam, herseye akliniz eriyorya, basiniz gögede ermistir bence...

Ingilizceni sevsinler senin
ODTÜ mezunusun, Londra'da yaşıyorsun ve " fake" in ingilizcede " sahte" demek olduğunu bilmiyorsun
Biraz destekli ataydın be yavrum
yazdıklarımın mı sahte olduğunu düşünüyorsunuz anlamında yazmıştım... neden sahte olduğunu düşündüğünüzü anlamadığım için.

Eskiden metres lafı ne kadar aşağılayıcı bir laftı.. Şimdi herkez de moda ben şu adamın metresiyim karısını boşamıo derdim var a akın edio..
Nerden mezun olursan ol :
girdim ilim meclisine, eyledim kıldım talep, dediler ilim geride, illa edep illa edep.

Ya kizlar su avatarlariin sol üst kösesindeki yesil isik ne anlama geliyor, biri beni aydinlatsin sevabina...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…